Aldatıldım ama bir yandan onu hala istiyor olmam normal mi ☹️?

Öyle uzun süre sevgili değildik bazen kız takibe alıyordu öylesine normal yeni insanlar tanımayı seviyorum diyordu içime kurt düştü baya baskı yaptım bunalttım soğudu amacınmı farklı dedim evet dedi geçmite yaşadıklarından güvensizliği varmış oyüzden böyle olmuş benimde neler yaşadığımı biliyordu benleyken beni aldatmış

eğer kurcalamasaydın öğrenmeyecektin güzel mutlu ilişkimiz vardı devam ederdik seni sevdim değer verdim sana yaklaşımım elde edip bırakmak gelip geçici olmadı dedi ilişkimiz evliliğe gitse yapar mıydın dedim yapardım dedi bu karaktersizliğin kaçıncı evresi dedim benle mutluydun sevdiğini değer verdiğini söyledin bu huyunu bırakabilirdin dedim istemiyorum ben kimseye güvenmiyorum benim huyum böyle dedi

benden telefonunu gizleyen aldatan o ama beni suçladı ben son ana kadar sadık kaldım sana telefonumu hiç gizlemedim yanında açtım yeni erkekleri takibe almadım tanışmadım dedim ben kimsenin seçeneği olacak kenarda tutacağı birisi değilim benim sana fazla olduğumu herkes gibi olmadığımı dengin olanlarla karşılaşınca anlayacaksın beni sen kaybettin dedim

ama bir yandan kurcalamasaydım güzel mutlu ilişkimiz vardı diyorum bir yandan ayrılmak istemedim zorlandım bir yandan da geç olmadan öğrendim daha kötü olurdu diyorum

yaşanan anılar eski konuşmalar bana ilgisi ses kayıtları kaç kere baktım nasıl unutucam bilmiyorum bir yandan hala barışmayı istemem normal mi bana kızmayın ya 😢

Aldatıldım ama bir yandan onu hala istiyor olmam normal mi ☹️?