Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Her iki tarafta da sevgi kalmadıysa arkadaş olunabilir elbette ama illaki bir taraf tamamen kaybetmemek adına arkadaş kalmak istediğini dile getirir. Bu nedenle pek arkadaş kalınması doğru bulunmaz. Çünkü mutlaka ki arada sorunlar çıkmasına sebep olur. Hele ki bir de hayatına yeni biri girerse gör o zaman tantanayı. Ben hiçbir zaman böyle bir şey yaşamak istemiyorum. Dolayısıyla tercih de etmem.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 yılArkadaş kıtlığı mı var? Neden bir zamanlar bir şeyler hissettiğim, yaşadığım biriyle arkadaş kalayım? Gereksiz işler benim arkadaşlarım dostlarım var.
Eski eskide kaldın ne halt yiyorsa benden uzakta yesin...
011 Yorumla- 1 yıl
Sen zaten evlisin. Sorum bekâr olanlara.
- 1 yıl
Neden evlilerin eski sevgilisi yok mu?
- 1 yıl
Ayrıca sorulara cevap verirken evli olunca o konu hakkında görüş yazma hakkı olmuyor mu?
Keşke detaya sadece bekarlar cevap yazsın deseydin... - 1 yıl
E güncel kısmında ne yazıyor?
- 1 yıl
Keşke biraz başlık yerine genele de baksanız. Aslında sorun kalmaz.
- 1 yıl
Güncelde Evliler cevap vermeyin filan yazmıyor detayı okudum emin ol. Genel cevap yazabilirim emin ol.
Sakin ol ve üslubuna dikkat et lütfen - 1 yıl
Üslubumda bir saygısızlık yok. Küfretmedim , hakaret etmedim. Evliler yazmıyorsa sevgilisi olanlar yazıyor. Yani hayatında biri var mı ikisinin de? Evet. Eşin de sevgilin değil mi?
- 1 yıl
İllaki küfür etmen Hakaret etmen gerekmez. Soruna gelmişim cevap yazmışım. Ama senin girişimin altına yazdığın hoş değil.
Evliyim eşim sevgilim tabii ki ve evlilerin eski sevgilisi olabilir. Ve hala eski sevgilisiyle konuşan arkadaş olanlar var. Bu bana normal gelmiyor. İlla ki bir şey hissetmek gerekmiyor.
Kısaca evli veya bekar bu soruya cevap verebilir. - 1 yıl
Hoş olmayan bir şey dediğimi düşünmüyorum. Evlilerin eski sevgilisi yok , olamaz demiyorum , demedim. Kimi kandırıyoruz yani yok dersem? Ben de dahil olmak üzere herkesin vardır. Sadece yerime koyunca anladığım için onları kastetmiyorum dedim güncelde de belirttim. Bunun için de siz zaten evlisiniz dedim.
- 1 yıl
Yanlış anlamış olabilirim, neden cevap yazdın gibi bir anlam da çıkıyor. 😅 Bı an ne oluyor dedim...
Neyse iyi günler... - 1 yıl
Öyle demek istemedim kesinlikle. 😅Dilediğini düşünüp yazabilirsin.
İyi günler.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılKalınca insan mutlu olamıyor ki bi noktadan sonra varlığı rahatsız ediyor çıkıp gitsin istiyorsunuz uzak olsun hani oda diğerleri gibi acayip bunaltı geliyor.
03 Yorumla- 1 yıl
Ben kendi bilir modunda oluyorum. Gidene de kalana da kapım açık.
- 1 yıl
Sende haklısın da bazen karışıyorlar yerini bilmiyor atıyorum her gün yazıyor ya da ilişki yapınca gıcıklık yapar gibi yazıyorlar tam kafasını kırmalık insan az biraz gururlu olur bu nedir ya.
- 1 yıl
Yerini bilmeyene de bildirilmeli. İlişkin varsa da sevgiline postala. Bir erkek erkeğe konuşsunlar.
