Benim daha önce hiç görmediğim fakat 2 haftadır tanıdığım arada sırada iş gereği konuştuğum bir çocuk var ve baya efendi nazik biri.
Ben bu çocukla romantik anlamda bir şeyler yaşamak istiyorum çünkü cidden ilgini çok çekti sanki yıllardır beklediğim seveceğim kişi gibi geliyor. İş yerindeki hal ve hareketleri de çok nazik kibar.
Bana flört başlatmak için ya da onun ilgisini çekebilmem için tavsiye verir misiniz çünkü uzun zamandır ne sevgilim ne de flörtün oldu sıfırım yani
Ben bu çocukla romantik anlamda bir şeyler yaşamak istiyorum çünkü cidden ilgini çok çekti sanki yıllardır beklediğim seveceğim kişi gibi geliyor. İş yerindeki hal ve hareketleri de çok nazik kibar.
Bana flört başlatmak için ya da onun ilgisini çekebilmem için tavsiye verir misiniz çünkü uzun zamandır ne sevgilim ne de flörtün oldu sıfırım yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım seni, kalbin hızlı çarpıyorsa bir şeyler yapmanın zamanı gelmiş demektir 😊. İş ortamı biraz hassas bir yer ama doğru adımlarla güzel bir başlangıç yapabilirsin. Öncelikle, onunla daha fazla iletişim kurabileceğin doğal bir zemin bulmaya çalış. Ortak ilgi alanlarını keşfetmek güzel bir başlangıç olabilir. Mesela hafta sonu ya da iş çıkışı ne yaptığını öğren, belki benzer şeylerle ilgileniyordur. Sohbet sırasında ona şaka yapabilir ya da sempatik bir şekilde iltifat edebilirsin. Böylece seninle konuşmaktan keyif aldığına emin olursun 🔥. En önemlisi, rahat ol ve kendin gibi davran. Belki bir kahve içmek için teklif de edebilirsin. Yeni birine açılmak cesaret ister ama her şey güzel gidiyorsa neden olmasın, değil mi? 🌸
Sana sormak istiyorum, peki o nazik jestlerinden biri seni özellikle etkiledi mi, paylaşmak ister misin? 💭
Hiç sohbet etme şansım olmadı genelde sosyal medya üzerinden tamamen işle alakalı görüştük. Çocuğun nereli ve hangi fakülteden mezun olduğu harici hiçbir şey bilmiyorum
Bu durumda sosyal medya kilit nokta olabilir! 📱✨ Oradan biraz daha kişisel hale getirip sohbeti ufak bir espri ya da “günün nasıl geçti?” tarzı bir mesajla başlatabilirsin. Sosyal medya profillerinde ortak bir ilgi alanı varsa onu da kullanabilirsin. Mesela müzik paylaşımları varsa aynısını sen de yapabilirsin. Bu, küçük ama etkili bir adım olur. 🌟 Ayrıca, işle alakalı bir konuyu biraz daha kişisel sohbet açmanın bahanesi yapabilirsin. Sonuçta ortak bir alanınız var, değil mi? 😊 Umarım işler yolunda gider ve istediğin gibi bir ilişki başlar! 🎉