Sevgilim çocuğu arayıp küfür etti her yerden engelledi.
Sizce yaptiği mantıklı mı? Çocuk sevgili olduğumuzu bilmiyormuş bile
Sevgilim çocuğu arayıp küfür etti her yerden engelledi.
Sizce yaptiği mantıklı mı? Çocuk sevgili olduğumuzu bilmiyormuş bile
Cevap
4Cevap
Kaç yıllık arkadaşı nasıl bilmiyor sevgili olduğunuzu.
Çocuk farklı yerde üni okuyor çok fazla iletişimleri yok ve biz yeniyiz zaten
Bula bula seni mi buldu. Ortak arkadaşlardan görmedi mi. Burada çocuk hatalı demiyorum ama uyuz insanlar olur ya, bula bula seni bulması sinir bozucu biraz. 😃😃 Burada hatalı ve cringe olan sevgilin. Büyük olasılık yaşlarınız 17-18. Arkadaşını arayıp, küfür etmek de ne oluyor. 😃😃 Adanada falan mı yaşıyorsunuz. Kötü niyetle yapılan bir şey yok sonuçta
Ne çocuğu ya o 24 ben 22 yim
Neyse ne işte, yaptığı ergence.
Çok üzüldüm ama ya liseden beri arkadaşı kendimi suçlu hissediyorum
Kendini suçlu hissetme. Demek ki aralarında hiçbir bağ, dostluk, arkadaşlık yokmuş. Bahane olmuş ona da. Bilerek yapsaydı konu farklı olurdu. Bilmeden, istemeden bir şey yapılıyor burada. Adam gibi yazarsın, konuşursun. Kardeşim nasılsın, sevgilime instagramdan takip isteği atmışsın, bir durum mu var? diye. O da pardon kardeşim, bilmiyordum der, isteği çeker ve konu kapanırdı. Ama artık sevgilin falan ergence, serserice, ilkelce hareket ettiği için, böyle çirkin bir şey yapmış.
Of cidden ben de farkettim abarttığını ama bir şey diyemedim desem yanlış anlayacak git istek at geri sen falan diyecek. O yüzden haklısın dedim sustum🤦🏻♀️
ortsk arkadaslar oneri olarak görünüyor. cocuk bilmeyebilir evet gayet normal. seninki abartmis. acil ayril derim.
Neden acil ayrıl
sorunlu iste sana istek atamaz mi birisi. sen kabul edersin etmezsin ayri konu.. dul kalirsin boylesiyle evlensen bile. kafasina sıkıp bir ormana atarlar. arkadasi o kufurleri gtune sokmamis iyi ki.
Erkekleri çıkarmıştı hesabımdan zaten.
Arkadaşı baya alttan almış özür falan dilemiş.
Abartma knk bana bir şey yapmaz o bebeği gibi davranıyor çocuk bana
Hoş değil tabi yani sevgilinden başkasının hoşlanması fazla tepki göstermiş
Evet aşırı üzüldüm liseden beri arkadaşlar sonuçta offf
Her istek atan sevgili mi olmak istiyormuş?😃
Bilmiyorum kardeşim diyor o
Y*avşak
Yine de liseden beri arkadaşı çok ayıp etti bence
Delidir boş ver.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen aşklar biraz frenzy olabiliyor, ama ilişkilerde iletişim her şeyden önce geliyor. Sevgilinin tepkisi biraz uç nokta olmuş, özellikle de çocuk sevgili olduğunuzu bilmiyorsa. Belki de bu durumu biraz daha sakince çözebilirdi. Öncelikle sevgilinle bu konuda konuşup, neden böyle tepki verdiğini anlamaya çalışabilirsin. Belki geçmişte kötü deneyimleri olmuştur ve bu konulara hassas yaklaşıyordur. İlişkileri güçlü kılan şey, birbirinizin bakış açısını anlamaya çalışmak. Sen böyle bir durumda ne yapardın? 😊❤️