ՏҽӀɑʍՏ
hangi koşulları sağlarsak, erkekler hayatındaki kadına sadık kalır¿

ՏҽӀɑʍՏ
hangi koşulları sağlarsak, erkekler hayatındaki kadına sadık kalır¿

Bir erkeğin yalnızca eşine sadık kalması için, açıkça iletişim kurmaya hazır olması gerekir. İlişkide belirli şeyleri elde edemediğini fark ettiğinde, endişelerini dile getirmelidir. Benim her zaman dediğim gibi karşılıklı anlayış şarttır. Eğer bir erkek sessiz kalıyorsa başka yönlere eğilimi vardır. Başkası ile ilgileniyordur. Aşık olmak tartışmasız kolaydır. Ancak, aşkın sürdürülmesini sağlamak asıl işin yattığı yerdir. Gerçek aşktan yoksun bir ilişki, bir deste iskambil kağıdı gibi dağılmaya meyillidir. Bu nedenle, eğer erkeğinizi ve ilişkiyi elinizde tutmaya istekliyseniz, bunun için çabalamak gerekir. İlişkide bence önemli rol yatak odasından başlar. Partnerlerin birbirinden istediği olmazsa aldatılmaz kaçınılmazdır. Evde mutluluk önemlidir. Mutsuz ve huzursuz bir ortamda aldatılma kaçınılmazdır. Bazı insanlar erkeklerin ne kadar düşünceli olduğunu bilmezler ama gerçekten de mutlu ve huzurlu olduğumuz yerde düşünceliyiz. Karşılıklı sohbet önemlidir. Günlük rutin olağan şeyler yani. İş arkadaşları veya iş yerinde olan diyaloglar gibi. Finansal durum gibi. Bir erkeğin size sadık kalmasını sağlamanın kesin yollarından biri onu olduğu gibi kabul etmektir. Bu, onun hatalarını görmezden gelmeniz gerektiği anlamına gelmez, ancak neden belirli kusurları olduğunu anlamanız ve bunlara uyum sağlamaya istekli olmanız gerekir. Erkek hata yaptığında onu sevgiyle düzeltmek önmlidir. Sürekli eleştirilen ama sevgi gösterilmeyen bir erkek başka yerlere bakmaya başlar. Güzellik, çekicilik ve bakımda önemli tabii ki. Ayrıca fazla kontrolcü olmamakta önemli.
Karar ver sen de be, aşk lazım mı değil mi
Soru sadık kalması değil mi?
Evet
Eee tamam işte erkeğin elde kalması için ne gerekirse söyledim işte. Bunları yapan bir kadının eşi aldatıyorsa o adam da intihar etsin.
Bla bla bla :D
Şekil 😒
😃
Beni sinir etmeye bayılıyor musun zaten sinirliyim bak elimden bir kaza çıkacak şimdi.
Maalesef erkeklerin sadık olması sadece hayatındaki kadına bağlı değil.
Erkekler çok şekilcidir. Güzel kadından etkilenir, seks ister, huzur ister, zahmete katlanmak da istemez.
O halde erkeğin hayatındaki kadın ne yapmalı?
Daima güzel görünmeli eşine. Dırdırla başını ağrıtmamalı. Tenkit ile itibarını zedelememeli. Ondan beklentisi az olmalı. Onun ne bedenini ne de bütçesini zorlamalı. Buna karşılık ona emeğini esirgememeli.
Tüm bunlara rağmen dışarıda talibi olan erkeğin buna karşı koyması güçtür. Ya ahlaklı, vicdanlı olacak ya da eşinin duyup hayatının mahvolmasından korkacak ki aldatmasın.
Yani eşin Brad Pitt olursa sen Angelina Jolie de olsan, saçını süpürge de etsen aldatılabilirsin.
Erkekler adına kadından beklenti çok bencilce farkındayım. Zaten erkeği bencil buluyorum ben. Kadınlar daha ahlaklı, daha vicdanlı. Ama onlar da gün geçtikçe erkeklere daha çok benzemeye başladı. Neredeyse farkımız kalmadı.
Yıllarca kadınlar bu toplumda aldatıldı ama namuslu kadın beklenildi. iyide erkek namuslu olmaz ise bir toplumda kadınlar olur mu? İmkansiz bu. Her iki tarafta aynı sadakati göstermeli eğer sadakatli bir eş istiyorsa erkekler önce kendilerine bakmamalilar. benim namusum ne diye. Kadınlar daha ahlaklı daha vicdanlı olabilmesi için onların kalplerini kirmamaniz gerekir bir kadının kalbini kirarsaniz başkasına tamir ettirir. Neden ettirmesinki oda insan.
