Kavgali olarak ve yazma artık dediği eski sevgilisinin engelini watsaptan kaldırmış profili de açık gösteriyor herkese. Benimle birlikte ama eski sevgilisi onu her yerden engellemiş watsaptan Instagramdan. Bu instagramını dondurdu falan. Sizce önemsiz olduğu için mi bunu yapıyor zaten?
Umursuyor dikkat çekme amacı
Umursamıyor öylesine kaldırıyor engeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkekler iletişime geçmek isterse o engeli kaldırır. Bu asla şaşmaz. Umursamayan siler sadece.
Ya zaten kız bana hakaretler etmiş ona da etmiş öyle engellemişler birbirini. Ve bizim ciddiydi ilişkimiz instagramını dondurmuş ne alaka. O kız instsgramdada engellemiş onu. Bu da kapatmış. Ve bu kız da bir ay önce kapatmıştı açmıştı sonra. Bu neden watsapta engeli kaldırıyor profili herkese açık bırakıyor bilerek. İnstagramı da kapatması ne bilim
Sen nasıl inanmak istiyorsan öyle inanırsın karar senin. Ama ben insanlarla çalışan biri olarak sana bunu rahatlıkla diyebilirim. Erkek iletişime geçmek isterse o engel kalkar.
Watsaptan profili de açık görüneceğinin biliyor ve o hakaretlere rağmen hayatında biri varken kaldırıyor. İnstagramı niye kapatıyor yani hayatındaki kişinin varken bide. O kıza yazma artık diyorsun gösterme kendini o halde
Aklı onda daha siz yenimi sevgili oldunuz
Nerden belli
Unutamamış onu
Onlar ne kadar sevgili kalmış siz ne kadar süredir sevgilisiniz
2-3 yıl ayrıl barış zaten belki başka şeyler için bile sürmüştür ilişkileri bilmiyorum tuhaf. Geçen yıl kız bi kere yazmış bildiğim kadarıyla watsaptan yine. engeli kaldırdıktan 10-15 gün sonra instsgramı dondurdu ki zaten ordan kız engeli açmamış. Bu kız ona önceden hep watsaptan yazmış bunu da biliyor. Biz ciddiydik aynı iş yeri aynı sektör uyumluyuz
5-6 ay falan. Sence niye kaldırmış instsgramı dondurmuş falan. Yazdıklarıma göre
Bence eski iliskisini özlüyor aralarında cnslkk olmuşsa onu arıyor olabilir sizin iliskinizde olmuyorsa onunla yaşamak için uğraşıyor olabilir
Bizde de var bişeyler ams onlarda da olmuş olabilir. Neden onu özleyecek ki o konuda zaten hayatında var biri. Onda ne var
Ve o kizla senin vücudun nasıl sen kilolu o zayıf mı
Ben daha uzunum zayıfım orta. Galiba o kız beyaz gibiydi orta kilolu sanki
Evet de neden soruyorsun ki? O kızla yapmamış tam. Yani sonuç ne oluyor
Güzel giden iliskiniz var bence yaptığı çok saçma
Neden yapıyor peki
Yok sağol
Ozaman burdn cevap ver soruma
Sen tam cevap vermedin ki o kadar anlattım neden böyle davranıyor ki ilişki güzelse
Umursamıyo