hayatim çok monoton yeni bir şeyler istiyorum. Bir an da evlensem görücü usulü sizce ne olur😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılGörücü usulü dahi olsa olmaz öylesine evlilik ay sıkıldık monoton hayattan ayoll diyip evlenmek ne öyle ya 🙂
Ayrıca görücü usulü birisi gelse bile 3-4 ay konuş tanış görüş iyise evlen dostum haberler zaten içimizi yakıyor kötü kişiler çıkabilir hem aile hem kocan lütfen hem soran hem gören kişilere sözüm bir hayatınız var bunu zar atar gibi harcamayın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de evlenmek istiyorum 25 yaşındayım isim gücüm var çok şükür evimi gecindirecek yaştayım kadın kız ayağım yok içki kumarım yok sigara da içmem kendi halimde takılırım evden işe işten eve ben de kız bulamıyorum görücü usulü ile evlenmeye çalışıyorum
07 Yorumla- 1 yıl
Nerelisin
Cevap sahibi1 yıl21
Cevap sahibi1 yılYani diyarbakir
- 1 yıl
Çok uzak ya😔
Cevap sahibi1 yılHayır orada yaşamıyorum
Cevap sahibi1 yılİstanbuldayım
Cevap sahibi1 yılÖzele yazayım ki kız
1 yılHayatının hatası olur. Çocuk için evlenmekte mantıksız çünkü yanlış tercih kişi hayatını mahveder yengemden biliyorum çünkü abim tam bir manyak 😈… Ben olsam ilk celsede ayrılırdım ama bebek vardı ozmanları karnında o yüzden geri gelmişti, şimdi de çocuk için devam ediyorlar ama evlerine gidince sanki mezarlığa gitmişim gibi hissediyorum. Aman dikkat et
018 Yorumla
Soran1 yılçocuk için değil ya heyecan olsun diye yani monoton hayat
- 1 yıl
saçma.. demek ki bir hayatın hayallerin yok
Soran1 yılyok var ama plansız yaşamak istiyorum nasıl anlatsam ansızın değişsin her şey gibi
- 1 yıl
değişmez daha kötü olur inan
- 1 yıl
Doğru insanı bekle derim
- 1 yıl
Aşk istemiyorum bari mantıklı birisini bul:)
- 1 yıl
istemiyorsan
Soran1 yılo zaman zengin bulayım😂
- 1 yıl
yani
- 1 yıl
Şaka yapmıyorum o zaman zengin statü sahibi birini bul bari hayatını kurtarsın ve yaşarsın
Soran1 yılzengin birini ayarlayin bana
- 1 yıl
:)) dua 🤲 et hayırlısını nasip etsin Rabbim🥳🥳🥳
Soran1 yılsen duası kabul olacak birine benziyorsun banada et lütfen💘
- 1 yıl
Haha 🙃:)) dur edeyim yüzünü getir bir üfleyelim 🥳🥳🥳
Soran1 yılsenden çok iyi bir enerji aldım bana dua etmenle ilgisi yok ama hiç cikarci bir insan değilimdir teşekkür ederim askoooo
- 1 yıl
Rica ☺️ ederim canik🥳🥳🥳🤲🤲🤲💯💯💯♥️♥️♥️♥️😂😂😂
- 1 yıl
Aynen valla bende birden değişsin istiyorum her şey, olumlu yönde tabiki
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hmm, monoton bir hayat bazen yenilik arayışına sürükleyebilir ama evlilik öylesine yapılacak bir iş değil bence! 😂 Evlilik uzun vadeli ve derin bir bağlılık gerektirir. Günübirlik bir macera istiyorsan daha hafif ve eğlenceli bir şeyler denemeye ne dersin? Belki yeni hobiler ya da keyifli bir seyahat planı? İlişki sürecini aceleye getirmeden ve duygusal olarak ne istediğini keşfederek ilerlemek her zaman daha sağlıklı olacaktır. Sen neler yapmaktan keyif alırsın genelde? 😊💕
12 Yorumla
Soran1 yılSus ya
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHaha, tamam sakin ol! 😅 Belki başka bir konuda konuşabiliriz. Başka neler ilgini çekiyor? ✨
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
66Cevap
1 yılBence senin dediğin birisine aşık olup şakıs diye evlenmek. Ani bir kararla evlenelim diyecek kadar çok sevdiğin ve güvendiğin biri yoksa sadece hayal kırıklığı olur. Heyecan olsun diyorsan yeni bir dil öğrenebilirsin, sana çok uzun bir ülkeye gidebilirsin. Maddi olarak çok uzak bir ihtimalse türkiye içinden başka bi şehre gidebilirsin. Sana da kafa değişikliği olur
125 Yorumla- 1 yıl
Ah Işık, keşke insanlar senin gibi pozitif düşünebilse ama işte :/
- 1 yıl
@SosyoAltuNn Herkesin yapısı farklı aynı şekilde baksaydık da çok sıkıcı olurdu, böyle değişik değişik insanlarla daha güzel
- 1 yıl
Değişik insanları gözlemledikçe içten içe keyif alıyor musun?
