Çok şaşkınım sizce ne yapmaya çalışıyor?

Arkadaşlar 6 yıllık evliyim aileye hemen adapte oldum ve sevilen biriyimm. Şu güne kadar olumsuz bir olayım olmamıştır herkese çokta yardımcı olurum. Eşimin erkek kuzeni bize gelir giderdi. Çok saygılı biridir şu güne kadar hiç saçma sapan hareketini görmemiştim bu arada benden 6 yaş büyük biri. Geçen gün ruhsal olarak sıkıntıda olduğunu duymuştum ama aramadım özel bı konu olduğu için kısa bı zaman önce beni aradı ve bişey söylemek istediğini söyledi dinliyorm dedim başladı eski zamanlardan bahsetmeye bana verdiği değere vs. İtiraflar ard Arda geldi ( ( önceden seni çok seviyodum hatta bizim eve geldiğinde içtiğin çay bardağını bile yıkamayıp dolaba saklamastim çok değerliydi. annem görüp yıkayınca çok üzülmüştüm. Senin olduğun ortamlarda çok mutlu oluyordum akraba ziyaretlerinde karşılaşmak bana çok iyi geliyodu gerçekten çok güzelsin, çokta iyisin. Biliyorum bunların yanlış olduğunu ama elimde olmadan sevdim sana bı zararım dokunmadan. sesini duymak bile beni çok rahatlatıyordu terapi gibi geliyordu. )) bunları duyunca istemsizce bı şok geçirdim ne yapacağımı bilemedim çokta hatri olan birisiydi konuşmayı kessek mi bu ne böyle dedim. )( önceden sana karşı duygularım vardı şu an böyle bir durum yok biliyosun bende artık evliyim Sadece seviyorum, aşık değilim. Sadece kafamdaki sesi susturmak istiyorum bna karşılk ver demiyorum. Senin yüzünden kaç defa psikolojik tedavi gördüm sana bunu anlatmalıym ki beni anla bunları anlatmadan senden ne isteyeceğimi bilemezsin ki. Hayatımda bana zarar veren herşeyi çıkarmak istiyorum) dedi... Israrla ne söyleyeceğini bilmek istedim asla söylemedi şu an çok gerildim dedim kapattım mesaj attım seviyorum değerde veriyorm ama konuşmayalım mesafemiz olsun dedim.
Güncellemeler
1 yıl
Ne yapmaya çalışıyor? Bugün çarşıda denk geldik konuşmadan geçti önümden çok saygılı biriydi ne yapmalıyım
Çok şaşkınım sizce ne yapmaya çalışıyor?