Hangi koşulu sağlarsan sağla içinde varsa yapacağını yapar.
O erkeğin istediği dört dörtlük kadın ol fayda etmez.
Gözü dışarda olan asla değişmez.
Bir süre değişmiş gibi görünür ama huylu huyundan vazgeçmez. Eli işte gözü oynaşta olur.
Sadakat konusu, pek çok faktöre bağlı aslında ve herkes için biraz farklı olabilir 😉. İlişkide karşılıklı güven ve açık iletişim en önemli altın anahtarlar! Kendini ifade ederken samimi olmak ve empati kurmak da ilişkiyi sağlamlaştırır. Ayrıca, her iki tarafın da duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarının karşılandığını hissetmesi lazım. Eğlenceli zaman geçirmek ve yeni şeyler denemek ilişkinin monotonlaşmasını önler. Bunu da bir tür macera gibi görebilirsiniz! Peki sen, ilişkinde en çok hangi konuda açık olmayı tercih edersin?
O zaman duygusal ve fiziksel açlığı doyurması lazım gelir aşko
Aynen öyle, açlık giderilirse sadakat artar😍! İlişkilerde ihtiyaçlar karşılanınca herkes mutlu ve sadık kalır. Duygusal tatmin ve açık iletişim şart ya! Senin ilişkin nasıl gidiyor peki? 😊
İlişkim olunca söylerim nasıl gittiğini aşko kuşko
Ekonomi sadece maddi olarak etkilemiyormuş insanı. Millet aç aç!
@Şeftaliturşusu2 ne alaka :D
Çok alaka
Anlat mesela?
Önceden ekonomi kötü olunca el birliği vardı, şimdi arabası olsun cart olsun curt olsun.
Tamam alakalı :D
Yes.
Cevap
88Cevap
Sadakat koşul beklemez ve çok sevmekte gerekmez. Hoşlandığın ve ilgi duyduğun birine bile sadık olman gerekir. Bunun için doğru bir karakteri taşımak yeterli.
👏🏻👏🏻👏🏻
Merhaba,
Sadık olan sadık olur. Herhangi koşula gerek yok. Mutsuzken de sadıktım, canımı yakarken de sadıktım, ağzıma ederken de sadıktım!
O zmn tam istediğim kisi🤣
Profiliniz sevgilisi var gibi duruyor 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Varmi🤭
Daha önce de görmüştüm sizi 😅 o zamanda da bu profiliniz vardı
Bilmem istersen öğrenebilirsin bazı şeyleri 🥰
Teşekkür ederim. 🌸mutlu günler diliyorum
Büyü yaparsan sadık kalır ya da para varsa işin ucunda aksi takdirde imkansız
Cadı mıyız biz hshd
Yani az da değiliz xjxjx
Fazla fazlayız :D ksjda
😅
Evet tek sorun da para ya zaten
Yapılan kötülüğe bile sadık kalmışım bu kişilik meselesi
ՏҽӀɑʍՏ sevdiğim kadına her zaman sadık kalırım. aşk ve güven olduğu sürece sonsuza kadar sürer benim aşkım
Sadakatsizlik bir karakter ve irade sorunudur. Bu karakterde olmayan, omurgasız, iradesiz birisine ne yaparsanız yapın çözüm olmaz ama cevap olarak tek bir şey söylemem gerekirse o da "erkeğe erkek olduğunu hissettirmek" olur. Saygı bunun olmazsa olmazıdır.
Aslında ben sizi bir gerçeği söyleyeyim mi sadık kalmak cinsiyet meselesi değildir birazcık karakter meselesidir, özellikle sadık kalmayan kadınlar da var hep erkekler göz önünde bulunduğu için erkekleri aldatıyor olarak algılanıyor toplum içinde, kadınlar da aldatıyor ama kadınlar çok belli etmiyor bundan dolayı erkekler ön planda yani bir insan sadık kalmayacak olduktan sonra siz ne yaparsanız yapın sadık kalmaz
at gözlüğü taksak kafada hayaletlerle aldatirlar
sadık adam kaşıkçı elması kadar ender ve eşsizdir onları ancak sadakati yüksek bir anne yetistirir ya da kendi özfarkındalığını oluşturmuş kisiler
Uuu öyle ölmezler füze at ashdha
gerçekler çok acıdır çok acıtır 😀😀😀
Karakterli olmasına bağlı kusursuz gibi gördüğümüz ama aldatılan birsürü ünlü kadin da var etrafında seçenekler olmasına rağmen sadık kalmayı seçebilecek bir karakter olmalı
Ama o ünlülerin özelini bilmiyoruz ki
Dışardan öyle gibiler kendikimiz dışında herkesin ilişkisini dışardan görüyoruz sonuçta veya anlatılan kadar
Öyle elbette
Her koşulda aldatır onlar. İyi bir cinsel hayatım yok diyen de yalan söylüyordur. Seviyorum deyip yine aldatanları var. Sevmek de yetmiyor. Evlilerin de sevgili yapması ispatı.
