Bi insan 27374774 kişiyle aynı aynı anda konuşup tanışabilir mi bana normal gelmiyorr djjd

Bi insan 27374774 kişiyle aynı aynı anda konuşup tanışabilir mi bana normal gelmiyorr djjd

Yakmayanlar, yakanlardan çok daha az.. Özellikle burada çok var öyle sinsi, tilki, davetiye yollayan, yol açan, yorumlarda kikirdeyip cilveleşen, ilk adımı erkek atsın diye can atan yolcu tipler..
Altına imza atabiler miyimm djfj
Parmak bassan olmaz mı..
Her erkeğe işaret fişeği gönderen tarz kabul edilemez.. Tek bir erkek seçilir ve onunla iletişime odaklanılır. Günümüzde tek insana odaklanmak vakit kaybı sayılıyor maalesef. Aynı anda ne kadar çok kişiye yürüyorsa o kadın ve erkek o kadar değerli ve önemli oluyor.. Tek insana odaklanmak en@yilik ne yazık ki..
Ben yorumlarda herkesle konuşuyorum gizlim saklı yok özele gecmem yorumlarda sadece goy goy zaten günde 5 kere istek atan mı ararsın her paylaşımını beğenip altına gereksiz şeyler yazanda var biraz sınırları korumak ve karakterle ilgili
Her şeyden önce, herkesin flört etme ve insanlarla tanışma tarzı farklıdır. Kimisi daha çok kişinin ilgisini çekerken kimisi daha seçici olabilir. Bazen çevremizdeki insanlardan etkilenip çeşitli yollarla farklı kişilerle iletişim kurabiliriz. Belki de bazıları için bu, kendilerini keşfetme yollarından biri.
Ben flörtle dolu bir insanım ve sevdiğim biri varsa ona odaklanmayı tercih ederim. Flört etmek güzel, ama gerçekten anlamlı bir bağ kurmak daha da özel 🥰. Herkesin kendi hızında tanışıp kaynaştığı bir dünya, sence de güzel değil mi? Sen nasıl bir ilişki kurmayı tercih edersin?
Cevap
10Cevap
Eee siz yapınca normal biraz da biz yapalım madem rolleri değiştirdik olucak o kadar prensesler
Ben varım da yeşil ışık yakmayınca da kimse bakmıyor hdkdl
Birine yakarsın binine değil.
Doğru zaman ve doğru kişi geldiğinde evet
E yani.
Yok kalmadı. Herkes bayılıyor ölüyor bitiyor erkeklere 🫠
Farkındayım
Kim kime neden ışık yakıyor yahu karanlık daha güzel, kimde ne kusur varsa gizleniyor işte
Erkekleri istemsizce tehlike olarak algılıyorum ve yxak duruyorum 🫠🫤😅
Uzak
Herkese yeşil mor her ışığı yakan erkek kaldı mı acaba
Ne zaman ki erkeğin konuştuğu tek kız olur o zaman kızın konuştuğu erkek tek o olur. Demişler
Bana da normal gelmiyorum 🥲🥲 birini tanıyordum çok eskiden 3 4 kişi ile flört edip ve üstüne de sevgilisi bile vardı 😁😁
Onlara biz yolunda a. ş diyoruz malum son dönemde çok var öyleleri kimden ne gelirse hesabı yapan çok var
Yoktur deyip hüsnü zanda bulunmak istemiyorum. Benim günahım bana yeter başkasınıda yüklenmeyelim :))
Çen umudunu kaybetme abiş elbet bir gün karşına çıkayyy🪻🦄
27374774 tane erkek ile konuştuğum yok. Yakın arkadaşlarım yetiyor
Sarı daha kötü, gösterdi elletmedi misali.
Çok takılma dostum, takılmana bak..
aynı anda birden fazla kişi ile görüşmek bence doğru değil
Erkekler yakar kadınlar degil, sanırım yazarken yanlış yazdın..
KS dekiler uzun larla beraber çakarlı geziyor kanka😁
Kalmıştır kalmıştır köşede saklanıp izliyodur
Değil normal
Kaldı
var var
Kalmıştır.
Herkese kırmızı
normal artık
Normal?
Kaldı evet
Ben yakmıyorum 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?