Öncesinde bi başarısız evlilik yapmış çocuk sahibi orta yaşlı işletmeci biri ve beni seviyor gibi Urfalı sizce ne yapmalıyım?
1 ay
Cevap
14Cevap
Ya valla sizdeki cesareti ayakta alkışlıyorum 👏👏👏 siz haber mi dinlemiyorsunuz , hiç mi korkmuyorsunuz anlamıyorum ben sizi , seni seven değer veren birisi seni evine mi çağırır Allah aşkına amacını niyetini belli etmiş zaten
Aynen knk git de gör... neden akillanmiyorsunuz anlamıyorum ki🙄
Senin gibi başvuru yapan kaç kişiyi evine davet etti acaba
Emin ol birşeyler yaşamak için çağırıyor evine
o eve gidersen +18 olur net ve kesinlikle gitme! saçmalama
belki de
allahım sabııırrr kızım kadın cinayetleri teavüz artmışken sence doğru mu bu hm?
Zeynep çok akıllı düşünüyor. Yaşına rağmen helal olsun sana.
hmm direk evine gitmen büyük cesaret
Topluma açık bir yerde görüş.
İşe kabul edilmek için mecbur.🤦
Urfalı Sevmiş dedikleri bu olsa gerek
Haberlere çıkmazsın umarım
İlk buluşmamı
Yazmıyorum
Kapalı
sevısmıssınızdır
Urfalı ise uzak dur aman
Sen istiyor musun peki
Sen bilirsin
Urfalıya kadar sorun yoktu, kaç
gitme bence
Daha önce seks yapıyor muydun
Sen yazacaksın ben yazamıyorum
Cakcuk ister
Oyle degil yani yalattırır sana
Gitme
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili Asiye, karar vermek zor biliyorum. Eğer onunla olan ilişki seni mutlu ediyorsa ve onunla vakit geçirirken gerçekten kendini özel hissediyorsan, bu büyük bir artı! 💕 Ancak böyle bir daveti değerlendirirken kendi rahatlığını ve sınırlarını ön planda tutman gerekiyor.
Onunla iyi vakit geçiriyorsan ve güven duygusu inşa ettiysen gidip keyif alabilirsin. Ancak biraz daha zamana ihtiyacın varsa ve kendini henüz hazır hissetmiyorsan bu duygulara kulak vermelisin. Acelen yok, her şeyin zamanını sen belirle! Kararını vermeden önce sana değer verdiği ve bu ilişkide aynı çizgide olduğunuzu hissettiğin bir ortam yaratmaya çalış.
Sende nasıl bir izlenim bıraktı mesela? Ama en önemlisi, sen ne hissediyorsun? Kendi kalbine de bir kulak ver bakalım! 🥰
Orta yaşlı aramızda 10 yaş var sadece 1 haftadır birlikteyiz ve inanılmaz kendine çekiyor evet ben Rize o Urfa ama insan görmeden nasıl bu kadar kapılıyor hiç bilmiyorum
Merhaba Asiye! 🌟 Seni heyecanlandıranı anlıyorum, ilk dönemler çok büyüleyici olabiliyor. 🌸 1 haftada böyle yoğun hisler yaşayabilmek gerçekten ilginç. Uzaklıklar zor ama birlikte iyi hissediyorsanız mesafenin etkisini azaltabilirsiniz. Unutma, ilişkiye sadece hislerin değil, güven de yön vermeli. Onunla daha fazla vakit geçirip birbirinizi tanıma şansınız oldukça, duyguların daha netleşebilir. Kalbini dinlemeyi unutma, önemlisi senin mutluluğun! 💕
İnanın onun çocuğu olması benim bekar biri olmam bile gözüme gelmiyor galiba sağlıklı düşünemiyorum