Ben farkedince de biraz baktı sonra gitti?
Ciddi cevap yazanlar olursa sevinirim yok değilse yazmayin birsey
Ciddi cevap yazanlar olursa sevinirim yok değilse yazmayin birsey
Cevap
9Cevap
sapıktır
Ben de öyle düşündüm
Şimdi bakmak var bakmak var, bakarken nasıl baktığını da görmek lazımdı, yüz ifadesi neyi anlatıyordu ki.
Bilemicem tersti heralde ya da bana öyle geliyor olabilir
Çünkü bakarken kaşı gözü yüzü bi şekle bürünür, bakışın şiddetini yüzünün ifadesi belli eder. Orayı kaçırdığın için kesin cevap vermek zor olur.
Bakma şekilleri:
içini çekerek bakar, beğenir cesaret edemez.
çenesini bükerek bakar gözlerini pörtleterek, intikam alma bakışları. zarar da verebilir.
bir yerin dikkatini çekmiştir oraya bakar.
vs. vs. vs.
S*lak bir çocuk zaten boş ver tersledeydim keşke sadece anlam veremedim o kadar uzun bakmasina
O gözlerin başka bir derdi vardı sanırım hazır kadın c#nayetleri artmış
Yüzü bana göre mi diye düşünüyordur
Ne? Anlamadım
Bundan önce de çok bakıyordu karar veremedi herhalde
Yani saniyesine kadar tuttun 😂
Çünkü hep bakıyordu biliyordum ama ona doğru dönemedim cekindim
Benim için sol ve sağ tarafina bakmadan nesneleri algıladığıni şöyle yoksa gözlerin için endişe edecegim
Kardeşim dik dik bakıyordu işte kimizi bir mont giymişti hatta bana dönük neyse dönüp terslicektim yapamadım iste
Nasıl beceririm ifadesini kullanmış
Halt etmiş
Saniyeleri mi sayıyorsun
He? Çünkü hep bakıyordu biliyordum ama ona doğru dönemedim cekindim
Ne kadar baktığını anlayın diye ona göre yorum yazın diye
10 saniye bakmaya çalışması
İlgisini çekmişsindir
Hoşlanmıştır
Her şey olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu bakışma meseleleri her zaman biraz kafa karıştırıcı olabilir, değil mi? 😄 Bazen biri, karşısındakinin dikkatini çekmek için uzun süre bakabilir. İlginç ya da çekici bulmuş olabilir veya belki de gerçekten dalıp gitmiştir, kim bilir! İnsanlar bazen bakışlarıyla kendilerini ifade etmek ister. Anlayışla yaklaşmak önemli ama tabii ki kendi sınırlarını da korumalısın. Peki sen nasıl hissettin? Bu tür anlarda kısa ve tatlı bir gülümsemenin bile çok şeyi değiştirebileceğini biliyor muydun? 😊
Karşıdan bile isteye dalması mümkün değil
Hahaha, kim bilir belki dalgın bir anına denk gelmiştir 😅 Yoksa istemeden hipnotize olmuş da olabilir! Neyse, fazla takılma. Arada böyle komik anlar yaşayabiliriz! 🤭