8 aylık ciddi bir ilişkim vardı. Bana evlilik hayalleri kurdururken birden mesajla ben ayrılmak istiyorum dedi. Ortada hiçbir sorun yoktu. Bana bir neden de söylemedi. Çok üsteledim evlilik için duygularımdan emin değilim dedi. Oysa evlenelim diyen de oydu. Şok oldum. Saygı duydum tamam dedim ama benş en çok üzen şey dönüp arkasına bile bakmadan gitti. Her gün arkadaşlarıyla gezip eğleniyor. Beni hiç umursamaması canımı çok acıtıyor. Ona karşı içimde öfke oluşmaya başladı. Beni karşısına alıp adam gibi bir ayrılık konuşması yapmadı. Benim duygularımı hiç önemseöedi ve bu benim içimde gittikçe öfkeye dönüşüp büyüyor. Kendime hakim olamayıp ona zarar vermekten korkuyorum. Ben kötü biri olamam. Bana tavsiye verir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılOfkelenmen normal 🤦 kim hayallerinin yarım kalmasini ister , kim onları yıkan kişileri sever , kim kendisine bilerek ve isteyerek zarar veren birini hosgorebilir 😫 adım gibi eminim cinayet suç olmasaydı insanlığın yarısından fazlası şimdiye kadar tarihten silinirdi 🤦 ve evet maalesef o dangalagin suratına kürekle vursanda düzelmez🤦 acına alisacaksin zamanla , yeni birini bulup hayatına devam edeceksin , başka şansın caren ve yolun yok 👍 en azından bir konuda şanslısın , kadınsın elini sallasan ellisi 🤦 bir de erkek tarafını düşün , böyle bir şey yaşadıktan sonra gidip 100 tane kadınla tanışacak , 50 sinin peşinden koşacak 10 tanesi ile anca arkadaş olacak , olursa belki 1 tanesi ile sevgili olacak , evet erkekler için bu durum daha zor 🤷 kadın olduğun için yat kalk dua et 🤦
08 Yorumla
Soran1 yılBence de erkekler şanslı. Bana gelen yok ben kime gideyim? Erkek öyle değil ama elini sallasa ellisi.
- 1 yıl
Sana öyle geliyor 🤦 erkek için elini sallasan ellisi diye bir şey yok zaten şu yaşta imkansız herkes ya evli çocuklu ya da sözlü nişanlı ya da psikolojik sorunları var ya da rakı balıkla kafayı yemiş içmeden biri ile beraber olamıyor 🤦normal insan kalmadı yemin ederim 🤦 sen kadın olarak gözüne birini kestirsen anında olur , erkek için çok afedersin aylarca totosuni yirtmasi gerekitor farkindamisin 🤦
Soran1 yılHayır ya sana kesinlikle katılmıyorum. Erkek gider istediğinş seçer alır. Kız için öyle değil ki. Kimin kapısına gideyim? Bana gelen olursa aralarından seçeyim de gelen de yok ki
- 1 yıl
Erkek gider istediğini seçer alır mı 😂 yok öyle bir dunya 😂 adın yemin ederim sapiga çıkar polise şikayet edilirsin bu beni taciz etti diye derdini de anlatsan hapislerde curursun😂 senin illa birisinin kapısına gitmen mi gerekiyor 😂 burada yeni bir post aç profil resmini göster anında 100 kişi gelip seninle tanışmak istemezse gel beni bul suratıma tükür ok 😤 Ama ben bunu yapsam yani profil resmi ekleyip basil diye sorsam 1 kişi ya gelir ya gelmez oda can sikintisindan bu kadar basit 🤷😂
Soran1 yılİyi de nasıl yaklaştığın önemli. Rahatsız edersen sapık derler tabi ama insan gibi niyetini söylesen niye kötü olasın. Yol yordam bilmek lazım. Karşı tarafı rahatsız etmeden bi arkadaşın vasıtasıyla niyetini söyleyebilirsin ya da gidip bi tanışırsın sohbet oluşursa arkadaş olursun sonrası gelir.
