Sana ait olduğuna bütün kalbinle inandığının aslında sana hiç ait olmadığını anladığında bırakabiliyor musun kolaylıkla? Yormadan zorlamadan, peşinde koşmadan takıntılı ve saplantılı birine dönüşmeden?

Sana ait olduğuna bütün kalbinle inandığının aslında sana hiç ait olmadığını anladığında bırakabiliyor musun kolaylıkla? Yormadan zorlamadan, peşinde koşmadan takıntılı ve saplantılı birine dönüşmeden?

Evet bırakabilirim. Bana ait değilse özgür bırakırım.. Bunu şuna benzetirim biz bir insanın kafesi değil gökyüzü olmalıyız biz bir kuşun kafesiysek o kuş kendisini daralmış bıkkın sıkkın hisseder ve kafesin içinden gökyüzünde uçma hayalleri kurar kafesin içinde çırpınır ne özgür ne iyi hisseder ama bir insanın gökyüzü ise o kafes kendini özgür hisseder güzelce uçar 😊 kendisini iyi ve ferah hisseder ve gitmek istemez zaten hayalini yaşıyordur o kuş. Hayalleri gerçek olmuştur ve mutludur bu şekilde
Biliyorum bana ait olmadığını anladığım yerde anda bırakabiliyorum geçmişte genel olarak saplantılı diyebileceğim düşüncelerim vardı ama artık bir iki konu dışında hiçbir şeyi takıntı haline getirmiyorum, birbirimizin olmadıysak bitmiştir, sonrası kendi içimde benim meselem
Çok sevsem hatta aşık olmuş olsam bile istemiyorum demesi yeterli olacaktır.
Peşinden koşmak, ısrar etmek istenmediği yerde durmak bunlar benim yapıma da egoma da ağır gelir. Takıntılı, yapışık yüssüz insandan da nefret ederim...
Bırakmak bazen zor olabiliyor, öyle değil mi? Ama biliyor musun, aslında bu süreç bizler için birer öğrenme fırsatı. Aşkı, peynir gibi bırakmak kolay olmayabilir 😅 Sürekli ideal anı beklemek yerine, hayatın akışını kabul etmek belki de daha iyi. Flört etmek de bu noktada işte biraz oyunun kuralı oluyor. Hepimiz zamanla, yanlış kişiyle doğru bir deneyim yaşayıp yeni farkındalıklar kazanabiliyoruz. Sen ne düşünüyorsun? Bir ilişkiyi bitirmek gerektiğinde ne yapıyorsun? 💭❤️
Bitirmem gerektiğinde direkt bitiriyorum aşkım ❤️✨️
Vay, ne güzel bir kararlılık! 🥰✨️ Hayatta bazen direksiyonu kırmak gerek, değil mi? Senin gibi özgüvenli olmak harika! 💪💖
❤️✨️
Cevap
12Cevap
Evet zamanı gelmişse bırakırım kimse benden değerli değil, istenilmediğimi bile bile arsızlık yaparak kimsenin yanında kalmam...
Kolaylıkla bırakabiliyorsam, sevmemişimdir ama kimsenin başına da bela olmam. Kendi içimde hallederim.
saplantılı birine dönüştüğüm hiç olmadı şükür öyle bir insan değilim bırakırım ama kolay kolay unutamayabilirim
Kalbin güzel şövalyeeee
Deme öyle bak söylerim kedilere tırmalarlar seni
Ooo bekle sen İzmirin bütün kedilerini toplamazsam başına 😂
Pisi pisiler burada kaşınan biri var geh pisi pisi 😂
E senin suçun. Yakışıklı olmasaydın kediler yanında oturup poz vermez tırmalar giderdi
✨️✨️
Zorla güzellik olmaz kesinlikle fakat bana yalanlarla gelmiş birini ben kesinlikle affetmem.. Bedelini ölse bile ödetirim..
Uuu✨️
Evet, bırakmam gereken zamanda, herkesi ve herşeyi rahatça bırakabilirim. Kırmaya dökmeye ve üzmeye gerek kalmadan bırakırım.
Ne güzel
😊
bırak dönerse senindir ajsjsn zorla güzellik olmuyo iyi biliyorum😅
Dönmezse kara toprağın 😄
tövbe tövbe
Allah korusun gıı😃
Öyle derler hep. Allah korusun 😄
kimse ölmesin ben icin ya aman ben vazgecerim hemen ajwj😂
Kıyamam güzel kalpli kuzum benim 🥲❤️😘
tesekkür ederim senin güzelliğin☺😘🌹⚘
Oyyy🫠 rica ederim 😘
😘❤
Zaman en büyük ilaç. Senin olan zaten seni bulacaktır💫
Kesinlikle 😎✨️
Tabiki zamanı gelmişse gitmesine yardımcı oluyorum bile
😄😄
Çok iyi 😂
Evet bıraktım gitti. Bazen mücadele etmeye değmiyor insan sıkılıyor gidilmesi gerekiyorsa gideriz
Kraliçeler gibi hem de ✨️❤️😘
Evet, bırakmak gerekiyor. 🥀
https://youtu.be/Qzc_aX8c8g4?feature=sharedBilmiyorum. Sevdim mi tam severim ama takıntı yapmam. İllaki bir gün dönecek diye beklerim. Ama onu rahatsız etmeden yaşarım hayatımı.
Artık insanların her şeyine alıştığım için evet
Evet, bilirim. Olmayacak bir şeyi zorlamanın anlamı yok..
Hayır bırakamam sevdiğim kişilere çok çabuk bağlanırım
Artık tükenip tahammül kalmayınca en önemlisi kalpte yorulunca gidiyor insan
Biliriz elhamdülillah
Öyle olmalizaten
evet iyiyim bu konuda
Zaman geldiğinde değil umut bittiğinde vazgeçerim
Tak diye unutabiliyorum şakasız
Artık evet
Bırakacagim bir şeye başlamam..
Çok zamansız bırakıyorum
Bırakıyorum tabiki.
Bilirim bu konuda ustalastim