Yazık kafalarına
Kesinlikle öyle.
Bunun karakterle alakası var adam gibi adam zaten sadık kalıyor çıkarı menfaati olan zaten kaçıyor ya da aldatıyor
Erispiyi Altın kafese koymuşlar kilidi ile oynaşmış. Gözü oynaşta olana ne yapsan sadık kalmaz.
Kuduruk kuduruktur djdj
Erkeklerin sadık kalması tamamen karakterine ve vicdanına bağlı yani hayatındaki kadın ile alakalı değil.
🫠👌
Hiç bir erkeğin sadık kalmasını beklemem.
ne yapıyorsa aynısını görür benden
Kadın aldatamaz aldatırsa namus davası ortaya çıkar
İstediğimi yaparım.
Niye kadına gelince namus? Erkeğe gelince falan filan
İstediğini yapamazsın yok öyle bir dünya
Bir salın artık kadınları ya
Kadın şunu yapamaz , bunu yapamaz. İstediğini yapar , yapacak.!
İstediğimi yaparım seni hiç ilgilendirmez. Çekil yorumumdan hadi
Engellendi 😅 boş insan
Sinirlerim zıpladı ya
Kadın yapamaz diyo , Sanane sen kimsin
Muhatap olmamak en güzeli aslında :D
Sustukça böyle yapıyorlar ama susmamak lazım
Ha duvara konuşmuşum ha buna, beyin yok ki algılayamaz
erkekler için en önemli 3 şey;
1. Huzur
2. Seks
3. Yemek
Bunlar varsa erkek hiçbir yere gitmez. hem sadık olur hemde iyi bir eş. tabikide yardımcı bir koca ise 🥰🥰
1. Dırdır etmek olmayacak.
2. Bakımlı, süslü, temiz olunacak.
3. Cinsellikte aktif, arzulu olunacak.
4. İlgisiz olunmayacak.
5. Koca öncelik olacak.
6. Trip atmak, surat asmak, küsmek olmayacak.
Koşul derken? Bir zahmet sadık kalsın kalmıyorsa defolsun gitsin. Bir de onlar için koşul mu üreteceğiz. Kafanız da çok büyütüyorsunuz erkek cinsini.
Helallssss ulan hsdhahahaahha
Şey var ya bir de kadın yapınca o*rspu erkek yapınca çapkın la havleeee
Bak hele bak, nasıl oynuyorlar sinir sistemimizle ahaha
Sevil hanım gibi hepsini bıçaklayasım var 😂😂
O kim
İyi bir kadın kocasını elinde tutmalı o zaman erkek eşine bağlı olur, bunun içinde erkeğine hoş davranmalı, sevecen olmalı, neşeli olmalı, iyi ve güzel olan her şey ve tabi ki karşılığında eşi ( erkek) ona her güzelliği yaşatmalı
Omurgalarının dik olmasına bağlı🤔 aksi her bahane bilmem ne çocukluğundan ötürü
😂😂
Karşısındaki kadının özgünlüğüne, aynı özgünlüğün erkeğe olan uyumuna bağlı
Açalım biraz
Kendi karakterini toplumdan ve çevresel etkenlerden bağımsız yaratabilmesi, kadının özgünlüğüdür. Herkes gibi olmaması, her 10 kadından 9'uyla hemfikir olmaması gibi durumlardan bahsediyorum. Bunu daha fazla açarsam karakter yetmez, aklına her ne geliyorsa her konuda kendi doğrusunu belirlemiş olmak bu işin özeti.
Aynı şekilde bu yarattığı karakterin de karşısındaki erkeğe uyumlu olması gerek, herkes gibi olan kadına sadık kalınmaz, er ya da geç aldatılır veya terk edilir
Napsın bu kadın? Erkeğin aldattığı kadın daha mı farklı olacak aldatılandan. Bu teori gerçekten çok karışık geldi bana.