- 1 yıl
Yavrum çocuğum ben 44 yaşındayım senin yaşından çok kadın ile beraber oldum neyin ne olduğunu biliyorum merak etme , niyetin ne kadar iyi olursa olsun kendini ne kadar iyi ifade edersen et her zaman bir red edilme durumu , ya da manyağın birine denk gelirsen ( kimsenin alnında ben manyağım yazmıyor ) defol git pis sapik durumu olabilir şimdi egirisi de bu doğrusu da bu napayım 🤦 inanmıyorsan mesela git kendine fake erkek Instagram hesabı aç ve bir kadınla tanışmayı dene ve gör hadi hodri meydan 😂 ama sen kadın olarak birine mesela istek atsan anında karşındaki kişiden ilgi bombardımanı görürsün, gerçek bu kabul et 🤷😂 yakinmayi mirin kırın etmeyi bırak lütfen en kısa zamanda git kendine yeni birini bul hayatına devam et ( öncesinde biraz test etmeyi unutma ), malum çivi çiviyi söker ok , şimdiden Allah yolunu bahtını açık etsin 🙏
Soran1 yılBir kadın gözünden söylüyorum. Sosyal hesap bana güven vermiyor. Eğer gerçek hayatta tanıdığım biriyse ve bana sosyal hesaptan yazarsa görüşebilirim. Ama hiç tanımadığım biri bana güven vermez. Rahat olurum ürkerim belki. Senin de niyetin ciddiyse gerçek hayatta tanımalısın bence. Hemen nikah masasına otur demiyorum ama tanımaya çalış ve bir kişide sadık kalmalısın.
- 1 yıl
Sen bir istisnasin ok ama 10 kadından 9 u cidden senin gibi değil🤷bu arada ben halimden memnunum bilgin olsun ok 😂 sen şimdi onu bunu boş ver , başka potansiyel adaylar kimler onu söyle onları değerlendirelim 👍
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılAsla öfkeye kapılmayın. Ciddi bi ilişkiye cesareti olmadığı için kendince bu bahaneyi bulmuş.
Öfkelenerek kendinize zarar verirken, onunla muhatap olarak veya uğraşarak egosunu beslemiş olursunuz.
Ondan kısa zamanda ve evlilik gibi bi hata yapmadan kurtulduğunuz için kutlama yapın.02 Yorumla
Soran1 yılPeki ben ne yapmalıyım? Ona mesaj yazmak gibi bir hataya düşmek istemiyorum. Ama ortak bir arkadaşımız var o söylüyor. Durumunda şunu paylaşmış şöyle eğlenceye katılmış diye. Kan beynime sıçrıyor. Evet onun gibi bir pislikten korkaktan kurtulduğum için şükür namazı kılmalıyım. Ama kalbime söz geçiremiyorum. 2 ay oldu hala sinirden ağlıyorum. Benim duygularımla oynadı. Nasıl bubkadar rahat davranabiliyor? Ben nasıl iyileşicem ne yapmalıyım artık onu düşünmek istemiyorum
- 1 yıl
Ondan gelen tüm haberleri görmeyecek şekilde engelleyin. Size haber getirenlere ise o benim için yok, haber getiren herkesi de hayatımdan çıkarıyorum deyin.
Hayatınızda onunla olan her şey bitti, kimsenin onu tekrardan hayatınıza eklemesine izin vermeyin. Bi yolculuk yapıldı ve bitti. Artık yol bittiğine göre yolcular kendi yollarına gidebilir. Bitmiş olana takılmak, geçmişe saplanmak sadece bizim yeni bir hayata gidisimizi engeller, bu hataya düşmeyin.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah sevgili! Bu yaşadığın durum gerçekten çok zor ve can yakıcı olabilir, biliyorum. Kalbini kıran birinin bu kadar umursamaz davranması, seni derinden yaralamış olmalı. Öfken ve hayal kırıklığın bu süreçte çok normal, ama önemli olan bu duygularla nasıl başa çıkacağını bulmak 🌧️❤️
Öncelikle, bu dönemi kendine odaklanarak geçirmen iyi olabilir. Hislerini ifade etmek isteyebilirsin; belki yazmak ya da güvendiğin bir arkadaşla konuşmak bu duygularla başa çıkmana yardımcı olur. Spor yapmak ya da yeni hobiler edinmek de iyi birer dikkat dağıtıcı olabilir! 🌟
Onunla olan iletişimini kesip biraz uzaklaşmak, kendine olan saygını korumak adına iyi bir adım olabilir. Akıl sağlığını korumak için kendine zarar verebilecek tepkilerden kaçınmanı öneririm. İlerleyen zamanlarda, kim bilir, belki de daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatına devam edebilirsin. 💫
