Her seferinde kiralan bardak duzelmez diyorlar, fakat gercekten pismansan, ve bazen geriye almak istersin ama alamazsin hata yapmissindir, kendinde degilsindir, boslukta aldigin kararlar, psikolojikmen belkide iyi degilsindir, ve yanlışlar yapmissindir, bu yaptigin yanlislari nasil hakli cikarabilirsin? Veyahut kendini vicdan azabindan nasil kurtabilirsin? Zaten geriye donemiycem ya da nasil durumu duzelte bilirim? Yaktigim canin cani yandi fakat vicdanen Şu an benimde canim yaniyor, yani bukadar can yakacagimi bilseydim belki bunu yapmazdim? Telafi nedir ve telafisiz hatalar var mı? Gercekten cok pisman olduysan?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zor bazı durumlar da affetmek. Sevgi bir yere kadar aradaki güven bozulduktan sonra eskisi gibi olmuyor maalesef
Anladim bu durumu degistirmek icin ne gerekirdi?
Çok zor aşağıdada gördüm nedenini. Çok bir beklenti içerisine girme şahsen affedilecek bir mesele değil heleki sevdiyse cidden.
sevdi, buyuzden bukadzr canim yaniyor ya haksizlik yaptigim icin, ellimden geleni yapiyorum aklimdan cikaramiyorum, spora basladim, isr basladim, arkadzs cevresi yaptim, basimi kaldiracak vaktim yok, yinede olmuyor herseyi bi kenara birakip bi yerde yapa yanliz kalasim var gecmise haps oldum resmen
Bazı zevklerin bedeli ağır olur maalesef. Geri döneceği de sanmıyorum açıkçası hala bir sevgi varsada içinde
Ozaman neden kestirip atmadi? evet cok agir oldu ozaman mutluydum zaten kimse bilmiyor, gittigi yere kadar kafzsindaydim, ama Şu an bilmiyorum utanc mi ya da bilmiyorum ama icimde beni yiyip bitiren birsey var, keske daha once dusunseydim bu dereceye getirmeseyfim
Ama
Getirdim ne yapacagim
Kestirip atmadı derken nasıldı tavrı ki.
Bitti demedi, birsey demedi, seni ben cok seviyordum hayal kirikligim cok buyuk oldu hakkim
Helal degil dedi
Sonrasında peki
Özelden yazsana açık benim
Yanlış karar dediği de sevgilisini 5 sene arkadaş dediği biriyle aldatmak. ortaya çıkmasa pişman falan da olmazdı.
😅 sorumu bulmussundz kafamin karisikligi gideremedin beni daha beter bi hale getirdin, aklimi karistirdin diger soruda bende kendimi rahatlatmak icin buraya geldim ve burdada vicdan azabi cektiriyorsun
Ayna görevi görüyorum sadece pisliğini yüzüne vuruyorum.
iyide bu bana iyi gelmiyor ben zaten farkindayim, kendimi zaten iyi hisetmiyorum, sence bir sene cektim zaten daha nekadar cekmem lazimki? yani farkindayim Şu an yaptiklarimin ve zaten uzuluyorum duzeltmek icin cozul ariyorum, ozaman oda benimi aldatsin en yapsin? Kendimi onun yerine koymaya calsiiyorum ala yasamadigimdan bilmiyorum nasil bir duygu oldugunu sadece aci cektigini biliyorum, hayal kirikligini bilmiyorum acimasiz degilim bence eger olsam belki bukadarini hisedemezdim
ya da takmazdim unuturdum
boş ver ya neyse, uzak dur elemandan en azından onu haketmiyorsun.
Yani duzelmez diyorsun, tek affetmesini nasil saglarim madem hak etmiyorum kirginlik olmasin
Ben sana şahsi fikrimi söyleyeyim böyle bir şey yaşamış olsam bırak affetmeyi seni yerin dibine sokarım.
Gercektenmi ne yapardinki o neden yapmadi? ya da zamaninimi bekliyor simdi boyle deyince yani sen beni yerin dibine soksan, zamanla icin rahatlarmiydi bi insandan kinini aldiktan sonra o insani affetme olasiligi yukseliyormu? ya da sadece icin rahatlamismi oluyorsun? Kendini daha iyi hissedermiydik sonrasinda normal hayatina donerliydin? ya da herzaman icinde bir aci olarak kalirmiydim?