1 yılBende eski sevgilimle arkadaşım ama 6 yil oldu ayrılalı hala gayet iyi anlaşıyoruz arkadaşlığımızda bi problem yok kalınabilir yani şu kalıpları kırın
01 Yorumla- 1 yıl
Seni eig seçeceğim
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgiliyle arkadaş kalmak gerçekten zor bir mesele olabilir. Hani klasiktir, nedeni de duyguların karışıklığıdır. Eğer ilişkinin bitişi iki taraf için de net ve anlaşılırsa, arkadaş kalmak mümkün olabilir. Ama genelde duygular canlanabilir ya da eski yaralar depreşebilir. 😅 Bir de öyle bir şey ki, çoğu zaman "Nasılsa bitti, olay çıkmaz" diye düşündüğünde bile, karşındaki kişi ya da sen bazı duygusal çatışmalara girebilirsin. Bir arkadaşım bir keresinde denemişti, zamanla alıştığını ama mesafenin gerekli olduğunu fark etti. Sen ne düşünüyorsun? Sence mümkün mü arkadaş kalmak? 🤔
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
s 1 yılKalınmaz. Sohbet edilse ne konuşulacak? "Hatırlıyor musun nasıl öpüşmüştük" diye mi konuşulacak? Daha sonrasında iki kişinin de hayatlarına birileri girecek ve bu durumu hoş karşılamayacaklar. Zaten arkadaş kalınsaydı ilk başta sevgili olmaz arkadaşlıktan devam edenleri. "Ayrılalım ama arkadaş kalalım" cümlesi "adam öldü ama gömmeyelim" gibi bir durum.
34 Yorumla- 1 yıl
Arkadaşlarına nasıl öpüşmüş olduğunu mu anlatıyorsun?
- 1 yıl
Şaşırmadım burdan bunu anladığına. 😂
- 1 yıl
E sen yaptın öpüşme lafı. 😅
- 1 yıl
ve sevgili edindikten sonra da eski sevgiliyle görüşmeye devam etmek hoş olmayacağı için adamın popişine bi tekme daha basmak zorunda kalacağız. o yüzden kökten bitirip görüşmemek çok daha doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yılKalınmaz, ben şahsen duyguların tekrar depreşmesini istemem.
015 Yorumla- 1 yıl
Bu cevabı duymak istedim ben de tam olarak 😊
- 1 yıl
Yaşandı :D
- 1 yıl
Ben de yaşadım ama biri hariç hepsiyle kaldım. Ha o biri evlendi ve eşi sorun etmişti beni sevgiliyken ve ilk seferde değil de ikinci sefer ben kopardım bağımı. İnsan gibi dese rahatsız olduğunu ilk seferde de kopartırdım. Diğeri de bir yerden sonra “Beni artık hep arkadaş gibi göreceksin. Değil mi?” dedi ve evet dedim. Üstelik şansını da bayağı bir denedi. Kendi kalamadı. Yani kalana da gidene de kapım açık. Bitirdim mi o biri hariç hepsinde bitirdim.
- 1 yıl
Hiç doğru bulmuyorum arkadaş kalmaları, tekrar iletişime geçmeleri, hiçbir şey olmamış gibi davranmaları.. ben istemezdim hayatımdaki insan eskisiyle muhabbet halinde olsun, dolayısıyla ben de yapmam yapamam bunu. Arkadaş kalınmaz bir zamanlar seviyorum seni dediğin biriyle, dediğim gibi iletişim halinde hiç kalınmaz. İlk başta kendime, sonra hayatımıza alacağımız insanlara saygısızlık.
- 1 yıl
Kendime niye saygısızlık olsun ki? Tekrar şans verip sevgili olmuyorsam ayrılmaya neden olan şeyi daha yapamaz. Bir yerden sonra ulaşılmaz olan değere biniyor. insan elindekinin değerini elindeyken bilemiyor.
- 1 yıl
Ee tamam sen bir açık kapı daha kalsın diye mi arkadaş kalıyorsun bu durumda?
- 1 yıl
Kapı açık kalsa şansı da olur
- 1 yıl
Bir nevi ego tatmini 😅
- 1 yıl
Peki, hayatına aldığın adamın eski sevgilisiyle arkadaş kaldığını bilsen?
- 1 yıl
Düşünsene. Benden sonraki ilişkilerini de görüyorum. İyi gitmeyen bir şeyler olduğunu görmek ve vaktinde canımın yandığı konularda onun da neler yaşadığını görmemin verdiği hazzı. 😂Hayır, insan o an bir şey de hissedemiyor ama şu an düşününce bazı şeyleri bilmek bayağı eğlenceli. 😂😂
- 1 yıl
Diyorum ya. Adam gibi uyarsa ilk seferde de bitirirdim kendimin bitirdiği arkadaşlığı. Ben insan gibi uyarırım. O kız bana hakaret etti resmen. Baktım ki anlamıyor , sevgilim de lafımı dinlemiyor. Ayrılırım. Yani gidip de burada sorunu sadece eski sevgilisinde aramam.