Olmayacak, işte bu yüzden özgün karakterde olmak zorunda iki tarafta. Kadın kendi doğrularını yaratabilmiş biriyse, ''yaa kızlar şöyle bi çocuk vaar, ne yapsam benden hoşlanır'' gibi aptalca soruları kız whatsapp gruplarında sormuyorsa ve ne istediğini bilecek olgunluğa kendi kendine erişmişse, kendine uyumlu olan adamı, kendisine hitap edecek olan adamı seçer zaten. E haliyle birbirlerine sadık kalırlar
Yaaaalaaan :D dhdfjd
Hayır ya o değil diğer yazdıkların yalan :D erkekler özgün kadın peşinde falan değil. Tam da ‘bana seviyorum demedi, sizce beni seviyor mu’ diyen kadınların peşindeler 😂
Erkekler garibim kadını tek tip görüyor, güzel olsun iyi sevişsin yeter shshdg
İçlerinden çok azı ne istediğini bilir erkeklerin, erkekleri geç. Kadın kendini bilirse hangi erkeği seçeceğini bilir, sorunsuz sürdürür ilişkilerini :D
''Seviyorum demedi seviyor mu'' kafasında olan tiplerin bulacağı erkeklerden kimseye yol olmaz sjjsg
Erkekler garibim mi :D sjdja ya bırak neredeyse acıyacağız halinize. Kadın onun doğru olduğuna inanıyor zaten, yani doğruyu seçtiğine inanıyor. Erkekler de seviyorsa seviyorum desin ulan djfjdjs
Hayır, o kadın o soruyu soran kadın değil. Bak yine karıştırıyorsun her şeyi birbirine uuufff
Bu davada özgün olmayan, olamayan tek canlı erkektir :D
Sus bana ironi yapma 😒 valla 10%’luk kısım için özgünler diyemeyiz erkekler için. İstisnalar kaideyi bozmaz
Sadakat; kadının veya erkeğin sağlayabilrceği hiç bir koşula bağlı değildir.
Ancak ve ancak bir gönüle yürekten bağlı olmaya, onu kalbinin en güzel yerinde saklamasına, gözünden bile sakınmasına velhasıl kişinin kendi yüreğine bağlıdır.
Buna garanti yok gibi. En mükemmeli yakalasalar dahi içinde doyumsuzluk varsa her anlamda hep daha iyisini arıyorlar.
Sadece daha uzun vadeli ilişki olabilir hiç kavramındansa.
Sadık kalmak icin koşulu yok. Her istediğini versen dahi gider başka kadının koynuna. Yani onun için bir erkek uğruna kendinizi ne harap edin ne taviz. Çok nadirdir sadık olan erkek ki onlara da adam deniyor zaten.
Karekteri düzgün olsun yeter kadın erkek fark etmiyor orası burası oynamasın yeter kimse kimseye bir şeyler ispat etmek zorunda değil adam olun ula üstünüzü başınızı yırtmayun derum ula sevun birbirinizi yarun öbür gün imamun kıyağına binecuk neyin peşineyuk bu afra tafra kime ula gerçek sevenlere selam olsun
Sadakat karekter meselesidir beş yıl önce gitti kimseye yan gözle bile bakmadım olmadığı halde sırf belki bir gün gelir diye sonuç geldi karekterini gösterdi ve defolup gitti
Koşullar iki insana bağlıdır, fedakarlık sevgi tüm duygular, ilişkide karışıklı olmalı bunlar insan birbirinin değerini bilmeli, ne yapsak değil ne yapabiliriz bu ilişki için...
kadın vermeli saaadakat için ama fetişerini keşfederse daha oa dam dışarıda armaz. Erkekler kadını değil eşyalarını severler. yani ulaşamadıgı için kadınsı olan şeyleri gozunde buyutur
Arkadaş ortamına , nerede vakit geçirdiğine , nereye para harcadigina, aile ortamındaki haline ve tavrına , düşünce yapısına bağlıdır.
Bütün bunlar dikkate alınarak sadık mı değil mi karar verilir.
Konuştur ilk önce eyer üzerime gelir yaparım diyorsa birde fazla ilgi veriyorsa susuyorsa cvp alamiyorsan hiç uğraşma birde çevresine gösterdiği davranış biçimi aynısını yapar bir erkek rahat konuşturma korkusu olsun kaybetme korkusu ver emin olma ondan...