Buradan çıkardığın derslerle daha güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğine inanıyorum. Unutma, sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun!💪🌼03 Yorumla
Soran1 yılAma öyle olmadı işte. Beni terk edeli 2 ay oldu. Ben hala acı içindeyim. Her gün ağlıyorum. Bir daha karşıma birisi çıkacak mı ve beni sevecek mi ben sevebilecek miyim bilmiyorum. Belki ömrümün sonuna kadar yalnız kalıcam. Ama o pislik gayet mutlu. Her gün arkadaşlarıyla gezip eğleniyor. Adalet göremedim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh canım ya, bazen gerçekten hayat çok haksız olabiliyor gibi gelir. 😢 Ama unutma ki, senin de mutlu olabileceğin günler gelecek. Kendine ve duygularına zaman tanı. Başkalarının yaptığı şeylerle değil, kendi iyileşme sürecinle ilgilenmelisin. Zaman her şeyin ilacıdır derler ya, gerçekten öyle. 🌸 Eminim ki bir gün, senin kıymetini bilen biriyle karşılaşacaksın. Bu süreçte kendine nazik ol ve kendi mutluluğunu öncelik olarak gör. Sen çok daha iyilerini hak ediyorsun. 💖✨
Soran1 yılİnşallah. Tez zamanda karşılıklı sevip sevileceğim doğru kişi çıkar. Çok mutlu olurum inşallah. Amin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyola devam. evli degildiniz sonucta. anliyorum uzgunsun kirildin ama herkesin iyi davranmasini beklememlisin. Kimse kolay kolay akrsina oturup ayrilik konusmasi yapmaz. ne gerek var o strese der kacmayi dercih edebilir
13 Yorumla
Soran1 yılAma bu kapsizlik saygısızlık terbiyesizlik değil mi? Her şeyden önce insan gibi konuşmak lazım. Ona her gün beddua ediyorum. Rabbim onu en sevdikleriyle sınasın. Bana yaşattıklarının ağırlığı altında ezilsin inşallah. Ona halkımı helal etmiyorum. Ama artık ona karşı içimde hiçbir duygu da beslemek istemiyorum. Nasıl kurtulucam. 2 aydır ağlıyorum
Cevap sahibi1 yılbenim demek istedigim insanlarin sana davranisi nedeniyle yiptatma. Bu adam demekki seninle evlenebilecek vasiflarda degilmis. 8 ayin gitti farkindayim. uzuluyorsun. anliyorum, ama guclu olmalisin. Ayrica, mantikli olmak gerekirse, ayrilmak istedigini mesajla soylemis. Yuzyuze neden bulussun? ben de bulusmam ayrilmak isteidgim kisiyle. cunku zarar verebilir, aglayabilir, tehdit edebilir, ikna etmeye calisabilir. Ben de bjnlarla ugrasmak istemem. Kimse bulusmak istemez gercekten bitirmek isteyen biri ise. Uzgunum, bu kisi demekki aradigin vasiflarda biri degilmis. Simdi agliyorsun, zamanini alfi 8 ay kolay dehil, evlenme umutlari da vermis ve umursamadan simdi eglenmesine bakiyormus. Bu yonden sonhna kadar haklisin. Ama boyle bir tip icin bir saniye goz yasi dokme. üzerini çız ve devam et. Benim de benzer durum yasandi. Daha beteri hatta. Yurtdisinda yasiyordu, ben kalktim, onun oldugu sehire danimarkaya gittim, gelirsen evleniriz falan demişi. Ben de canım gibi gittim, is buldum danimarkadan, herşeyimi sattim tasinabilmek icin ve bizimde 1 seneye yakin uzak mesafe iliskimiz vardi, geldiginde benim oldugum ulkeye krallar gibi agirliyordum. Neyse, gitrigim gun onun oldugu sehire ne cevap verdi ne birsey, sadece mesajla uzgunum benim burada sorumluluklarim var yazmis ve eglenmesine devam etti, sosyal medyada. Ben orada kalakaldim, gerisin geri yasadigim ulkeye geri dondum, tabi bir cok maddi zararim oldu. Ogrendimki adam evliymis, ve cocugu barmis, benimlede skafa buluyormus serefsiz. Hemen engelledim, bir daha da yuzune bakmadim. Hayatima devam etrim. agladim ama gozyaslarimi sildim ertesi gun yola devam dedim. guclu ol.