- 1 yıl
Ya senden sonrakiler başka :D off konudan konuya atlama. Aynı şeyleri o da görüp bir haz alıyor ise.. bence bittiyse biter ve o insanla hiçbir ilişiğim kalmaz, kalamaz
- 1 yıl
Konudan konuya atlamadım. “ Ee tamam sen bir açık kapı daha kalsın diye mi arkadaş kalıyorsun bu durumda?” dedin. Ben de bir nevi ego tatmini dedim. Açık kapı olsa şansı da olur dedim ve devamını ekledim işte. 😊
- 1 yıl
Tamam tamam, bu konuda farklı düşünüyoruz :D
- 1 yıl
Aynen 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKalınmaz arkadaş olunmaz çünkü biseyler kesinlikle olur 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü bir yaşanmışlık vardır sevgi duygusunun üstüne arkadaşlığı koyamazsın, ayrıca arkadaş olduğunu düşünürsek var olan bir ilişkide karşı taraf buna asla müsade etmez, ya da şöyle eski sevgilinle arkadaş gibi konuşup ona var olan ilişkidende bahsedemezsiniz... kısaca eski sevgiliden hiç bir şey olmaz..
15 Yorumla- 1 yıl
Sevgilisi olanlar soruya dahil değil demiştim. Orada şu anki sevgili kıskanır. Onu anlarım ama duygun varsa yeni sevgili yapıyorsan zaten sevmeden sevgili olup güncel olan sevgiliye sen haksızlık etmiş olursun.
- 1 yıl
Ama problem duygunun olup olmaması değil ki, hiç duygun olmasada arkadaş kalamaz insan, çünkü geçmişte onu koyduğun yer çok farklı... bir diyalog kursaniz konuşsanız dahi geçmişteki ilişkinize bir şekilde dokunursunuz... Tabi fikrimiz bu konuda farklı olabilir...
- 1 yıl
Farklı kesinlikle. Çünkü geçmişi normal arkadaşınla da açabilirsin. Bunun ondan farkı yok duyguların bitince. Çünkü bitmiş gitmiş bir şeyi ( Af edersin.) kıçını da yırtsa karşı taraf aynı hissedemezsin.
- 1 yıl
pratikte böyledir ama ilişki olup bittinde farklıdır örneğin arkadaşınla biten bir ilişkiyle sevgilinki bir olmuyor her ne kadar bitti gözüyle baksak bile... ben biraz daha duygu sen mantık tarafından bakıyorsun... Buda olabilir
- 1 yıl
Ben kafamı dinleyip içimde bitirdikten sonra gerisi pek umrumda olmuyor. Yani bu tek bir kişide şaştı. Harici olarak bu böyleydi. Onun için o kişiyle de uzun zamandır yine ayrıyız ama bir şey diyemiyorum. Vaktinde de geri kabul etmem diyordum, kabul ettim bir süre sonra. O yüzden yüzleşmeden yorum yapamam ama onun dışındakilerde ha duvar ha ben. Bitti mi bittiyor. Yani başka bir tanesi 3 yıl aralıklı olarak şansını denemişti. Yüz yüze de görüştük. E açıldı geçmiş ama yok yani. Tek onda da değil.
1 yılkalınabilir elbette neden kalınmasın..
karşılıklı saygı varsa
ihanet vb durumla ayrılmadıysanız05 Yorumla- 1 yıl
İhanet etse ne olur? Artık bir şeyin olmayan kişi seni aldatamaz da zaten.
- 1 yıl
ihanet eden birisiyle arkadaşta olunmaz bence
ve ihanet biraz acıtır
öyle birisiyle arkadaşlık yapmak istemem - 1 yıl
Acıttığını kabul ediyorum da zaten çoğu kalamıyor da. 😅😅O sürüncemeyi görmek büyük zevk veriyor kafanda bitikten sonra. Çünkü ne yaparsa yapsın olduramıyor. 😅😅
- 1 yıl
herkesin yapabileceği bir şey değil zatten
- 1 yıl
Aynen
1 yılÖcü olduğundan değil de o arkadaşlık arkadaşlık kavramına sığmıyor bir yerden sonra. Yaşanmışlar oluyor onların uyandırdığı his oluyor. Oluyor da oluyor yani.😄
11 Yorumla- 1 yıl
Yani kafanda bitmediği için
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKalınabilir mi olabilirliliği var gibi yaşanan özel anlara ve ilişkinin hangi boyuta kadar taşındığıyla orantılı ama şunu net söyleyebilirim ki seviştiğim kadın benle arkadaş kalmak istese bile kalmam!!