Soran1 yılniye keyif alıyorsun bravo
- 1 yıl
dkxnskx sen karışma sus
- 1 yıl
@SosyoAltuNn evet
Soran1 yılkız bundan olmaz çok kaba
- 1 yıl
Tuhaf şeyler hoşuma gidiyor özellikle toplumda deli gözüyle bakılan insanlar ekstra dikkatimi çekiyor
Soran1 yılyıldız tilbe 1 ben 2
- 1 yıl
kjhvkbj değişik biriysen seni de listeme ekliyorum o zaman 🥳
Soran1 yıldeğil miyim nasıl yani😭😭
- 1 yıl
Kız öylesine evlensem mi dedin sadece gizli olmasan fikir yürütebilirdim de hadi değişik olalım ya seni mi kırıcam 🥹
- 1 yıl
@ruhumunisigi sanırım soruyu sorana travma yarattın 🥲
- 1 yıl
benden mi 😶
- 1 yıl
kız küstürdüm mü seni 🥺 yıldız tilbenin de üstüne yazdım bak seni hadi gel
- 1 yıl
@ruhumunisigi son mesajınla garantilemiş oldun travmayı skxwkdn
- 1 yıl
@SosyoAltuNn ateşe körükle gitmesen mi acaba bence asıl sen küstürdün sus denir mi bir kıza
- 1 yıl
@ruhumunisigi evet..
Soran1 yılinsanlardan nefret ediyorum ama onlar olmadan da canım sıkılıyor anlıyor musunuz
- 1 yıl
Eğlenmek, heyecanlı bir şeye atılmak istiyorsun işte. Ama insanlarla en fazla bir iki gün eğlenebilirsin ikinci üçüncü günü sıkılacaksın yine. Yeni bir hobi edin, hiç okumadığın bir kitaba başla. Veya dediğim gibi çok uzak bir ülkeye git. Bence asıl eğlence bunlar
Soran1 yılParam yok ama bana borç verir misiniz
Soran1 yıl🥺🥺
- 1 yıl
Kız öğrenciyim bende nasıl vereyim o zaman yakınlardaki şehirlere git akrabanda kalırsın masrafsız
Soran1 yılFakir fakire zengin tavsiyesi veriyor bu nasil iş🫥
- 1 yıl
bir keşkenin daha sonuna geldik.
Gizli Üye(36-45)1 yılDelirmissin sen hdhdhdb. Kızım herkes kurtulmaya çalışıyor sende o kuyuya saplanayim diyorsun acaba gerçekten evlenebler nasıl evleniyor ya. hicmi gozleminiz yok ya da hiçmi dostunuz size evliliğin boktan olduğunu soylemiyor. Gerçekten evliliği sevemedigim birisine tavsiye ederim. Yani hayatına kelepçe takmak istiyorsun oylemi. İyi tak sonra sanada taksın hayat.
10 Yorumla
1 yılEvlilik öylesine yapılan bir şey değil ki yani evlilik Bir nevi kumar işi sen evlenirsin evlendiğin insan istediğin gibi çıkmaz yanlış birisine denk gelirsin Bu da senin için kötü olur O yüzden evlilikte iyi karar vermek gerektiğini düşünürüm
12 Yorumla- 1 yıl
Tamam da o zaman mahkemeler niye var kumar zaten ama nedense bizim milletimiz kumara çok meraklı sürekli evlen evlen diyenler ne olacak
- 1 yıl
@bilebileladess onları duymuyorum bile
1 yılSoruyu sorduktan sonra gülmüşsün ama en hayırlı evlilik görücü usulü olan evliliktir Çünkü sen tanışarak Evlendiğin kişinin yanlışlarını göremeyebilirsin fakat ailenin tanıştırdığı kişi ailen senin görmediklerini de görür
10 YorumlaValla yanlış anlama ama hayatına sç ar, bebe doğurtur, eşek gibi kullanırlar, dassan en sertini kakalarlar hayatının köklü bir değişikliğe uğramasını sağlarlar istersen bir dene köklü bir değişikli tüm gösterimleri ve izlenimleri ile beklerim...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
1 yılValla ben öyle yaptım üstelik ikinci yılım çocukta var hayvan gibi pişmanım. Görücü usulüne karşı değilim fakat seçenek kısıtlı ve dengin olmayan sana kakalaniyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKendini yakıyorsun karşı tarafı niye yakıyorsun evlenmek için evlenilmez ki
11 Yorumla
Soran1 yılYanmasin o za
1 yılBu sefer de yazarsın buraya evliyim hayatım aşırı monoton bekar halimi özlüyorum neler yapsam mutlu olurum diye soru sorma ihtimalin çok yüksek😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMonotonluğu sen değiştirebilirsin. Gidip evlenince ne değişecek. Onunda kendi rutini ve monotonluğu ile karşılaştığında ayrılmayı düşünmeye başlarsın. Evcilik oyunu değil bu bu yüzden 25 yaş altı insanlar evlenmemeli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öglesine evlilik belki tutar tutmazsa Öglesine boşanırsın onu da denersin
Dene me yanıl ma derler00 Yorumla
1 yılKendisini ve hayatını seven öylesine evlenmez gerçekten aşk ve güven varsa karşılıklı olarak evlenilir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYa kötü çıkarsa evlendigin kişi? Ya da beklediğini bulamazsan n'olacak?
