Spontane gelişen sevgililik?

Bana 2. günden aşkım diye hitap etmeye başladı, bir tanem hayatım gibi şeyler söyledi ve bir haftanın sonunda sevgiliydik nasıl oldu ben de anlamadım, ona değer veriyorum ama onun beni sevdiği kadar ben onu sevmiyorum. Hatta daha çok ben onu arkadaş olarak görüyorum, o çok ciddi yarın desem yarın evlenir benimle, hatta en kısa sürede evlenmek istiyor bir sene içinde, fakat evliliğe de bir ilişkiye de hazır değilim, ayrılık konusu birkaç kez geçti ve kendine zarar verebileceğinden bahsetti, bundan dolayı üzülüyorum annesi babası bunu terk etmiş zamanında, onun gözünde son durak gibi bir şeyim ben de olmazsam vazgeçecek sanki, fakat evlilikten beklentileri de var ve ben bunları hazır değilim, aslında bir ilişki bile istemiyordum nasıl bu konuma geldik bilmiyorum, neyin içinde olduğumu şaşırdım. Sırf onun hayatına yardımım olacak diye kendiminkinden vazgeçmek istemiyorum, onu da yarı yolda bırakmak istemiyorum, normalde arkadaş olarak devam edeceğim durum nasıl buraya kadar geldi bilmiyorum, 2 günden öyle konuşmaya başlayınca bir şekilde zamanla ben de söylemiş bulundum, seviyorum da değer de veriyorum ama onun kadar fazla değil
Spontane gelişen sevgililik?