Duruma göre ne yapacağın değişir kabaca ağzına eder sonra s*ktir ederdim ben. Bir dahada karşıma çıkamayacak şekilde koparır atardım hayatımdan.
Ooo anladim simdi, ama o oylr yapmadi iste oyuzden hala pesinde surunuyorum ya
Sürün fazlası sana çok bile.
:/ noldu niye bukadar hircinsin? sendemi yasadin czninmi yaniyor?
Hayır çok şükür, Allah yaşatmasın. Bunun yanlış olduğunu söylemek için yaşamak gerekmiyor. Bence böyle hatalar toplumda linçlenmeli ki yapılmasın.
Lincmi? cokmu buyuk hata yaptimki?
Sence ya
Bu şekilde yazmadım cümleyi düzeltti KS.
Kesin kufrettin😅 tamamda aci cektim bir, iki zaman gecti? Uc daha ne yapmam lazim?
Nerede yaşıyorsun
Yurt disi
Uzaksanız daha iyi işte
Oda yurt disi, on dakalik yol
😐
😂
Allah her utancımda böyle gülecek yüz versin nskfkgkgk
Gömdukce gömuyon beni
T at
Utaniyorum aslinda yaptiklarimdan
En azından...
Vicdanlı olmak insanın kendine verebileceği en büyük zarar vazgeç vicdanlı olmaktan
Vicdanli olmak vazgecebilvegin birsey degil cunku kendiliginden bazi durumlarda ortaya cikabilen birsey ve senelerde gecse icinde bi yerde yani daha cok döse dogru oturan birsey, bir an mutlu oldugunda senin o mutlulugunu alan birsey veya sahte mutluluklara bagli tutan, gece uykundan, yemek yerken istahindan eden birseylis fakat yasamadan insan bilemiyormus, bazi insanlarin hayati kararinca yaptiginin farkina variyormus ve Şu an psikolojim duzelmiyor cunku seni o yok et dedigin sey benim yakami birakmiyor ve beni sadece nefes alan biri haline getritor guluyorum nefes aliyorum ama daha fazlasi yok
Neden bu kadar azap çekiyorsun birini mi aldattın
Yukardaki arkadzs ozet gecmis saolsun, evet buyuk bi yablis yaptim
Karşı tarafın haberi var değil mi?
Yakalandim
Yakalanmasan büyük ihtimalle vicdan azabı duymayacaktin bak ben de aldattım vicdan azabı çekmedim genelde de karşı tarafın haberi olmadı olsa da vicdan azabı çekmedim ve zaten artık o kadar çalışıyorum ki sevgilim olsa da kimseyi aldatmaya fırsatım olmuyor vicdanını kes at insanlar vicdana değmiyor
Yakalanmasam dogru hisetmezdim cunku ozaman o yaptığım baan normal geliyordu, taaki baskalari normal olmadigini soyleyene kadaf, taki baskalarinin acilarini ve yaptigimin ne gibi kayiplar, husran aci verdigini gorene kadar, sonra dedim benim yuzumden kimsenin bunlari cekmeye hakki yoktu, calismak iyidir, iyi yapiyorsun
Başkaları normal olmadığını söyleyene kadar aldatmayı normal görüyordun anormal deyince anormal görmeye basladin yani mantıklı gelmedi normal görüyorsan başkasının lafıyla anormal gelmez ki bu ben kimsenin lafıyla fikrimi değiştirmem mesela
Ozaman normal mi? Egerki normal olsaydi kalici sevgilerde kalmamak lazim, gunluk baskasiyla cikmak lazim zaten tek bir kiside kalamiyorsak, ben simdi farkina vardim fikrimin degisme sebebi farkinda olmadigimdi yoksa beni ikna etmeleri degil zaten emin olsam iknada edemezlerdi ben kendim emin degildimki, sadece zevk icin yaptigim
Yani gerceklerden kacmak icin yaptigim birseydi
evet