011 Yorumla
Soran1 yılbilemeyiz yaşamadan ya tam tersi olursa
- 1 yıl
Bence hayatın üzerine kumar oynama
Soran1 yılya kazanirsam
- 1 yıl
Evlenmek için evlenilmez ama. Hayatının hatasını yaparsın...
Soran1 yılnapixam
- 1 yıl
Hayatın monotonsa sosyalleseceksin. Spor yap. Yeni akviteler yap
Soran1 yılspor yapiyorum
- 1 yıl
O zaman başka aktiviteler edin kendine. Yoksa evlenilmek için evlenilmez. Benden size tavsiye severek evlenin ki evliliğinizin bir anlamı olsun...
Soran1 yılNe gibi aktivitr
- 1 yıl
Mesela cesitli kurslara giderek yeni arkadaş ortamları yapabilirsin böylelikle sana uygun birisini bulup evlenebilirsin...
Soran1 yılNe kursu mesela
1 yılKafa dengi birisini bulamazsan monotonluğun zirvesini görebilirsin. Evlilik çocuk oyuncağı değil hanım efendi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.
1 yıl2 gün sonra eşini şikayet edip tavsiyeler istediğin sorular sorarsın muhtemelen
06 Yorumla
Soran1 yılbelki adam gibi adam çıkacak
- 1 yıl
Bi belkiye bel bağlayıp yola çıkarsak ohooo. Hem adam gibi adam çıkması değilki tek mesele. Doğru insan doğru zaman..
Soran1 yıldoğru zaman ne zama
- 1 yıl
kim bilir ama 18-24 yaşında birisinin muhtemelen öğrenci olduğunu düşünürsek doğru zaman şu an değil gibi.
Soran1 yıl18 yaşında bebeler evleniy8r
- 1 yıl
Birileri bir şey yapıyor diye bu onun doğru olduğunu göstermez. Daha kendine bakmaktan aciz, anne babasından geçinen bebelerden bahsediyorsun. O kervana katılmaksa niyetin keyfin bilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılKötü olur evlilik kolay bir şey değil psikolojini nasıl etkiler önce düşün biraz
07 Yorumla
Soran1 yıliste ben de onu merak ediyorum nasıl etkilecek
- 1 yıl
Kafa uyuşmazlığı olabilir mesela çok sıkıcıdır sohbeti sarmaz ya da işte fazla alkol kullanıyodur evliliğe zarar verebilir belki o çocuk ister sen istemezsin fikir ayrılıkları da olabilir ya da işte iş konusunda vs
Soran1 yılben de sıkıcıyım olmaz öyle
Alkol olmaz evet sıkıntı haklısın
Çocuk istemiyorum o istiyorsada bebek taklidi yapabilirim
Çözümledjm
- 1 yıl
Bence en iyisi görücü usulü evlenmek ıstıyosan bile o kişiyle görüş kim nasıl biri olduğunu anla iyice öyle evlilik düşün
Soran1 yılŞimdi durum şöyle ki ben pek insanlardan anlamıyorum iyi diyorum serefsiz çıkıyor kötü diyorum melek cikiyor o yüzden o piti piti yapcam
- 1 yıl
Erkekleri kaç sene de geçse anlayamazsın ben sevgilimi 2 sene sonunda anladım
Soran1 yıltam olarak onu diyorum o yüzden
Öylesine evlenilmez. Ciddiyet ister bu işler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İki ay sonra
“ Ben boşanıyorum sorun olur mu “ ?10 Yorumla
1 yılDertsiz başına dert alırsın. Monotonu öp başına koy.
10 Yorumla
1 yılAllah keşke belamı verseydi de evlenmeseydin dersin.
16 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
Evlenmek için evlenilmez çünkü.
