Hayatınıza uğradı mı hiç? size neler kattı? sizden neleri alıp götürdü?

Hayatınıza uğradı mı hiç? size neler kattı? sizden neleri alıp götürdü?
Tecrübe kattı.. saçlarıma beyazlar katti.. ilk hayal kırıklığında önümdeki yemeğe gözyaşı kattı.. sonra beynime kalbime fazlalık.. ağırlık kattı.. Müslüm u Ferdiyi dinlerken bulunca kendimi arabeski kattı hayatıma.. Affedince beynimi götürdü.. her affettiğimde de onurumu götürdü.. çekip gitmek zorunda kaldığımda vicdanımı götürdü.. .. bedenimi bırakıp ruhumu anılara hatıralara götürdü. geçmişe götürdü..
Ne güzel ifade etmişsin))
İlk aşık olduğumda gece gündüz onu düşündüm 2 yıl hep onu sayıkladım ve sevdim başkası ile sevgili oldu saatlerce ağladım kendimi maf ettim.
Onu görünce karnıma kelebekler giriyordu , gülüşü aklıma gelince mutlu oluyordum sırf ona aşığım diye hiç kimsenin sevgilik teklifini kabul etmedim ,2 sene hiç konuşmadan baktık birbirimize gözlerimiz konuşurdu hiç elimi tutmadı ama o da beni seviyor bilirdim duyardım . şu an 1 yıldır ayrıyız ona 15 yaşında aşık oldum ben. benden 2 yaş büyüktü
Aşk hem acı hem tatlı 😁
O kadar tanıdık geldi ki yazdıkların :)) gerçekten öyle sevince uzakta olsa gülüşün akla düşmesi kafi😊
Aşk evli olduğum müddetçe bana hiç kendini göstermedi. Takı ihanete ugrayana kadar. Sonra eşimle gönül bağım koptu üç sene sonra okyanus gibi adama aşık oldum ♥️ 19 yıl sonra gelen aşktı bu. Hemen kabul ettim kalbimi açtım oda üzülmüş kırılmış kalbimi bilmesede iyi geldi. Allah'ın bir lütfu hala onu seviyirum ona aşığım. Her sene 3 haftalığına olsada fiziken ve ruhen karışmaya devam edeceğim. Benden yaşça küçük olmasına karşın çok olgun ve rahatlatıcı bir insan o hayatımın en güzel ayrıntısı.
Kendimi sevmeyi, beni büyüttüğünü, kendime değer vermeyi ve tüm varlığımı tek bir kişiye yatırmamayı yani kendim dışında hiç kimseyi merkeze almamayı öğretti. Aynı zamanda o kişiyi, o artık hayatında olmasa bile aynı şekilde sevip onu bir annenin merhameti ile düşünmeye devam edebileceğimi öğretti. Sevmek gerçekten cesur ve yürekli insanların işi bu arada, yüreksizler ya da korkaklar beceremezler, fazla ağır onlar için.
Cevap
31Cevap
Geçmişte hayatımın kıyısına köşesine kamp kurduğu olmuştu.. Kendisine maruz kaldığım zaman var olan düşünce yapımı korumakta zorlanıyorum..
Gerçek bir aşk beni bambaşka biri yapıyor
aşka inancım yok aşk beni değiştirmedi
Güzel şeyler kattı esasında bitişler her ilişkide olduğu gibi güzel tat bırakmaz. Ama sonra olması gerekenmiş deyip kabulleniş süreci başlıyor. Daha sonra yeniler elbette. Sağlam ve sağlıklı psikolojide insan bitişi kabullenebilmeli.
Artık daha mantıksal yaklaşıyor insan böyle bir gerçek var duygular yoğun olsa bile.
💫👍🏻
🌟🎀
İlk başta çok keyifliydi. Uzun uzun peşinden koştugum biriyle sevgili oldum.
Fakat bir süre sonra fark ettim ki çok sevdiğim için ilişkinin tüm iplerini karşı tarafa vermişim. Bildiğin yönetiliyorum. Tam vazgeçilmez olduğunu hissettiği andan vazgeçtim ondan.