İstediğiniz kadar uğraşın prens gibi davransanız bile bir gün bütün kurbağaların canı sinek çekecek güzel kızlarım
Sevmesi yeterli bir sebep. birde sevdiğinin ilgisizliği ve soğuk yapmaması lazım kendinden soguktmaya başlar öyle yaparsa
Saygı gören, cinsel ve duygusal anlamda doyum hisseden, ilgili ve uyumlu bir eşe sahip olan erkek başka bir kadına yönelmez diye düşünüyorum
Umursamaz 😆😆 cidden çok seversen ve bunu gosteriri isen seni cepte görür ama sen umursama çok her an musayıt olma 😂😂
Pek çok faktör bence ama en çok kadında iş bitiyor bence ilgisiz birakmamak önemli. Erkek de aynı şekilde ilgisiz olmamali.
Bu karakter ve fırsat meselesi. Eline fırsat geçmediği sürece kimsenin sadık veya hain olduğunu anlayamayız.
Ne yaparsanız yapın ön yargılı bir erkek sizi anlamaz gider, sizin onu iyileştirmenize izin vermez mesela.
Erkeğin önce gözünü sonra ruhunu sonra da enerjisini tamamen boşaltacaksın 😂😂😂
Kelepçeleyelim odalardan birine
Allah onun cezasını vermiş 😂😂😂benle jdjsjsjd
Benim kafa :D
Erkeğin hem göynünü hem de depolarına 🤣🤣🤣 hahahaha
Sadakat diye bir şey yok. Bu devirde kimse tam anlamıyla sadık kalamıyor maalesef.
Yanlış. Ne aldattığımı ne de aldatıldığımı bilirim.
Üstüne alınma ama, sadakat farklı bir durum. Ben bir kaç defa aldatıldım. Üstelik kimisi arkadaşımla aldattı, kimisi OMO o bonom kordoşom dediği kişiyle. Aynı anda 50 kişiyle konuşan da ben sadığım diyor, gizli gizli konuşup kötü bir niyetim yok diyen de. Sanırım artık sadakatte göreceli.
Hayır değil. Doğru, sadakat sadece cinsellikle ilişkili değil.
Kişiye ve yetiştirilme biçimine göre farklılık gösteriyor, herkes anlamak istediği gibi anlıyor. Söyleyecek çok şey var da neyse
Peki neyse
Erkekler anne istemiyor yanında onu anlayacak saygı duyacak sefkatli bir kucak olduktan sonra asla hıyanet etmez
Kırmızı çizgilerimi aşmadigi sürece sadığım. Aşarsa yol veriir başkasıni bulurum
Erkeğinin midesini dolu testislerini boş tutarsan sadık kalır her daim
Her koşulu sun yine de sadakatsizlik yaparlar. Benim görüşüm
Herhangi koşula gerek olmadan olmalı bebegim
Gerçekten seksi ve libidosu yüksek bir kadınla beraber olmasına
zekasıyla doğru orantılı ama çoğunda o yok işte
Bunun koşullarla degil kişiyle ilgisi vardır
Mesela ben sadık biriyimdir
Ama bi baska insan sadık olmayabilir ?
Birini seviyorsanız hangi koşull olursa olsun ona sadık kalırsınız
Bunun kişilikle karakterle ve kaliteyle ilgisi vardır
Öte yandan sadık kalamamamın kesinlikle bi mazereti olamaz
Ha mazeret uyduranda uydurma biridir
Onu en yakın çöp kutusuna atmak gerekir
Bunu belli başlı koşulları yerine getirerek sağlaman zor. Çünkü koşullar zamanla değişebilir.
Siz kızların egolarını yıkması❗❗❗
Çünkü gerçek sevgi egoyu yıkan tek eylemdir...
Bir erkek sevdiği kadına bir kadında sevdiği adama koşulsuz olarak sadık ve bağlı kalmalıdır ☺
gerçekten sevdiğinin nilinmesi o duygu çok özel erkekte gerçekten seviyorsa o duyguyu görüyor ve başka hiç bir kadını gözü görmüyor kalbine iyi geleni biliyor çünkü
Ya bence seven sevdiğini incitmekten korkar ve sadık kalır
Karaktersizse her şey mükemmel olsa bile sadakat göstermez. Yani tek koşul karakterli olması.
Tamamıyla kendisiyle alakalı delikanlı adam kendini bilir ve ona göre davranır
Aslında karaktere bağlı. Ekstra birşeye gerek yok
Kadın sürekli kendine bakarsa her gün güzelleşirse sekste çok iyiyse anca
Sadık olana güvenebileceğini ve güvendiğini farkedersin kısaca güven zaten diğerherşeyi açıkladı
Tamamen karakter meselesi ne yaparsak yapalım karakteri bozuksa sadık kalamaz zaten
Tek koşul, koşulsuz sevgi tâbidir bağlılığa.
Bir yanin hep eksik olmali. O yanini sevdiginle tamamlamalisin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?