Selam KS ahalisi! Aşk ilişkileri fenomeniniz olarak sizlere bir faydam olsun istedim ve bugün de bu konuyu tartışmaya açıyorum. Sanıyorum bu konuda erkeklerin bir çoğunun kafası fazlasıyla karışık.. Kızlar, hanımefendiler yardım etmeye ne dersiniz?

Selam KS ahalisi! Aşk ilişkileri fenomeniniz olarak sizlere bir faydam olsun istedim ve bugün de bu konuyu tartışmaya açıyorum. Sanıyorum bu konuda erkeklerin bir çoğunun kafası fazlasıyla karışık.. Kızlar, hanımefendiler yardım etmeye ne dersiniz?

aslında bunu anlamanın püf noktaları yok değil.. gerçi kadınların bazıları oldukça karmaşık olduğu için erkek tarafından bazen çok yanlış anlaşılabiliyor.. mesela kadın bir şeyi istemediğinde bunu duvarlar örerek gösterir.. yani erkek kişisi bu tepkiden mimiklerinden konuşmanın içeriğinden sohbeti devam ettirmek isteyip istemediğinden kadının gerçek hislerini anlayabilir..
Örneğin erkek kadından bir şey istiyor diyelim.. yani kadının asla kabul etmeyeceği bir şey olsun.. Kadın bu izlenimi vermek istiyor karşıya.. adam da pes ediyor ve iletişimi koparmak istediğini uzak durmak istediğini söylüyor.. buna karşılık kadın da neden gidiyorsun, niye böyle yapıyorsun ne kadar süre uzak duracaksın gibi cevaplar veriyorsa o kadın naz yapıyordur.. biraz daha ilgilenilmek, ciddiyetini göster diyordur adama..
Zaten en büyük sıkıntımız da bu toplum olarak.. kadın istemediğini net ve keskin bir şekilde belli edemiyor.. istemem yan cebime koy şeklindeki tavırlar karşı tarafı cesaretlendiriyor adeta davetiye çıkarıyor..
Kadınları anlamaya çalışırsak elimizde bastonla hala tezlerimizi savunuyor oluruz.
burada böyle dedi
burada bunu yaptı
diye çıkarımlar yapmak yerine kadının ne dediğinden çok ne yaptığına bakmak lazım..
Bazı kadınlar karmaşıktır ben onlara "12" diyorum.
Hem istiyor gibidir hem de istemiyor gibi davranır, özler canı çeker, libidosu aşar boyunu ısıtır senin bi güzel suyunu...
12 gibidir tam 12 den vurdum sandırır sana dengesizdir hem 2 ye bölünür, hem 3 yetmez 4 e de ışık yakar bazen 6 üstü sevmek diyemezsin onu da böler çarpar gözüne sokar.
Yani kadın dediğin 1 olmadığı sürece her zaman 12 olmaya yatkındır çok da kafa yormadan biz ne istiyoruz ona odaklansak iyi ederiz yoksa sonumuz tutulmak suretiyle 0 la karşılaşıp, yutulmak olacaktır.😀
Mevzu kadın olunca güzel anlatmak lazım en azından anlatımları güzel olsun dedim 😀
Kadınların kafaları karışık olur. Genel itibariyle ne istediklerini, karşı cinse iletmekte zorluk çekerler. İlişki öncesi böyledir.
Bir erkek olarak beklentim ne olur onu da yazayım. Direkt birebir etkileşimden yanayım. Flört dönemleri bende yoktur. Tarzım değil ve bunun için zaman kaybedemem. Cesaretli olsun ve istediğini koparsın benden. Bu beni daha çok etkiler.
Bir kadın bir şeyi istemiyorsa net bir tavır sergiler ve noktayı koyar..
Ama bir kadın nazlanıyorsa, trip atıyorsa bunu bakışlarıyla konuşmalarıyla anlatır..
Kadınları anlamak kolaydır aslında yeter ki anlamak isteyin.. 😅😅 Sadece biraz erkeklere beyin cimnastiği yaptırıyoruz hepsi o kadarcık yani.. 😂😂
Cevap
4Cevap
İstemiyorsa iplemez, istiyorsa üstüne düşer ilgiye boğar ama tersler arada cilveleşir.
Hoşlaştığım adama çok kötü davranıyorum ben :D yaka silktirip deniyorum bana dayanabiliyor mu diye ahahah
Basmam 😒
Öyle ömööön bösmöö falan deme bana :D
Teveccühün 😌
Kadın istemiyorsa daha net ve kararlıdır, naz yapıyorsa açık kapı bırakır mutlaka...
zaman içinde anlaşılır.
Bir ortamda haz etmediği erkeği gördüğünde direk oradan kaçma eğiliminde olur kadınlar.. gülümsemez gördüğü zaman.. mesaj sosyal medyada iletişime aramalara hiç aldırış etmez.. merak etmez o çocuğu. Ona bakmaz bir ortamda karşılaşınca.. yanına gitmez aksine kaçar oradan.