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- 1 yıl
👍😊💐👋
- 1 yıl
🤝🥰
- 1 yıl
☺🙏
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayatıma renk katayım derken mevcut hayatından olma hayatım
00 YorumlaHayırlısı işte aşkım hayırsız biri denk gelirse al başına dert
00 Yorumla
1 yılöylesine diye evlenirsen ünlü evliliği gibi evliliğin kısa sürer :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÇık sokağa tut birinin kolundan çek götür nikah dairesine bas nikahı gazanız mübarek olsun 😂🤣
00 Yorumla
1 yılBilmem kendin bilirsin. Her şeyin bedelini sen ödeyeceksin. Hesabı sana ait iyi hesapla
00 Yorumla
1 yılOlur evlen gitsin baktın sarmadı boşanırsın 🤣 benim de monoton mesela 😂
00 YorumlaBoşanma avukatı tanıdık var yaz hal ederiz donuna kadar alırız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Tabi canım hiç bekleme balıklamasına atla bak olmayan dertlerin nasıl ayyuka çıkacak
00 Yorumla
1 yılAyy okurken anksiyetem tuttu. Görücü usulünden bildiriyorum sakın diyim. Pişman olursun şöyle düşün tanımadığın aşık olmadıgin huyunu tam olarak bilmediği bilmediğin bir insanla aynı evde yaşayacaksın seçim senin tabiki karar senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlen evlen macera olur, birde arkasından boşanma macerası yaşarsın al sana etkinlik griz. kli🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızım saçmalama hayatını karartma buna gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYanlış bi karar olabilir bunu iyi düşünmek lazım
Allah yardımcınız olsun00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenin sonrada maalaak gibi üç beş çocuk yapın sonra cocukları milletin başına bela edin
00 Yorumla
1 yılAni karar verme bence evlik kolay bir şey değil evlendigin kişi kötüde çıka bilir hayatınıda mafede bilirde iyide çıka bilir tanımadan evlenme
00 Yorumla
1 yılSen evlenince de monotonlaşır hayatım o zaman ne yapacaksın
00 Yorumla
1 yılMahkeme salonlarında monoton yaşamın renklenebilir.
00 Yorumla
1 yılBen de düsünüyorum
13 Yorumla
Soran1 yılbaşarılar diliyorum bu yolculukta
- 1 yıl
Amin cümlemize Allah düzgün insan çıkarsın karsımıza
Soran1 yılaminnnn
Evlende belanı bul nediyim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılöylesine evlilik mi o nasıl oluyor pardon
04 Yorumla
Soran1 yılİste oylesin
- 1 yıl
öylesine evlilik diye bir şey olmaz trendyoldan çanta falan mı bakıyorsun okdu olacak beğenmezsen parası iade fakanda yapalım
Soran1 yılVar mı iade
- 1 yıl
he var hatta 6 ay taksit imkanı da var 2 yık garantili
1 yılÇılgınca olur heee sen tam bir delisin 😄
09 Yorumla
Soran1 yıldeli demeyelim cesur diyelim biz ona
- 1 yıl
Cesur ne alaka seninki çılgınlık resmen 😄
Soran1 yıliyi bir karar değil mi bence müthiş
- 1 yıl
Bilmem denenebilir aslında 😄
Soran1 yıldenicem sonuçları güzel olursa soruyu guncellicem hepiniz faydalansin iyi bir jnsanum ben
- 1 yıl
Yarınmi evlenicen kafamı buluyorsun bizimle 😄😄
Soran1 yılbir aday çıktı buradan, zenginse eğer perşembeye evleniyorum
- 1 yıl
Hadi inşaallah 😂
Soran1 yıldünyanın en aşk dolu evliliği olacak
1 yılYapma başını yakma sjdkx
01 Yorumla
Soran1 yılAdam gibi adam çıkarsa prensesler gibi hissettirirse peki
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayatında büyük değişiklik olur bi dene bakalım
10 YorumlaOylesine evlenirse oylesine boşanırsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılkiz oylesine evlenilir mi hic asko
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Saaaaakınnnnn yapma böyle bi hata
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Evlen sonra anlat bize neler olduğunu 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yıl1 yıla kalmaz boşanırsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Evlenmek için evlenilmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
1 yılYaşın kaç böyle bir düşünceye girdin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Vallahi nanay olursun kxmdkd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılo nasıl bir karar verme şekli yahu :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHayır. Evlilik yapma.
00 Yorumla
1 yılSaçmalama daha monoton ve dertli. oluesun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılben öyle evlendim, hiç keyifli değil : )
00 Yorumla
1 yılEvlilik random yapilacak bir sey degil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. evlenmek için evlenirsen hata yaparsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHayatını yaşa evlenip mahvetme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenilmez iyi olmalı
00 Yorumla
1 yılEvlenilir de severek en iyisi
00 YorumlaMonoton bir şekilde ayrılık?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Heyecan için evlenilir mı aw
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem