Acil yardım edinn?

Ben boşanmak istiyorum ama eşim her defasında saçmalama adamın canini sıkma ben bosanmam diyor ama gerçekten çok yoruldum hergun içki icmesinden kardesinin kaba Saba hakaretler etmesinden annesinin her şeye karismasindan aramıza girmesinden çok cahilce hareketlerle karşı karşıya kaliyorum sizce bu adamdan nasıl kurtulucam her defasında özür diliyor gülüyor şakaya vuruyor bosanicam dediğimde ciddiye bile almıyor Ya her hangi gibi bişi oluyor örnek ; köpek var evde yavru köpek eşim çok simariyor diye hafif vuruyor bende vurma diyorum kaynanam aman. Karışma oğlum yaaa birakkk uffff diye karışıyor eşimle bı konu tartisiyoruz hemen müdahale ediyor evimde bana sormadan bisiler yapıyor bı acı biber kaynatmis astimim tuttu rahatsız oldum dedim diye üzülmüş trip atior ogluda onu savunuo ben yatak odasına gidince annesine hadi ordan et takma boş ver diyor bu nedemek ya bikerede annesiyle konuşurken duydum ben neden bunaldım sinirleniom işte bu yüzden sıkıldım bı. cok şeyden diyor eşimle kavga ediyoruz annesi ağlamaya başlayınca beni evden kovalıyor bu kadına bişi olsun nolcak bak diyor hep varsa yoksa anası bıktım ya bı çözüm ariorum şikayettemi bulunsam acaba?

Acil yardım edinn?