Soran1 yılSana da geçmiş olsun üzüldüm. Evet gülü olmalıyız o pisliklere değmez
Her insanı kendimiz gibi bilmemek gerekiyor. Sadece güçlü şekilde hayata devam etmen gerekiyor.
01 Yorumla
Soran1 yılKalbimde öyle bir ateş var ki dünyamı başıma yıkıp gitti. Ona her gün bela okuyorum. Ama yüzüne karşı sana hakkımı helal etmiyorum diyemediğim için bu içimde kaldı. Benşmle insan gibi konuşsaydı bu kadar acıtmazdı. Saygı duyardım. Artık ona karşı içimde nefret bile taşımak istemiyorum. Nasıl kurtulurum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılUzak mesafe ilişkisi miydi?
021 Yorumla
Soran1 yılHayır. Aynı mahallede oturuyoruz sokaklarımız farklı
- 1 yıl
Hiç bir şey yapmana gerek yok. Yaptığın her hamle... onun ruhunu oksayacak. Vay.. be.. ne koymuş kıza.. iyi yara vermişim demek ki gibi.. onda çirkin bir ego oluşmasına sebep olacaktır. Ona verebileceğin en büyük ceza.. sessizliginizi muhafaza etmeye devam edip.. onu tarihin derinliklerine gömmek olacaktır. Yaşadığınızdan haberi dahi olmasın.. vay be.. ne kolay unuttu. Baksana tarih oldu gitti.. mesajı gitmelidir. Onun dönmesi ile ilgili bir bekletiniz varsa ayrica.. en iyi taktik ortadan kaybolma taktiğidir. Ona her saldırma girişinizde bilin ki.. kendinizi daha da kötü hissedecek.. devamında neler olabileceği ile ilgili senaryolarin içinde kaybolup gideceksiniz.
- 1 yıl
Ayrıca... evlilik öncesi ilişkide böyle gidebilen erkek.. evlilikte de gidebilirdi. Ne mutlu ki gerçek yüzünü evlenmeden önce göstermiş. Bilim ki.. sizden sonrakinin de canını yakacak.
Soran1 yılÇok haklısın. Şöyle oldu: bana mesajla özür dilerim sen çok iyisin ama benden kaynaklı ben ayrılmak istiyorum dedi. Ben de böyle olmaz yüz yüze kobuşalım diye ısrar ettim tamam dedi. Ertesi gün buluştuk. Duygusuz bir şekilde karşıma oturdu bir açıklama yapmadı. Ben nedenini ısrarla sordum ama düzgün bişi demedi. Ben de gitmek istiyosan git dedim arkasına bike bakmadan gitti. Onu her yerden sildim. 30 gün hiç sesimi çıkarmadım ama 31. günde ona mesaj yazdım. Hemen cevap yazdı. Sonra neden böyle oldu ben seni hala seviyorum ama bana bir neden söylememen beni çok üzdü bana bir neden söyle lütfen sonra ben de yoluma bakıcam yazdım ama ben konuşmak istemiyorum dedi. Sonra ben de senden tamamen gidiyorum beni kaybettim dedim cevap yazmadı. 2ay oldu ayrılalı. Keşke diyorum mesajda ayrılmak istiyorum dediğinde ona hiç cevap yazmasaydım ben onu cevapsız bıraksaydım. şu an sana o kadar hak veriyorum ki. Kendini bişi sandı belki de. Keşke 1 ay sonra da hiç yazmasaydım.
Soran1 yılEvet aslında ne kadar karaktersizin tekiymiş. Yalancı pislik. Allah onun belasını versin. Ben şğkğr namazı kılmalıyım ondan kurtulduğum için. İnşallah tez zamanda karşıma doğru adam çıkar. Karşılıklı sevip sevilirim çok mutlu olurum inşallah.
- 1 yıl
Evet. Ona ulaşmak hata olmuş. Ohoo.. baksana peşimizde hala pervane.. ne zaman dönersem zaten dönere büyük ihtimal. O şöyle bjr kenarda dursun. Ben takilayim. Bu hayat sarmazsa tekrar dönerim. Zaten kabul etme eğiliminde.. mesajı gitmiş.. keşke ölü taklidi yapsaydiniz.
- 1 yıl
İnşallah başka hayırlı kismetletinjz cikacaktir. Anlasiliyor ki.. çok güçlü sevmeyi bilen bir hanimsiniz. Yaşlariniz neydi acaba?
