Ne yapmalıyım? Sevgilim benimleyken başka birisiyle flörtleşmeye başlamış?

Sevgilimle yaklaşık bir buçuk yıldır sevgiliyiz. 2 ay önce ayrılmıştık, sebebi ise benim psikolojik olarak çöküntüde olmamdı. Benim için çok değerli olan birisini kaybettim ve bu beni baya kötü etkilediği için sevgilime yeteri kadar ilgi ya da sevgi gösteremedim. Mutsuz olduğu belli olduğu için ona eğer isterse veya benimle mutlu değilse ayrılabileceğimizi söyledim.. İlk başta kabul etmedi ama 3 gün sonra bana kocaman bir mesaj gönderip beni terk etti. Mesajda yalnız kalıp kendine odaklanmak istediğini ve yeni bir sayfa açıp yeniden başlamak istediğini söylüyordu. Bende saygı duyup kabul ettim ayrılığı. Ayrıldıktan bir ay sonra artık dayanamadım yazdım. Benim evimde kalan eşyaları vardı eğer musaitsen buluşalım eşyalarını al dedim. Tabi ki benim için sadece bir bahaneydi.. Onu görmek için buluşmak istedim , kıyafetlerini geri vermek için değil. Neyse.. buluştuk bir kafeye gidip oturup konuşmaya başladık. Hayatının bensiz nasıl gittiğini sordum ve bana iyi gittiğini söyledi , sonra ise dediki , “ eğer buraya tekrardan sevgili olacağımızı düşünüp geldiysen şimdiden söyleyeyim öyle bir planım yok” . Dedi , bende “tamam, bidaha olmaz bizden zaten sakin ol “ dedim. Oda güldü sonra biraz daha oturduktan sonra beni evime bıraktı ve son birkez sarılıp vedalaştık. Akşam beni aradı ve barışmak istediğini beni özlediğini söyledi. Bende onu özlediğim için kabul ettim. Ertesi gün benim evime geldi kahvaltı etmeye sonra toilete gideceğini söyledi ve gitti ama telefonunu unutmuştu. İçimden bir ses bak dedi aslında telefonuna habire bakan biri değilim ama baktım.. Şifresi hala aynıydı. Instagramına girdim ve bir kız gördüm. Kizla omegle diye bir siteden tanışmışlardı. Asıl sorun benle ayrılmadan 1 hafta önçe tanışıp konuşmaya başlamışlardı. O kıza iltifat ederken bana gelip benim için herşeyi göze alacağını ve onun hayatınının merkezi olduğumu söylüyordu. Benden ayrıldığı tarihten bir gün önce o kıza iyi geceler mesajı atmış, mesajda ise “iyi geceler aşkım seni seviyorum tatlı rüyalar “ yazıyordu. Ertesi gün ise bana ayrılıp mesajı yazıp kendine odaklanmak istediğini söylemişti. Benle tekrar sevgili olduğu için benim evime gelmeden önce kıza yazıp herşeyin bittiğini ve daha fazla devam edemeyeceğini söyleyip kızı engellemişti. Geri geldiğinde telefonunu benden yolup aldı ve ben ağlamaya başladım bana sarılıp özür dilemeye başladı. Bana bunu neden yaptını sordum ve o ise dediki “ilişkimiz kötü ilerliyordu ne yapacağımı bilemedim, eğer başka kızlarla konuşursam takmam diye düşündüm” dedi. Gitmesini istedim ve gitti… Bana ettiği ayni iltifatlari o kıza da demişti.. Bana mesela hep gözlerini seviyorum derdi ya da hayatının aşkı olduğumu felan derdi ama o kızada aynı şeyleri demişti.. Açıkçası onu çok seviyorum ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum resmen aldatildim ya. Biliyorum yaptığı kötü bir şey ama lütfen onun tarafından da anlamaya çalışıp cevap verin🙏🏻

Ne yapmalıyım? Sevgilim benimleyken başka birisiyle flörtleşmeye başlamış?