Mümkün mertebe ciddi konuşmaya çalışır iş arkadaşıyla. . mesafeli konuşur.. iş çıkışı hiçbir teklifi.. yemek filan kabul etmez.. kaçar gibi iş yerinden ayrılır. mecbur kalmadıkça iş yerinde muhatap olmamaya çalışır..
Rica ederim 😊
Anlamak mümkün tepkilere bakılarak. İşveli veya utangaç şekilde tepki gösteriyorsa o naza girer. Ancak sert şekilde davranış sergiliyorsa keskin bakışlarla şu şekilde 🤨 bu istemiyordur 😄
Yazarken sesli güldüm 😀
Kadınları anlamak bu kadar zor mu cidden erkekler için o yüzden.😃
Ahaha aynı şeyi erkekler için düşünüyorum. 😀
He canım ne demezsin gudubetler sizi 😀
Terlik 👡geliyor 😃
Sinirimi bozma 🙄🎯Hedefi 12 den vururum iyi dart ustasıyım😄
Daha neler kafana atcam direkt😀
Kafana elma 🍎koycam şu sahneyi gerçekleştirecem. 🎬😂
https://youtu.be/EtaO7uE-VNk?si=911cb8D4wcbQXb7q
Hahahah
Hamamböcegini takip edeceksin. Hamamböcegi hızla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdüğün zaman kadınları da anladın demektir.
Çok net ise tavirlari , istikrarlı ise tutarsız davranmıyorsa istemiyordur bir de arkadaşım diyorsa nettir.. Erkek de arkadaşım deyince değişebilir duygu düşünce ama kadın da kolay kolay değişmez..
Naz yapması aramaları açmaz, küser, trip atar gıcıklık yapar bu şekilde davranırsa gitmez. İstiyordur.
İstemeyen kadın net bir şekilde reddeder.. Net bir şekilde yapar bunu.. Sınırları nettir..
Kaybetmekten ya da terk edilmekten korkuyor olabilir misin dolayısıyla terk edilmektense terk etmek anlık olarak daha iyi hissettirmiş olabilir 😃
Ciddiye alınmadığını hissediyorsun bu da seni bir karşılık tepki vermeye götürüyor. Terk etmek de bu tepkinin karşılığı oluyor 😇
" Nasıl hissettirdi? Ciddiye alınmamak". Bu duyguyla yüzleşebilirsen bir daha başka birini terk etmek zorunda kalmazsın 😃
Yokmuşsun gibi hissettirmesi ne demektir efenim 😊
istemediğim zaman çok açık ve net bir şekilde ifade ediyorum ama kırmamak adına hassas davranınca her seferinde yanlış anlaşılıyorum. o yüzden artık daha sert ifade ediyorum
İstemiyorum diyorsa istemiyordur naz maz bilmeyiz biz
İstemiyorsa kırar, umursamaz; naz yapıyorsa cilvesinden anlarsın bence
Ne güzel işte 😄
Hadi ya genelde işe yarıyor burası 😁
Ahahaha gerçekten öyleymiş 😄
Begendigim kişiye naz yaparım onun dışında ben erkek sevmiyorum derim😀
Eğer naz yapıyorsa bir sinyal yakar ama istemiyorsa net bir şekilde anlaşılır zaten.
Jest ve mimikler, ses tonu bunların hepsi belli eder zaten istemediğini.
Rica ederim ne demek. ☺💐🌸
İstemeyen bir kadın direkt sinir çizer sert bir şekilde belirtir istemediğini.
Diz yokken mutluysa sizi net istemiyordur. Yazdığınızda zaten çok yüz vermez aramanıza dönmez
Olmazz diyorsa naz yapıyordur. Olmaz diyorsa istemiyordur. Biraz doğaçlama anlaşılır aslında
Ya naz trip hepsi bos seven kadın sevdigini belli eder gurur falanda dinlemez
Üzülmekten korkuyoruz.
Ben ne istediğimi bilen tarafım duygularımı yönetebilen mantık çalıştıran biriyim boşa zaman kaybedecegim biri ile ilişki baslatmam mesala. Detaylı geniş düşünürüm bu kişi bana yetermi, bununla olur mu ihtimal var mı diye sorgularım. Hem ayranım dökülmesin hesabı yapmam. Her zaman net olmak lazım.
Anlaşılır ya konuşmasından. İllaki belli eder 😅
Naz yapan merak eder, sorar mesela :d ama hafif kaçar , çeker kendini.
Ama istemeyen nettir. Merak etmez, aramaz, yazmaz, sormaz. umrunrunda olmazsın yani.
Rica ederim 😊İyi şanslar 😄
Naz diye bir şey yok baştan istemiyorsa ağzınla kuş da tutsan istemiyor işte
Açıkça istemiyorum diyorsa istemiyordur.
Istemedini direk söyler net bir şekilde
Fenomenimiz? Pardon
Ohoo ben her seye takılırım da bi soruya takılamamısım sen oyle dediginde ne sordugunu hatirlayamadim
DKWBXKkdkajx
sorarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?