Platonik olduğum çocuğun ailesi muhafazakar, babası bile imam, kız kardeşleri örtülü... İlk karşılaşmam annesiyle oldu. O zamanlar açıktım. Ailem beni kursa gönderdi. Orada annesiyle tanıştım. Zamanla çok yakınlaştık. Kendi annem gibiydi. Aslında o kadar dindar değildim. Dikkat etmiyordum. Bu kadın birçok konuda fikrimi değiştirdi ve kapandım. Benim gelini olmamı istediğini öğrendim. Kadına değer verdiğim için Onayladım bunu anlayınca muhtemelen oğluna söylemiştir. O günden sonra birbirimizi takip ettik ve mesajlaştık. Bir süre konuştuk. Çocuk bir sıcakkanlı bir soğuktu. Kursta karşılaştığımızda bazen ders çalıştığımız odaya gelirdi. Bana bakardı. Bi ara hiç mesajlaşmadık. Sonra beni birkaç kez takipten çıktı. Takip etme ve çıkarma meselesi bi kaç kez tekrarlandı. Takip ettiği kızların hepsi açıktı. Çok fazla kızı takip etmiyor ama açıklar. Bu yüzden yetersiz hissettim. Sizce çocuk bu davranışıyla ne yapmaya çalışıyordu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Annesi vesilesi ile fikirleri İslam'a doğru değişen ve örtünen biri oldun. Sonra erkeğin takip listesinin ekserisinde açık kızlar olduğunu gördün. Birkaç kez takip edip bırakma eylemi gerçekleşti. En sonunda kendini yetersiz hissettin.
Sorular
1. Tüm bu süreçte aileler görüşüp yakınlaştı mı; iletişim devam etti mi; işler ciddiye bindi veya binsin diye konuşmalar yapıldı mı?
2. O kişi ile iletişiminde evlilikten ve evlenmek isteyeceği kişiye dair beklentilerden konuşuldu mu; genel muhabbet hangi konu ve sınır içindeydi?
3. Kişi ne zamanlar sana soğuk, ne zamanlar sıcaktı?
4. Son gelinen noktada durum nedir?
Umarım okursun…. Ailemle onun annesi camideyken görüşüyordu, bir de annesinin bize gelmesi olayı var yakın bir akraba gibiyiz güçlü bir bağ aramızdaki, ikinci sorunun cevabı çocuk, ilk başta hikayeme cevap vererek konuşmaya başladı, bu arada marka tutkunu sürekli beğendiği kıyafetlerin fotoğraflarını gönderip fiyatlarının ne kadar yüksek olduğunu söylüyordu, Khontkar dinleyen biri şarkısını yollamıştı, açıkçası beğenmediğimi açıkça belirttim, bu fotoğrafımı paylaşayım mı paylaşmayayım mı diye soruyordu ama ondan hoşlandığımı farketmişti, derse gittiğimde odaya gelip bana bakıyordu, annesi de farkındaydı, hikayelerimi paylaştığımda ilk o izliyordu.
Garip bir olay var, çocuğun ünlü bir oyuncu kızdan hoşlandığını biliyorum, onu çok seviyor, her yerden takip ediyor, benimle konuşmaya başlayınca da herhalde bu fikirden vazgeçmiştir dedim. Çok karmaşık, yaşadığım şey bir başka garip şey, akrabamın kızından hoşlandığını söyledi, ortak arkadaşımıza hoşlandığı biri olup olmadığını sordum, hatta o kızı takip ettiği için ondan şüphelendim ve bu şüphe yüzünden bu arkadaşı aracılığıyla telefonunu kontrol etmesini istedim, kızla konuşup konuşmadığını, sonra bana konuşmadıklarını ama kızdan hoşlandığını söyledi, bunu duyduğumda çok üzüldüm, dayanamadım, ona WhatsApp'tan mesaj attım, çıldırdın mı, ona nasıl çıkma teklif edebilirsin, beni o kızla gördün, sana karşı neler hissettiğimi biliyorsun, demiştim mesajı gördü ve beni engelledi, bir süre sonra bir şarkı paylaştım göndermeli, hesabıma baktı ve beni hem Instagram'da hem de TikTok'ta engelledi, bu süre zarfında annesiyle görüşüyorduk, belki oğlu ona bir şey söylemiştir ama emin değilim, çok yakınız kadınla çok sever beni bende onu bir gün telefonunu izinsiz aldım ve oğluyla olan mesajlarına baktım, annesi bir şakacıktan, okulunda ki Gamze seni o takım elbiseyle görse, senden hoşlanırdı demiş. Annesine o ünlü kızın adını söylüyor misal Damla diyelim Damla benden hoşlandır anne biliyorsun diyor. Garip olan şey, hani kuzenimden hoşlanıyordu yine bu ünlü kıza aşık galiba... Aylar sonra engellemeyi kaldırdı. Bu arada bir gün annesine oğlunu o gamzeyle gördüğümü söyledim ama üstü kapalı konuştuk çekşndim biraz yine de kadın kimden bahsettiğimi biliyordu
Yazdıklarına bakacak olursak, annesi veya başka vesileler ile adama ilgi duymuş ve beklentiye girmiştin lâkin onun senle pek bir alakası yok. Sen bunları dile getirince de açıklama yapmadan engelleyip aylar sonra engeli kaldırması da seninle ileriye dönük bir şey düşünmüyor olduğunu gösterir. Eyleme dökülen düşünceden söz ediyorum burada. Ayrıca o hayranı olduğu ünlüye benzemiyorsan ve seni tanımak için çaba da sarf etmediyse bunca zamandır, gereksiz bir umudu beslemeyi bırakıp önüne baksan iyi olur.
Benden hoşlanan bir çocuk vardı, onu engelledim ve hala engellidir, kaldırmıyorım, umutlanır diye, herkes farklı mı düşünüyor? Söylediklerin beni gerçekten kötü hissettirdi.
Tiktoktan da engelledi beni bu çocuk oradan niye engeli kaldırmadı ki kafam karışık tek istediğim pişman olması çok zor geçti benim için şu 4 yıl
Bir şey daha soracağım ben hala annesiyle görüşüyorum beraber bir umre yolculuğumuz oldu yine olacak şimdi oğlu onun için annesiyle yakınlık kurduğumu düşünsün istemem sence böyle bir şey düşünüyor mudur
İhtimal var. Ancak tüm bunlar bir yana, bence sen bu çocuğu karşına alıp bir kez yüz yüze konuş ve netleştir. Sana bir ilgisi, isteği, alakası vs yoksa tamamen konuyu kapat. Yapamam, dersen onunla hiç muhatap olma. Pişman olması için uğraşma. Sen annesi ile zaten aile dostu, yakını diye görüşüyorsun. Önemli olan da bu. Onun ne düşündüğüne odaklanma.
Namaz kılanlar muhafazakar oldular. Namaz sana da farz unutma, çocuğu yoldan çıkarma bakalım
Ne demek istedin şimdi
INamaz sana da farz dedim sende kıl dedim ben, kılmıyorsan açık san çocuğu yoldan çıkarma dedim
yaz istersen
Neden yazamıyorum ayrıca seviyem düşük
takip et
Buradan söyle diyeceğin şeyi
yok sadece yazigim dedim