Bu gökyüzünü solumak ciğerlerine, sensiz. Baharlarının dokunduğu bitki örtüm eşsiz. Sen, bu dünyadaki en parlak rengim. Kalbinin avlusunda tüm çocuklar sessiz.

Bu gökyüzünü solumak ciğerlerine, sensiz. Baharlarının dokunduğu bitki örtüm eşsiz. Sen, bu dünyadaki en parlak rengim. Kalbinin avlusunda tüm çocuklar sessiz.

Dedim ve hala evim gibi. Ayrılalı 5 hafta falan oldu, o ev çok soğuktu ve yapayalnız bırakılmıştım, her gün kendimden bir şey katarak ısıtmaya çalışıyordum o evi ama tükendim. Yakacak bir şeyim kalmayınca, hayatımı kurtarmak için çıktım o evden ve kendi başıma istediğim gibi yoluma devam etmek istedim, bunu istediğim için evim dediğim insan tarafından suçlu gösterilip sonsuza dek yaklaşmamak üzere oradan uzaklaştırıldım. Kayıp mı ettim hayır, şimdi kendi kendimin eviyim ne soğuk ne sıcak burası ne yalnızım ne yalnız değilim. Sınırda gibiyim, o evi özlüyorum ama güvenemem, beni sevgisi ile ısıtmadı, canımı ateşe dokunurcasına yaktı. Ben yanmayı değil, ısınmayı hak ediyorum. O şimdi onun için yaktığım parçalarımın közü ile avunsun.
Aşk manasında kimseye demedim. Bu cümleyi sadece ailem için kullanabilirim. Belki bir gün gerçekten sevip güvenebileceğim biri karşıma çıkar ve evlenirsek işte o zaman evimsin diyebilirim. Bu cümlenin sevgili için kullanılmasını da pek doğru bulmuyorum. Sadece eşe denilmelidir diye düşünüyorum.
Kelimeleri kullanırken özel olarak dikkat ettiğim için kullanmadım. Zaten bende biraz çekingenlik de var bu konuda. Yazılı olarak kullansam da genel olarak yüz yüze veya telefonda konuşurken de aşkım vs. diyemiyorum. Kankam gibi yanında veya telefonun ucunda adıyla hitap ediyorum.
Normalde böyle kelimeleri kullanacağım hiç aklıma gelmezdi ama gerçekten sevilmek neymiş gördüğüm zaman k edilenden çıkıyor kelimeler ben de şaşırıyorum kendime hatta diyorum ki nasıl dedim nasıl oldu ama karşıdaki kendi kendine dedirtiyor gerçekten sevip sevilmek gerekiyor
Cevap
30Cevap
Evim dediğim oldu da sonradan cehennemmiş onu anladık..
Herkeste oluyor alıştık
Çatının başıma yıkılmaması için, demedim öyle bir şey 😏
Evett, dedim o hep benim "evim'
Hayır demedim maalesef
Evet çok eskiden demiştim.. O evin enkazında kaldım.. Keşke dememiş olsaydım..
Hayat işte insan ne yaşayacağını bilemiyor..
Bu söz öyle kolay edilecek bir söz değil ama dedim evet hayatımda bir kişiye bu sözü ettim... Tatil dönüşü evine gelince ohh evim gibisi yok sözünün karşılığı ve bu sözün yakıştığı yegane varlıktı pişman olmam ona ettiğim sözlerden gerçek duyguların katili olmaz!!
Ne olursa olsun iyi ki arasında kalacaktır...
Evim demedim ev alabilir misin demiştim ama 🤭🤭🤭
@GOKHANoturumactı dicem de kira ister diye demiyorum 😂
1 depozito 1 kira peşin 😂
Nakit kalmamış öpücük geçiyor mu🤭🤭
Ev benim için çok özel bir kelime. Alelade birine, anlık bir duyguya kapılıp diyemem. Çünkü evimde bile "evdeyim" hissi yok. Bir grup yabancı insanla aynı yerde kalıyorum gibi bir his sadece.
Dedim demez olaydım ah olaydım olaydım demez olaydım
Haydi eller havaya horona da dik oynaaaaa
Ev her zaman dört duvarı ve bir çatısı olan yer değildir, bazı evlerin iki güzel gözü ve muazzam bir gülümsemesi de vardır.
Aklıma gelen o cümle..
Hayır “evim” dediğim kimse olmadı.
Ben demedim yorumları okudum çoğuda dediğine pişman olmuş çok ağır bir kelime bana denmesini istemezdim herhalde altında kalır ezilirdim o kadar mükemmel degilim zaten çokta romantik degilim karşılık veremezdim
Evet konuştuğum şahsa bir bina gösterdim bak burası benim evim dedim
Kimse evim olmasın bir gün evim dediğim kişi güvenimi yıkabilir ve enkaz altında kalabilirim istemiyorum
Demek isterim gerçekten, o eve ait olmak. Ama bu söz hafiflikle söylenebilecek bir söz değil, pişman olmamak için söylerken iyi düşünmek gerekiyor.
O ev insanın enkâzı olmasın...
Yok hayır demedim, evlerden uzak yaşadım sokak sokak gezdim kaldırımlarda yattım taşı yastığım oldu yorganım gökyüzü en güzel manzaram yıldızlardı sonra bir yıldız kaydı dilek tuttum kayan hayatımmış meğer.
2-C den Sky Walker 😃
Kalbindeki çocukların sesi olayım dedim 😃
Hayır enayi değilim insanları bu kadar gözümüzde büyütmeye gerek yok hiç bir erkek benim evim olamaz.
Yok be maalesef diyecek veya acaba diyecek kimse olmadı. Bu saatten sonrada zor 🙂 nasip artık, olmasada öyle ölür gideriz işte 🙂
Çok ağır bir kelime bana diyenler oldu. Ama ben daha kimseye demedim. Umarım bir gün evim diyebileceğim onu ondan daha çok sevdiğim biri olur.
Dedim bil bakalım sonra noldu deprem ahahah yıkıldı gitti
Dedim , keşke her şey farklı olsaydı da yine deseydim
Dedim. O ev bana Özel sanıyordum. O ev halka açık bir evmiş. Herkes orayı kendi evi sanıyormuş
Yıkılan parçalara ev demek biraz anlamsız olur ama demezdim demedim
Evim dediklerim beni yarı yolda bırakır o yüzden kimseye evim demiyorum
Şimdi sağlam ev yok ki. Hep malzemeden kaçıyorlar. Kimseye evim demedim. Umarım dememde.
dediğim oldu evet ama taşındım sonra o evden
Evet dedim şimdi o evden çıkmak istiyorum ama imkansız.
Vay bee sansli kadin.. var🥺 ama gorusemiyoruz 3 aydir😓
dedim iyi ki dedim cunki benim evim onun yani basi)
Ev bir mekan degildir. Ev kendini açıklamak ve anlatmak zorunda hissetmediğin oldugun gibi kaldıgın bir histir.
Yok öyle biri çıkmadı olsaydı sadece evim demezdim Yaşama Sebebim diyebilirdim
Evim demem için eşim olması gerekir. Daha olmadı öyle birisi.
Olunca bekliyorum 😃
Bakalım zaman😂
Dedim.
Evim değil ızdırabımmış fark ettim.
Sen sus senin de farkın yok
Demedim. Kimse benim evim olamaz insanlarda o değeri görmüyorum
Demedim evimizi beraber kuralım dedim 😂
başımıza yıktılar o evi
Ben demedim ama bana bunu diyen kişi o evi başıma yıktı.
Dedim ama yanılmışım
Dedim. Oda o evi yaktı gıttı
Demiştim. Evim değil, ayazımmış meğer...
Ben o kadar duygusal olamiyorum
Ayy çocuktum, hala çocuğum gibi geliyor gerçi
Demedim zaten öyle bir cümlem yok dememde
Keşke diyebilsem…
Evim sensin…
Dedik de noldu
demedim, evim olsun derim
Dedim ama olmadi...
Demedim öyle bi değer görmedim
Hayır demedim..
Denmemesi gerektiğini biliyorum
Dedik kapıda kaldık bir daha der miyiz? n*h