*Bugün keyfim dıpdıs dıpdıs… *Bebeğim sen hep böyle yazmayacak mısın 😃

*Bugün keyfim dıpdıs dıpdıs… *Bebeğim sen hep böyle yazmayacak mısın 😃

Uyum yoksa asla uzun vadeli olmaz.
Uzun süren evliliklere bakın. Hepsi dişlinin parçaları gibi birbiriyle uyumludur. Uyumsuz olsaydı bir noktada takılır ve zorlanma sonucu kırılırdı.
Uyum aşka engel değildir ayrıca. Aşk da olsun ama uyumlandığın biriyle..
Aşıkken mantık devre dışı kalır ve uyum arayacak fırsatıda vermez size, uyum ilişkinin içinde arayacağımız bir sey, tanıdıkça diyaloglar kurdukça karakter kişilik olarak anlaşabiliyor muyuz iyi bir iletişim yaklamışmıyız ona bakmak gerekiyor... Aşıkken tek bir odak noktası olur insanın , zıt kutuplar nadiren kişileri birbirine çeker ama sağlıklı bir ilişki pek olmaz gibi iş günün sonunda bir ilişkiye aynı evi paylaşmaya kadar gittiğinde size ihtiyacı olan şey uyum ve iletişim oluyor...
Bende böyle düşünüyorum başta tamam ama ilerisi için sorun bu
Evet, mutlaka, bazı şeyleri göz ardı etmemek lazım, zaten ilişiklerde genelde en büyük problemler uyumsuzluk ve iletişim eksikliğinden..
İletişim ve birbirini anlamak… çok doğru
Kesinlikle...
Teşekkürler Eig için 🙏😊
Ne demek ben teşekkür ederim 😄
☺️☺️🙏
aşk varsa uyum da vardır tabi ki de
Teşekkürler 🌸☺️
Bazen o ufak zıtlıklar en büyük sebep olabiliyor. Direkt sebebi olmasa da birikimin bir parçası olarak ortaya çıkıveriyor. Bazı istisnai durumlar heeer zaman var ama istisnalar çok fazla kaideyi bozmuyor 😀
Şimdi, aşk mı yoksa uyum mu derken ne kadar zor bir seçim olduğunu biliyorum! 🥰 Aşk olmadan ilişki tatsız tuzsuz olur ama sadece aşkla da uzun vadeli olmaz çünkü o deli dolu duygular bir süre sonra yerini uyuma bırakmalı. Zıt kutuplar konusu da ilginç; genelde çekim var gibi görünse de uzun soluklu bir ilişki için benzer değerler ve hedefler bence daha önemli. 😊 Tabii her ilişki kendine özgü; bazen zıtlıklar da bir uyum müziği çıkarabilir! Senin deneyimlerin neler? Uyumlu mu zıt mı bir ilişki hayatını renklendirirdi dersin? 💃🕺
Cevap
30Cevap
Hepsi önemli ve uyum aşk saygı hepsi bir arada aldım..
Zıt kutuplar birbirini ceker ama sen sağdaki sütü iç
Uyum ve tutku önemli 😄
Vicdansız soruyu beğende süper olsun😂
Teşekkürler ✌🏻
Zıt kutuplar birbirini çekmez. Merak uyandırır bir müddet. Sonra zıtlıklar kaldığı yerden devam eder. Yani sadece aşık olmak yavan kalır. Uyum, anlayış, aynı zevklere sahip olmak, hoşgörüdür ilişkiyi canlı tutan
O kadar haklı bir yorum ki 👏
Boş hikayelere gerke yok goresel kesinlikle uyumsuz ve ben sigara alkol kullanmam
Ne uyumlu bir bey 🙃
Sana ne lazımdı 😂
190 😂
o zaman umarım bulursun ne diyelim artık
Aminnn
ecmain
😄😄
Aşk uyumsuzluğu kurtarmaz.. Uyum yok, aşk var; hiçbir şeye yaramıyor..
Soldakı benim begendıgım sağdaki beni beğenen 😂
Hjhjhj güzellll😄
Şanssızım yıaaa😂
Zıt kutuplar çeker ama insanlar mıknatıs değil, eğer uzun vadeli ilişki kurmak isteniyorsa illa uyum ve ortak zevkler olmalı yoksa o iş yaş.
böyle uyumsuzluk istemem alkol ile yani en fazla mesela o çok kahve sevsin ben nefret ediyorum çünkü 😃
Zıt kutuplar birbirini aşırı çekiyor ama zamanla toxicleşiyor.
Ben gezmeyi sevmiyorum. O seviyo. Olmaz.
Ben dışarıdan yemeyi sevmiyorum. O seviyo. Olmaz.
Ben doğa seviyorum, taş, toprak, dağ bayır seviyorum. O sevmiyo, ol-maz.
O sinirli, ben uyumluyum. Olmaz.
Her konuda uyum bekliyom ben.
ya zit kutuplarin birbirini cekmesi benzetmesi bazen yerini buluyo (basimdan gecti) ama bence tesaduf ya. anlasamadigim kizlari dusunuyorum mesela hic biri ile en ufak bir elektrigimiz olmadi yani 😂
her şey denge içinde olmalıdır tamamen zıt olmak da olmaz tamamen uyumlu olmak da
Uyumsuzluk olsun her şey aynı olursa sıkıcı olur. O yolda heyecan olmalı 😌
Uyum önemli insan Bi huzur arıyor tartışmak istemiyorsunuz karşı tarafla mutlu olmak istiyorsunuz bunlar önemli şeyler.
Şahseven her zaman uzun süreli olur. Hatalar olur ama çok sevdiğinden yapar. Zıt kutuplar asla anlaşamaz.
Görsel ben ve platanogım resmen beni anlatıyor 🥹🥹🥹😪
Zıt kutuplar brbrini çeker eninde sonunda bence tam tersi
Uyum çok ondmlu
Zıt kutuplar yalnızca maddelerde işe yarar insanlarda iter
Uyum aşktan daha önemlidir..
Kesinlikle 💯
Ben hakkımı uyumdan yana kullanayın
Polyanna Nuti
Bööö
Koyktummm 👉👈
Uslu ol🥰
İtaat etmeli, emretmeliyim ona
Kendını kapı önünde bulmada
Sen beni tanımıyon daha💅
Kimsin 😁
İyi 😂
Tabikide yazmicam
😀
Bırak peşimi ben evliyim
Çıkışlar soldan 👈
Ahahaha
En önemlisi uyumdur ondan sonra aşk gelir kendiliğinden zaten
İkiside olması gerekiyor
O kadar uyumlu ki birleşmeyle kopma bir olur :d
kafalar uysun yeter sonrasına bakılır
Uyum önemli benim için
nerelisin
Ks’nin içinden sen?
Uyum önemli
Kesinlikle oyle
Erkek agizli kadinlar cekici olmuyor.
Bencede
hele sigara icen icki icen, kanka muhabbeti yapan...
Zıt kutuplar kesinlikle çekiyor
İkisi de önemli
Soldaki ben maalesef
ikiside onemli
Aşk daha önemli
Zıt kutuplar itiyor.
Aşk önemli
Saygı en önemlisi
İkisidee
Olur yaw
uyum
Uyumlu aşk önemli