Aşk cidden duyguların en tehlikelisi uzak durmak lazım
Aşk beni havalarda uçmama neden oldu.. Bir kuş misali uçuyorum.. Midemde kelebekler uçuşuyor.. Aşk karşılıklı olunca muhteşem bir şey.. 😍
Sizin adınıza sevindim ve bu parça cidden benimde sevdiğim bir parça:)
Aşk hayatımı her zaman bozdu kime değer verdim ise üzülen ben oldum, o yüzden aşk diye bir şey yoktur kimse kendini kandırmasın, kadınlar sevgiyi bilmez erkekler değer bilmez o yüzden aşk yoktur.
Aşk, eğer doğru kişiyse, karşılığını veriyorsa göklere çıkarır buna hiç şüphe yok..
Aşk, eğer tek taraflı, platonik , sadece bir kişi tarafından yaşanmaya çalışılıyorsa sevdiğine seveceğine pişman eder.
Etkisi gerçek olan birisi hayatımıza girdiğinde duygularımız da bir devrim gerçekleşir işte bunun adı aşktır bence aşk bu dünyaya ait olmayan bir duygudur çok az insan bunu yaşayabilir.
Bana iyi şeyler katmadı elbete mutlu olduğum zamanlarda oldu ama bu konuda daha karamsar bakıyorum.
Zaman kaybettirdi onun dışında hiçbir şey belki sabrımı arttırmış bi de biraz olgunlaştırmıştır o kadar
Aşk beni bir başka değiştirdi çıkarsız ve hiçbir menfaat olmadan da sevgi olabileceğini gösterdi ve karşılıklı aşk olunca da doyum olmuyor
hiç aşık olmadım o yüzden cevap veremiyorum
Evet aşk değiştirir onla mutlu olur onsuz yapmak zor olur
Kendim olmamı sağladı. Hayatımda farklı bir şeylerinde olabileceğini gösterdi
Değiştirmedi aynıyım. Sadece mutsuz ediyor onuda muyduzluğun kaynağını şutluyorum geçiyor
Sevginin bile sınırı olması gerektiğini öğretti, değişirim umarım.
Aşka olan inancım hala var , aşık olup güvenecek insana inancım yok.
Uğramadı soyle sevilip sevmek istemiştim sadece...
Ya keşke uğrasa keşke Hemde çok değiştirir beni ne iyi olur çok iyi kalpli bir adam beni sevse 🥺🥺🥺
Aldanma çocuksu mahsun yüzüne
Mutlaka bir gün terk edip gidecek
aşkın yalan olduğunu öğretti bana başka bir şey yok zerre inancım da kalmadı
Aşk üfürükçüleri bile söndürür sen ne diyorsn
😂😂😂😂😂😂
Çok güzel bir duygu. İçindeki kelebeği orta çıkarıyor. Eğee karşı taraf kelebeğimk öldürmezse tabii:)
Bir ilişkim olsaydı eğer huzurlu eğlenceli mutlu saygı sevgi için de mutluluk hormonları saçardim sevmek sevilmek istiyorum artık LÜTFEN LÜTFEN
Bizi sadece zaman degiştirir oda fiziksel olarak tabi..
Aşıkken bambaşka biri oluyorum. Daha pozitif daha neşeli
aşk kafayı güzelleştiriyor günün sonunda..
Çok fazla değiştirdi bakış açımı tavırlarını düşünce şeklimi tarzımı zevkimi hepsini
Her gece onun varlığına şükredecek kadar değiştim
İyiiikimm çok seviyorum
Karşılık beklemeden yaşamak sadece anda kalmayı öğretti ve birdaha uğramadı
Yasama sevincimi aldi goturdu
Niye ki?
duygusuz birisi yaptı beni.
Valla beni 180 derece değiştirdi ama kavuşmak nasip olmadı
Daha bulamadım ki değiştirsin
Çabuk guvenmemeyi öğretti
Yıllar oldu unuttum.
Gram etkisi yok bacım ke haja
Hassas biri haline getirdi.
Evet hayatımın odak noktası olmustu.
Değiştirmez değişirsek Aşk olmaz
Hiç uğramadi maalesef
Umursamaz etti beni.. her şeye bir boşvermişlik
Çok şey götürdü
Hiç uğramadı ki
Aşka inancım tam fakat insanlara inanmıyorum..
Bence çok şey götürdü
Hiç aşk hayatım olmadı
Gerçek sevgi ışıldatır iyileştirir
Hiç değiştirmedi.
Çok felaket değiştirir
Daha değiştiremedi
Ne aşkı ya
Hiç aşık olmadım ki
Ruhsuz biri yaptı
Gelen giden yok
Yaşamadım ki hiç 😑
Epey değiştirdi