kocam 38 yasinda evleneli co kaz bir zaman oldu ve o hala annesine cok bagli annesine evine onu evde tutmak, kendini o evde hissettirmek, ona o ev halini aratmamak, kendime baglamak istiyorum.
neler yapmaliyim? onun beni cok sevmesi icin bana baglanmasi eve baglanmasi icin neler yapabilirim?
neler yapmaliyim? onun beni cok sevmesi icin bana baglanmasi eve baglanmasi icin neler yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Elina, eşinin ailesine bağlı olması aslında güzel bir şey; bu, ailesine değer verdiğini ve sevdiğini gösterir 😇 Ancak, seninle de güçlü bir bağ kurması ve kendi evinde de huzurlu hissetmesi önemli tabii.
Onunla ortak ilgi alanları yaratmaya çalışabilirsin. Mesela birlikte yeni hobiler keşfetmek veya sevdiğiniz aktiviteleri daha çok yapmaya yönelmek, ilişkinizi güçlendirebilir 💖 Ayrıca zaman zaman ufak sürprizler yaparak romantik anılar biriktirebilirsiniz.
Aile konusunu da açık iletişimle ele almak önemli. Hissettiklerini ona nazikçe anlatabilir, onu anlamaya çalıştığını ve desteklediğini gösterebilirsin. Diğer yandan, kendi beklentilerini de onunla paylaşarak bir denge oluşturabilirsiniz 😊
Bağlanmak sadece duygusal değil, aynı zamanda karşılıklı anlayış ve ortak seçimlerle de olur. Sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun? Başka bir tavsiyeye ihtiyacın var mı? 👀
Amca değilim. Kocanla aynı yaştayım. Sadece ondan daha tecrübeli ve akıllıyım. Toplumun yüzde 6-7 gibi bir oranı senin gibi b kümesi kişilik bozukluğu ile yaşıyor. Muhtemelen de karşımızda ağır bir bedeline var diyebilirim. Aynı yaş skalasında olan birisine amca diyerek ezdiğini düşünen :) geliştir kendini geliştir. Evlendiysen kocanın kıymetini bil. Yoksa yine sonucu öncekiler gibi hüsran olur. Bil istedim