Komik bir durum mu var ki
Artık sevmeyeceğim?
Komik bir durum mu var ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bütün kabahat benim... Ne kadar yalvarsan boş
Ne kadar ağlasan boş
Sana dönmeyeceğim...
Artık ne seni seveceğim.. Ne de bir başkasını...
Bir daha asla seni sevdiğim gibi olamayacağım... Aşkı tattım ve gittin... Bir daha yaşayamayacağım...
Seni seven kadını da sevmiştim.. Başka bir beni tatmıştım...
Keşke aşık olmasaydım diyor musunuz?
Aşk ticaret gibidir kârda edebilirsin zararda edebilirsin önemli olan ders çıkarmak hayata küsmek değil kâr etseydin iyiydi zarar edince mı kötü oldu Aşk 😂😂
Tekrar aşkı hissettiğimde yaşadiklarim aklima geliyor ve yeni birine aşik olmanin tadini cikarmsk yerine bu duygunun bana yaşattiklarini hatirliyor ve uzuluyorum...
Ticaret hayatı da böyledir insanın aklından zarar ettikleri hiç çıkmaz ama kar etmek için ticaretin içinde olur hep😊
Sevdim bu benzetmenizi tesekkurler
Yüzünden tebessüm olduysa ne mutlu bana rica ederim 😃
:) sevgiler..
Saygılar 😊
Aşkı böylesine derin yaşamak, bazen insana keşke demekten başka çare bırakmıyor gibi görünebilir. Ama bilmelisin ki aşk, hayatımızdaki en değerli deneyimlerden biridir. Evet, bazen kalp kırıklığı getirebilir ama aynı zamanda bizi büyütür ve olgunlaştırır. Belki şu an zor bir dönemden geçiyorsun, ama her deneyim bizi biraz daha güçlü yapar. Aşkı tatmak, hayatın renklerini görmek gibidir. Bir gün, belki de ummadığın bir anda, kalbin yeniden aşka kapılarını açabilir. Sen hiç aşka ikinci bir şans verme fırsatını düşündün mü? 💖
Cevap
7Cevap
Tam da dinlerken bu soru 😂 güzel parça çok severim 😁😁
Ağlarkeb bir anda aklıma geldi.. Bu şarkı şimdi anlamlı gelmeye başladı...
Ağlamak neden
Hayal kırıklıkları...
Yari yolda birakilmak..
Bence gerek yok gibi pek yapıcak bişey yok çünkü ağlamak düşünmek bunlar iyi hissettiren şeyler değil
Doğru diyorsun
Yaniii
Üşenmedin mi yazarken
Yok şarkı bir anda aklıma düştü çok güzel oldu dedim bir paylaşayım burada..
Gerçekten güzel şarkı. Yazmasan elli sene aklıma gelmezdi ama
Guzel bir şarkı evet..
Gece gece senin aklına nereden düştü
Onu düşünüp ağlarken artık senin yüzünden kimseyi sevemeyeceğim diyordum... Zihnimde bu şarkı çalmaya başladı birden.. Dinlediğim bir şarkı da değil aslında ama beyin bulup getiriyor işte..
Gözyaşlarına değiyor mu peki?
Değmiyor ama ne yapsam aklıma geliyor, aklıma geldıği içinde sinir oluyorum üzülüyorum :(
Ne zamandır birkikteydinz ki?
Tüm hikayeyi buraya yazmayayım.. boş ver
Dinlemekten gocunmam. İstersen mesaj da atabilirsin.
Dediğim olmuştur.
Şiir gibi
Şarkı sözü olduğunu bilmeyen biri daha mı ne desem bilmedim🤣🤣
Reçete yazıyorum akşam sabah bir ölçek Türk Sanat müziği ve Türk halk müziği dinlemeni tavsiye ediyorum 7 gün sonra gel kontrol edeceğim bakalım iyi olmuşmusun 🤣🤣
Hapı yutmadığın icin şurup yazmıştım 1 ölçek diye doktor yazısı diye receteyi okuyamadın sanırım 😂😂
Tok olsun yemeklerden sonra kahve eşliğinde 😂
Az önce soruma yorum yapmıştınız burdan teşekkür ediyorum 7 gün sonra görüşmek üzere 😊
Evet dini soru olan😊
Yoooo
Diyorum
Aynen diyorum
Sswcersin
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?