Bana sürekli evli olsak vs diyor?

Arkadaşlar FB diyebileceğimiz bir ilişkim var. Ve gerçekten bana değer veriyor. Bende ona çok değer veriyorum. Mesela ben hasta oluyorum o geliyor bana bakıyor. Sadece bir şeyler yaşamak değil amaç. Mesela oturuyoruz bir kahve de içiyoruz. Sohbetimiz de iyi. Sevgili olmayı denedik ama sevgili olamadık yürütemedik. Bir şeyler yaşamak için geldiği zaman ben istemesem asla zorlamıyor trip atmıyor. Bende ona aynı şekilde. Eve geldiği zaman eee yemek yapmaya başladın mı diyor bu akşam yapmadım desem evli olsak ben çok yorgun olsam sana yardım edemesem yine de yemek yapar mısın diyor, telefonda konuşurken akşam yemek yapcam gel dediğimde yorulma beraber yaparız diyor. En son cumartesi günü akşam ben arkadaşlarla dışarı çıktım o da bana gelmeyi düşünüyormuş. Arkadaşlarla dışardayım dedim saat gece 3 falan oldu o baya endişelenmiş mesajlarına dönmedigim için. Sonra cevap yazdım hava soğuk hastasın geliyim alayım dedi. Geldi beni aldı eve gittik. Elektrikler kesikti çok üşümüştüm üstümü falan güzelce örttü sarıldı. Bir şeyler yaşamak istemediğimi söyledim tamam dedi sarıldı uyuduk. Evli olsak senle her gece böyle uyurum senin yanında huzur buluyorum sanki tüm dünyadan soyutlaşmış gibi hissediyorum falan dedi. Sabah uyandığımda gitmişti annesi aramış onları bir yere bırakması gerekiyormuş. Mesaj atmış bana sonra gitmiş. 2 yıldır falan böyle karmaşık bir ilişkimiz var. Ticaret falan da konuşuyoruz gelecek hayallerimizden. Ben bir ara birisine aşık olmuştum onu anlattım çok seviyorum falan diye. O da bana sen iş kadını olacaksın böyle kardeşim aklını kaptırma sen çok akıllı bir kızsın falan dedi. Ya mesela evde bir tamirat işi oluyor onu ariyorum hemen ya birini gönderiyor ya kendisi gelip yapıyor. Yani bilmiyorum çok karışık ama böyle giderse ben bu çocukla evlenicem 😄
Bana sürekli evli olsak vs diyor?