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Sıkı -fıkı Arkdaş deyilde selam sağol yapmak olar o da bekarken evleniyosa yda ben evleniyosam devam etdirmem hoş algılanmaz ama da normalp kavgasız saygıyla ayrılk olmşsa ola bilir
00 Yorumla
1 yılYahu arkadaşım çok. Eski sevgilimi neden arkadaşım olarak tutayım? Yaşandı bitti gitti. Herkes yoluna baksın.
03 Yorumla- 1 yıl
Neden kalamayasın? Duyguların mı depreşir?
- 1 yıl
Hayır, hayatıma giren adam rahatsız olur haklı olarak.
- 1 yıl
Keşke bir detaylı okusaydın. Bunu kişisel düşünme. Başka da var sadece başlığı okuyan.
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bir kere etik değil? Neden onunla arkadaş olmamız gereksin ki başka insan mı kalmadı… acaba arkadaşları eskileri mi diye düşünmek istemiyorum…
03 Yorumla- 1 yıl
Etik nedir?
- 1 yıl
Yani kişi birinin zorla ırzına mı geçiyor? Çalıp çırpıp başkasının hakkına mı giriyor? Yalan mı söylüyor? Birinin kuyusunu mu kazıyor? Hayır. Demek ki bunun etikle de alakası yok.
- 1 yıl
Tabii etik ahlâk demekse…
1 yılkesinlikle öyle öfke duyuluyorsa duygu var demektir ancak nötr se belki bi sey olmaz ama yinede arkadaş kalınmasını doğru bulmuyorum
06 Yorumla- 1 yıl
Niye?
- 1 yıl
arkadaş kalmak mı şöyle ttamamen unutmak daha mantıklı o kisiyle zaten iyi olsaydın ayrılmazdın yani arada tatsızlık olmus ki eski sevgili olmus tamamen hayatından cıkarmak daha iyi bence
- 1 yıl
Unutmak diye bir şey teorik olarak bir hastalık yoksa kişide mümkün değil ki.
- 1 yıl
kafada degil o sekilde unutulmaz ama duygusal olarak arınmak önemli yani artık hislerin tekrarı olmasın diye ayrıca yeni iliskine zarar verebilir
- 1 yıl
Ya aslında bunu güncelleme kısmına yazdım ama yine yazayım. İlişkisi olanları kastetmedim. Orada kıskanma durumunu anlıyorum ve aslında bu durum kıskanma da değil bir yerden sonra , güvensizlik. Çünkü kime güvenmiyorsun yani? Eski sevgilisine mi yoksa sevgiline mi? Zaten bitmemişse sevgilinin duygusu niye sevgilisiniz? Mantıklı düşününce bu böyle oluyor. Ha ben de ne yaparsam yapayım güvenemem. O yüzden anlıyorum. O yüzden de sevgilisi olanları bu durumdan muaf tuttum. Çünkü insan duygusal düşününce mantık devre dışı kalıyor. İhtimaller üstünden gidip kendi ilişkisini de zedeliyor.
Bana gelelim şimdi. Ben, soruda hemen arkadaş kalmayı kastetmedim. Kafanı dinleyip iyice düşünüp kafanda bitirirsen olabiliyor ve kişi bir yerden sonra muhatap olmadan tam olarak bitip bitmediğini de bilemez. Bitti der, karşı taraf hayatına girmeye çalışır ve kafa yine Leyla olur. - 1 yıl
evet bu yüzden duygunun son kırıntısına kadar mucadele etmek vazgecmemek gerek yani arkadas kalabiliyorsam ayrılmam zaten sevgili olarak da kalabilirim demek istiyorum diger turlu aradaki iliskiye baglı kisisel bir durum genellemelere her zaman karşıyım sevgilisi yoksa arkadas kalınabilir isterse tekrar birlikte de olabilir yani nasıl daha uygun olursa
1 yılmadem bu kadar arkadaş olabiliyoruz, sevgili olsaydık? demez mi adam
01 Yorumla- 1 yıl
E sen de diyemiyor musun duygularım bitti. Kendimi mi zorlayayım diye?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılEski sevgiliyle çok iyi anlaşılsaydı zaten eski sevgili olmazdı. ")
07 Yorumla- 1 yıl
Belki de sevgili olarak anlaşamıyordur 🙄🤷♀️
- 1 yıl
Kendini kandırma alametleri bunlar güno 😀
- 1 yıl
Yooo… Kime göre ayrıca?🤷♀️😅
- 1 yıl
Ya gittt elimde kalma🤣😂
- 1 yıl
Madem kafanda bittiyse neden korkuyorsun? 😅😅
- 1 yıl
Sevgililiği beceremeyenin arkadaşlığını aramam ben günoşum sen istersen ol bana uzak bu işler gklşşş
- 1 yıl
Peki madem 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılOhooo birde bunu mu anlatacaz millete yaa arkadaş ben kalmıyorum siz kalın, eski sevgili yeni sevgili kombosu yaparsınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMedeniyet çerçevesinde ayrılmayı öğrenelim sonra arkadaş olma işi kalsın 😂
03 Yorumla- 1 yıl
Öfke de bir duygu ama dediğin gibi bir gerçek var maalesef
- 1 yıl
Medeniyet kavramını içselleştiren insan , her türlü canlıya değer verir ve zarar gelmesini engeller.