Soran1 yılHemen evlenirsem ona nasıl koyar ama 😄 inşallah doğru kişi karşıma hemen çıkar. O beni kaybetti ben gerçekten iyi kalpli biriydim. Dürüsttüm ona karşı. Elbet kusurlarım var ama bu devre göre fazla iyiyim tam aile kızıyım. Kirli bir geçmişim yok. Hayatımda bela okuduğu ilk kişi o oldu. Ama napauım canımı çok yaktı. Raabim de onu en sevdikleriyle sınasın. Benim ahım yakasını bırakmasın. O benim duygularımla hayallerimle oynadı Allah da onun dünyasını başına yıksın. Ya var ya kötü kalpli bir kadının elinde sürünse ve beni ansa benim kıymetimi anlayıp pişman olsa içim rahatlıycak. Ben onu istemiyorum artık dönse özür dilese de istemiyorum. Ama mutlu olmasını da istemem.
Soran1 yılİnşaallah. Ben yuva kurmak aile olmak istemiştim. Benden temiz duygularımdan ne istedi? Ama Allah büyük acım elbet geçecek. 31 yaşındayım ama daha küçük duruyorum. Tabş biyolojik yaşım var. Bu da beni endişelendiriyor. Bu saatten sonra gelen olur mu bilmiyorum. Yani aslında ben doğal yollarla sevip evlenmek istiyorum. Görücü usulü itici geliyor. Ama bakalım ya nasip
- 1 yıl
Beddua etmeyin bence. Kötü ile kötü olunmaz. Bu size yakismaz. Ayrıca kötü dua döner dolasir.. sahibini bulur derler. Allah onu bildigi gibi yapsın deyin. Onu Allah a havale edin. Çekilin kenera.. kin... nefret.. ona acı çektirmek isteme egiliminiz devam ettiği müddetçe.. duygularinizdan siyrilmaniz ve daha olur.. daha dürüst sevdalara hazır hissetmeniz ve toparlanma süreciniz gecikecektir.
- 1 yıl
Yaşınız itibariyle hiç bir şey için geç değil. Neden gelen olmasın ki. Siz bu yaşta.. bu konu ile iglilİ bu seviyede umutsuz iseniz.. o zaman ben direk mezara girmeliyim :) Yaşınız çok güzel.. asla bu konu ile ilgili endişe taşımayın derim.
Soran1 yılEvet ben de bu durumdan rahatsızım zaten o yüzden buraya yazdım. Ben artık onu içimde taşımak istemiyorum. Ben bela okumak da istemiyorum. Ama canımı o kadar yaktı ki beni evlilik hayalleriyle kandırdı ve hiöbir ley olmamış gibi arkadaşlarıyla eğlenmeye devam etti. Ben inançlı merhametli biriyim. Hatta bana utanmadan hakkını helal et dedi ona da helal olsun dedim. Ama gerçekten kalpten edemiyorum. Gün geçtikçe de öfkem artıyor. Ezan okunurken göz yaşları içinde kalpten belalar okuyorum ama sonra içim cızlıyo merhamet gibi bişi hissediyorum. Bedduanın çok yanlış olduğunu biliyorum ama elimden başka bişi de gelmiyo ki en azından kısa süreli de olsa kalbim rahatlıyo. Napayım sence
- 1 yıl
Beterin beteri vardır. İnanın ki sizin durumunuzda olmak için her şeyini vermeye razı ne insanlar vardir? Ben şu an o durumdayım mesela. Allah'ım.. biliyorum ki benden de kötü durumda olanlar var. Benim yaşadigim ne ki deyin... Gerçekten sizin yasadiginiz hiç bir şey degil. Lütfen bunu bilin.
Soran1 yıl☺estağfurullah. Erkek için çok gençsiniz. Ama kadınların biyolojik bşr yaşı oluyor sonuçta. Ben de gencim aslında yaşımı da hiç göstermiyorum 23 sanıyorlar şaşırıyorlar. Ama biyolojik yaşım beni endişelendiriyor işte. Bir de ben aileye çok değer veren biriyim. Sevmek sevilmek istiyorum. Eşim olsun yuvam olsun istiyorum. Ah beni gerçekten seven biri olsa keşke. Benim öyle saçma sapan kriterlerim de yok. Görüştüğüm kişiye de diyordum. Eşya önemli değil ben seninle yaşamak yaşlanmak istiyorum. Biraz sevgi biraz ilgi hepsi bu. Gerçekten ondan hiçbir şey istemedim. Çay tatlı hesaplarını da ben de ödüyordum. Onu hiçbşr konuda kullanmadım. Bana ne kadar kanaatkarsın diyordu. Ama anladım ki bu devirde kötü olacaksın. Erkekler süründüren kadın seviyor. Benim gibiler de cepte görülüp değersizleştiriliyor
- 1 yıl
Siz kendi sahsiyetinizden asla taviz vermeyin. Erkekler surunduren kadın seviyor.. ama genelde o erkeğin de jetonu gün gelip düşüyor. Bu jeton da genellikle evlilik içinde dusuyor. Siz asla kendinizden tavjz vemeryin. Ankatmia oldugunuz profil.. siz.. bir çok erkeğinin ciddi anlamda sevebileceği kadar kaliteli bir kisiliksiniz. En azından gercketen sevmedigni gördünüz. Gerçek seven ile karşılaşma kapısı açık artık size. Lütfen bunu avantaj olarak düşünün.
Soran1 yılElbette beterin beteri var da herkesin derdi de kendine ağır. Kimin ne yaşadığını hangi yük altında can çekiştiğini ne kadar acı çektiğini Allah bilir. Kimsenin imtihanını küçümsememek lazım. Büyük suçların altında önemsiz gibi görünen acılar var aslında. Allah sizin de yardımcınız olsun. Yazarsanız anlatmak isterseniz dinlerim okurum. Yazmak gerçekten iyi geliyor
- 1 yıl
Elbette çok sevinirim. Mutlu olurum. Ama burada ankatmak istemiyorum. Biraz fazla özelde. Dinlemek isterseniz elbette.
Soran1 yılEvet iyi tarafından bakmalıyım. Kalbimin güzelliğine inanıyorum. Rabbim doğru kişiyi tez zamanda karşıma çıkaracak ve muradıma ereceğim. Öyle çok sevmek değer vermek istiyorum ki.. Eşim olsun yoldaşım olsun derdini dinleyeyim birlikte yemek yiyelim film izliyelim. Zor zamanlarında elinden tutayım sarılayım ona destek olayım o da bana olsun. Bir el tutmak ve ömrümün sonuna kadar bırakmamak ve bırakılmamak istiyorum😊
- 1 yıl
Hiç hayata dair.. geleceğine dair ne istediğini.. ne arzuladigini.. bu kadar net.. hissederek.. sanki yaşayarak.. bu kadar akıcı ve samimi anlatan bir hanımdan yorum okumamıştım doğrusu. Umarım arzu ettiğiniz güzel gelecek.. düşlerinizdeki eş adayı ile güzel bir izdivaç nasip olur. Ama şunu bilin ki. Biyolojik yasinizda olsa.. hiç bjr şey için geç değil.
Soran1 yılBen de sizin için güzellikler diliyorum sağ olun. Yazışmak çok iyi geldi 🌷
- 1 yıl
Umarım daha da iyi hissedeceginiz güzel günlere bir an önce erisirsiniz. Biraz olsun.. iyi hissedebilmenize vesile olabildiysem ne mutlu bana. İyi akşamlar dilerim.
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. aradığı şey sadece seks...
04 Yorumla
Soran1 yılYok öyle bir şey olmadı hiç. 8 aydır o şekilde yaklaşmadı. Niyetim ciddi seninle evlilik niyetiyle görüşüyorum diyordu. Rabbim onun belasını versin. Benim gibi bir kızı b*k bulur. İnşallah öyle bir kalpsizin eline düşer de beni mumla arar. Ki arayacak da. Ahım tutsun Ey Rabbim. Ya ben hayatımda kimseye bela okumadım. Böyle söyleyince bi rahatlıyorum ama sonra pişman oluyorum içimde merhamet var. Kendime yakıştıramıyorum ama canımı çok yaktı napayım. İçimin soğuması için artık ona karşı hiçbir şey beslememek için ne yapmalıyım
Soran1 yılİnşallah dopru adam tez zamanda karşıma çıkar. Ama yaşım da 31 oldu. Çok küçük duruyoruö 23 sanıyorlar beni. Ama biyolojik bir yaşım var bu saatten sonra da karşıma çıkan olur mu endişeliyim. Ben evlenmek yuva kurmak eş olmak aile olmak anne olmak istiyorum. İnşallah hayırlıca nasib olur. Karşılıklı çok sevip çok çok sevilirim mutlu olurum inşallah. âmin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım