Bir kadın olarak mesafeni koru derdim, ama şu cümleden sonra senin yerinde olsam tamamen köpek çeker ne aramalarına ne mesajlarına hiçbir şeyine bakmam , it gibi Sürünsün güzel kardeşim
Sadece bir tane açıklık bırak Telegram mesela veya sms, oradan süründür köpek çek , geri kalan her yerden engelle. O açık kapidanda 10 mesaja kısa 1 mesajla karşılık ver iyice burnu surtsun. Ne kaybettiğini anlasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
çok abartmış
böyle dar kafalı bir adamı hadi ordan et gitsin
neden ağlıyorsun ki
kendisi eminim o dediği kızların hepsine de bakıyordur :)
Çok basit bir şekilde bir kelimenle toparlaya bilirdin , Ya Çok özgür bir insansın ya da bunalmaya başlamışsın
Bahane ayrılmak için
Ben mi toparlayacağım bana kons diyeni
Ondan öncesi için söyledim, o kelimenin herhangi bir toparlaması olmaz
Ne yapayım sence
Bir kadın olarak mesafeni koru derdim, ama şu cümleden sonra senin yerinde olsam tamamen köpek çeker ne aramalarına ne mesajlarına hiçbir şeyine bakmam , it gibi Sürünsün güzel kardeşim
Sondaki küfür bu arada KS değiştiriyor shshsh
Engelleyim mi her yerden
Sadece bir tane açıklık bırak Telegram mesela veya sms, oradan süründür köpek çek , geri kalan her yerden engelle. O açık kapidanda 10 mesaja kısa 1 mesajla karşılık ver iyice burnu surtsun. Ne kaybettiğini anlasın
Açık giyinme konusu karşılıklı olursa mantıklı kıskanması da gayet normal ama Allah aşkına kons demek ne demek ya ayrıl şundan
Tamamiyle bahane, ayrıca sevdiği kıza kons diyen de ne biliyim
Sabahtan beri ağlıyorum
Cidden bu nasıl mesajlar ya
Kendiside p. ez. veng oluyor o halde
Adam ne isteyip ne istemediğini apaçık söylemiş, yalandan rol mü yapsaydı...
burada görüş bile alman hata direkt ayrıl sana saygısızlık yapan biri yüzünden ağlamak kendine hakaret değil mi
Bı de yorumlarda sahiplenmek vs denmiş o nerde göremedim sildin mi
Şortla gezmek normal bence sen bu mal dan vazgeç
Helal olsun aga bize böyle adamlar lazım cidden
Demek ki kapalı bir bayan istiyor ya istediği gibi biri olacaksın ya da yoluna bakacaksın
Sahiplenmiş baya
Ya böyle sahiplenme olmaz kons dedi Allah için
Olsun
Ne olsunu ya
Ne zaman çıkmış bi sorsana
ağlama
suçun nedir
Bak bak bak ne biçim konuşmuşş
İlla kırcak kalbini ayrıl madem olmuyosa
Kral adammış helal olsun valla
Derken
Adam net bir şekilde söylemiş hiç giyinme ben istemiyorum şöyle böyle giyineceksin demeden ayrılmak istemiş direkt ne kadar güzel
Seven kıskanır
Kons demiş farkında mısın sen
Öfkesinden söylediğini anlamadın mı gerçekten
Ya ne öfkesi abi
Başka ne olacak adam kıskançlıktan deliye dönmüş
Ben olsam atmazdim
kons ne demek
O kadar açık bi bacak görmedim