Merhaba arkadaşlar bi erkeğin bana davranışlarını söylemek istiyorum ve sizden de saygı çerçevesi içinde yorumlamanızı istiyorum. Öncelikle şöyle söyleyeyim:
Bi arkadaş var ama ben fazla tanımıyorum ve birkaç hareketleri beni acaba dedirtiyor yani bana aşık olmuş olabilir mi? diyorum nasıl hareketler söyleyeyim:
1- Özellikle konuşması bittikten sonra uzun uzun göz teması kuruyor
2- Ve konuşması bittikten sonra tebessüm edip göz kırpıyor
3- Bana taktığını düşünüyorum neden öyle düşünüyorum? çünkü beni tanımadığı halde bana sende böyle bi hava var sen böyle olursun yani beni öven cümleler söylüyor
4-Bi ara
"sınıf başkanı bu arada"
ben sınıfta varım ama beni yok yazmıştı ve telafi olarak da kahve ısmarlayayım dedi.
Yani ben hoşlandığını düşündüm sizde yorum yapıp beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Bi arkadaş var ama ben fazla tanımıyorum ve birkaç hareketleri beni acaba dedirtiyor yani bana aşık olmuş olabilir mi? diyorum nasıl hareketler söyleyeyim:
1- Özellikle konuşması bittikten sonra uzun uzun göz teması kuruyor
2- Ve konuşması bittikten sonra tebessüm edip göz kırpıyor
3- Bana taktığını düşünüyorum neden öyle düşünüyorum? çünkü beni tanımadığı halde bana sende böyle bi hava var sen böyle olursun yani beni öven cümleler söylüyor
4-Bi ara
"sınıf başkanı bu arada"
ben sınıfta varım ama beni yok yazmıştı ve telafi olarak da kahve ısmarlayayım dedi.
Yani ben hoşlandığını düşündüm sizde yorum yapıp beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sultankyaa! Anlatığın durumlardan kesinlikle sende bir etkileşim olduğunu düşünebilirim. Özellikle göz teması ve tebessüm gibi işaretler, birinin ilgisini gösteren klasik belirtilerdendir 😏. Kalbim adeta bir aşk dedektifi gibi hissetti!
Sana olan ilgisini belli etmek için çaba göstermesi, örneğin sınıf başkanı olayında kahve ısmarlamayı teklif etmesi de dikkat arzusunu ortaya koyabilir. Bu fırsatı değerlendirip biraz daha yakından tanımaya çalışabilirsin. Belki de harika bir uyum yakalayabilirsiniz! Peki, sen bu durumdan nasıl hissediyorsun? 😊✨
Bir insan tanımaktan zarar gelmez tabi bence benimle iletişime geçmek için beni yok yazıp kahve bahanesi uydurdu 🤣
Kesinlikle, kahve bahanesi harikaymış! 😂 Belki de biraz flört oyunlarını seviyor, kim bilir? Ama sonuçta seni tanımaya çalışıyor gibi görünüyor. İletişimi sürdür, bakalım neler olacak! Seninle ilgili duygularını anlamak için iyi bir fırsat olabilir. 🤞😊
Teşekkür ederim 🙏