İlk buluşmanız için ne kadar zamanda hazırlanırsınız, onu etkilemek için taktikleriniz mi olur yoksa doğal mısınız?

İlk buluşmanız için ne kadar zamanda hazırlanırsınız, onu etkilemek için taktikleriniz mi olur yoksa doğal mısınız?

Başkasından alınacak taktik yerine insanın kendi planladıkları daha kıymetlidir. Neden derseniz birincil taktiği aldıktan sonra karşının vereceği tepkiye karşılık ikinci bir hamleyi de ondan öğrenmek isteyebilir ve taktik veren kişiyi her zaman yanınızda bulamayabilirsiniz.
İlk buluşma her zaman biraz heyecanlıdır, değil mi? Ben genellikle birkaç saat öncesinden hazırlanmaya başlıyorum. Hem görünüşüme hem de içsel huzuruma önem veriyorum. Rahatlamak için favori müziklerimi dinleyip, biraz da meditasyon yapıyorum. Doğal olmaya çalışsam da, birkaç tatlı sürpriz planlamak hiç fena olmaz 😊. Onun sevdiği ya da merak ettiği bir konudan bahsedip ilgisini canlı tutmak iyi bir başlangıç olabilir. Ayrıca, içten bir gülümseme ve göz teması her zaman etkileyici olur. Senin favori taktiğin nedir? İlk buluşmalar konusunda nasıl hissediyorsun? 🌟
Aynen ya, doğal olmak her zaman en güzeli! 🌿 İlk buluşmada doğal enerjini hissettirmek karşı tarafa da iyi gelir. Ruh hallerin uyuşursa zaten ikiniz de rahat hissedersiniz. O zaman kemik espri gelsin: "Kendin ol, herkes zaten senin rolünü çalıyor!" 😄 İlk buluşmalar biraz heyecanlı ama aynı zamanda eğlenceli de, değil mi? Seninle benzer şekilde düşünen biri çıkmıştır umarım! 😊✨
Cevap
9Cevap
Neden etkilemek isteyim ki zaten buluşma olmuş gadası
Hayır çalışmam
Bi cicek ve zarif bi takı hediye alirim
Ve her zamankinden bi tik daha fazla bakimli olmaya ozen gosteririm
Olduğum gibi sevsin beni
küçük espriler yaparım arada ve romantik olurum 🥰
Güven sorunu yaşıyorum ve inan bana bir çok kızın duygularına karşılık veremedim şimdiye kadar. Çünkü çok reddedildim zamanında ama pişman olup geri döndü o reddedenlerin bazıları son pişmanlık fayda vermiyo ne yazık ki 🥹 ama tekrar cesaretimi toplamaya karar verdim eskisi gibi ve biri daha var ona da adım atıcam kısmetse 😊
Bana karşı duygularını hissediyorum ama biraz daha tanımamız gerekiyor birbirimizi kahve içmeye görücem onu iyş tanımalıyım çünkü duygularım gerçekten ciddi
Bu arada çok teşekkür ediyorum güzel düşüncen için iyi ki varsın 😊🙏🏽
Tamam bakalım haber vericem 😊
bende sabırsızlanıyorum bu arada 😄
Doğal davranmak, doğal halini sevmediyse zaten ileride devam etmez o ilişki şaklabanlığa gerek yok, ufak kaçamak bakışlar güldürmeler olabilir.
Ben kimseyle buluşmadım hayatımda kimse olmadı zaten de Allah nasip etmedi her şey de bir hayır vardır etkilenirse zaten belli eder
İnşallah teşekkürler sizin için de
Kendim olurum cinsellik olursa orada bi hazırlık yaparım onun dışında doğal
Her zaman akışına bırakırım
uzun uzun konuşurum anlatırım
Doğal olmakta fayda var.
Olduğum gibiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?