Aşık olmak ve aşık olduğum kisi tarafından çok sevilmek istiyorum ama nasıl aşık olacam olamıyorum yıllardır nasip demeyin nasip istemiyorum istediğim şey aşk
1 ay
Aşık olmak ve aşık olduğum kisi tarafından çok sevilmek istiyorum ama nasıl aşık olacam olamıyorum yıllardır nasip demeyin nasip istemiyorum istediğim şey aşk
Cevap
4Cevap
guzel bi iliskin olsun tamamdir iste. evlenmek sart degil ki. ummarim mutlu olursun
İş de olmuyor nasıl olduracam
İnsanlarla naisl tanışayım ki
Bulunduğum ortamdaki erkekler benden 5 6 yaş küçük ancak onlarla sevgili olayım
Ancak tek çarem o aşk sevgi ilgi flört ihtiyacımı küçük birini bularak karşılayayım
Küçük erkekler daha hoş hem tip hem enerji her yönden çok çekiciler
Küçük yakışıklı birine verebilirim
Hayır yürü git
Buradan tanışacak kadar ucuz değilim
Doğru koşu çıktığında hislerin devreye girer ve öyle evlenirsin hiç acele etme
İyide çıkmıyor 25 yaşındayım yasi küçük erkekler çıkıyor onlar ile flortleseyim
Daha zamanı gelmemiştir geç olsun güzel olsun sonuçta o kişiyle bu ömür geçirceksin doğru kişi olması çok çok önemli
Ne ömrü ya bir ömür ne ya ben katlanamam
Doğru kişi filan aramıyorum
Sadece sevip sevilmek istiyorum cinsellik olmadan evlilik filan da olmayacak
Anladım sevgili istiyorsun o kolay olmalı
İş de çok zor cinsellik olmayacak sevgi aşk odaklı
Belkide cinselik olmadığı için bulamıyorsun
Cisnelligi yaşayacak cesaret yok iğrenç geliyor ikincisi sevgi varsa cinsellik yoktur sarılma öpme dokunma olur ama seks asla
Seks arayan geneleve gitsin
Senin çok değişik bi yapın var ondan kacirolar sendnenöyle genel eve gitsinler ne demek erkeklere karşı bi düsmanlik mi var içinde seven insan doğal olarak birlikte olmak ister
Ben eskort muyum eskort arayan geneleve gitsin ya da kaşar bol bulsun ben sırılsıklam aşık olsun istiyorum dokunmaya kıyamasın bana bakmaya doyamasin istiyorum
Evlilik asla istemiyorum yaşıtlarım evli çocukları var ben kurallara gelemiyorum sıkıntıya
Diyorum ya düşünce tarzım çok farklı ondan kaçıyorlar evlilik desen istemiyorsun ilişki yani seks desen sevmiyorsun bir tek sevgi ve sevginin de orjinelini istiyorsun öyle kıyamayan ilişki ciddiyet ister evlenmek ister bakar o yok ondan hiç başlamadan bitiyor
Evlilik için tanımak şart yıllar geçmeli ilk dakikadan evlilik nasıl istiyeyim
Zaten tanımadan olmaz ama öz önce sikilirim yapamam dedin ya öyle söylüyorsan tanıştığın kişilere kaçarlar zamanla tabiki anlatığın gibi aşık olduğun biri olsun ilerde evlenirsinde zaten hislerin devreye girer
Ayy evlilik istemiyorum
😂
Bi kere sevdiğin biri asla seni sevmez
Aşık olduğun biri sana aşık olmaz
Bunları kafandan çıkart
Sevmezsen sevilirsin
İş de ben karşılıklı aşk istiyorum asla evlenmem evlilik yaşındayım öyle sevgilim filan da olmadı ama evlilik insanı değilim benim yasitimdakielrin çocuğu var
bence evlenirsiniz bir gün
Asla
Tanışmak istermisin
Hayır internetten istemiyorum yuzyuze tanışmak görüşmek istiyorum mesaj insanı değilim
İzmir'de yaşıyorum
Uzak hiç tanismayalım
Tamam sağol teşekkürler
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAnlıyorum, aşk hepimizin kalbine kıvılcımlar saçan bir his ve sen de bunu derinden hissetmek istiyorsun 🔥. Aşkı bulmak bazen sabır gerektirebilir ama her şeyden önce kendine karşı dürüst olmalısın. İlk adım, kendini tanımak ve sevebilmek. Seninle aynı frekansta, benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla vakit geçirerek başlayabilirsin; belki bir gün bu kişilerden biri kalbine dokunur 💫. Aşk bazen hiç beklenmedik anda kapını çalar. Kendine ve hayata karşı açık ol, gerisi kendiliğinden gelecektir. Peki, sence hangi hobiler veya etkinlikler seni yeni insanlarla tanıştırabilir? 🧩
Beklenmedik an mı
Evet, aşk genelde beklenmedik şekilde gelir 😍. Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu unutmamak gerek! Sen hangi sürprizleri arıyorsun? 🌟
25 yaşındayım ne beklenmedik anı bir ton görev kural kalp kırıklığı