- 1 yıl
Öyle tabii
1 yılBen kalamam. Çünkü bazen ister istemez yakınlaşmalar olabiliyor.
00 YorumlaYo kafanda bitirdiysen karşı tarafta bitirdiyse kalınabilir bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tuhaf gelir insana çünkü zamanında bı duygu hissetiğin kisiyle kanki gibi olmak..
00 YorumlaErkekle kadın bir kere arkadaş kalamaz, kaldı ki eski sevgili ile olunsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılKimine öcü kimine böcü ben de istemem öcü 😂
00 Yorumla İnsan duyguları olan sevdiği öptüğü birine nasıl arkadaş kalmayı teklif edebiliyor nasıl bir zihniyettir bu
010 Yorumla- 1 yıl
Gayet normal bir zihniyet. Kimse bulunmaz Hint kumaşı değil vazgeçilmez olmaya. Ha duygularım bitmedi , aklım karışır diyorsan orası ayrı.
- 1 yıl
İnsanları kalıplara sokup genellemek için tüm insanları tanımak lazım
- 1 yıl
Yine bir genelleme
- 1 yıl
Valla genelleme gayet de soruda boşanıp hâlâ ortada müşterek çocuk bile olmadan kalabilen varsa. Senin mantığınla ilerlersek evlenmezdi de.
- 1 yıl
Karşındaki kişi senin yüklediğin anlam kadar.
- 1 yıl
O zaman tüm evliler birbirini sevmiyor mu?
1 yılÖcüdür, cadıdır, zombidir, vampirdir.
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂
1 yılKalınır kim demiş kalınmaz diye
08 Yorumla- 1 yıl
Sitede çoğu eski sevgiliyle arkadaş kalınır mı sorusuna hayır cevabı veriyor. Şu an ölü taklidi yapıyorlar veya görmediler muhtemelen.
- 1 yıl
Onlar kötü ayrılmış
- 1 yıl
Oku şimdi yorumları. Slk ve geniş diyen bile olmuş bana soruyu sorduğum için. 😅😅Yani şu üslupla kalmasın zaten arkadaş olarak ve hatta sevgili de olmasın. Hayatına aldığı kişiye yazık.
- 1 yıl
Onlarla işim olmaz o yüzden yalnızlığı tercih ediyorum
- 1 yıl
Mevzu neyi tercih ettiğin değil ki. Kim demiş dedin. Oku bak yani.
- 1 yıl
Kötü ayrılanlar tabi ki arkadaş kalmaz. Ben hâlâ daha ayrıldığım eşimle sohbet ediyorum arada sırada yazarız birbirimize. Bazen komik videolar atarız öyle yani
- 1 yıl
Çoğu kişide bu kapasite yok. Ama onun veya benim ilişkim olsa o zaman sohbeti keseriz ve bunu da anlayışla karşılarız
- 1 yıl
Aynen , o kapasite çoğunda yok.
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bakacagiz Şu an deniyoruz ☺️☺️☺️
03 Yorumla- 1 yıl
Hayırlı denemeler 🙂
- 1 yıl
Hadi bakalım
Olmaz kanı bozuluyor erkeğin
03 Yorumla- 1 yıl
😅😅itiraf gibi itiraf
- 1 yıl
Hiçbir şey 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılKalınabilir, neden arkadaş kalınmasınki.
00 Yorumla Adam olsaydı kocam olurdu 😂 arkadaş falan kalamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılYo kalınıyor
00 Yorumla Gerek yok
00 YorumlaKişilerin beyni yoktur birey olamamıştır
00 Yorumla
1 yılÇünkü eski
02 Yorumla- 1 yıl
Çünkü duyguların karışır 😅
- 1 yıl
Evet
1 yılKalinabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılEski eskide kalmadı.
00 Yorumla Karşı cins ile arkadaşlık yürümez.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne