Bakalım ahlak anlayışları ne kıvamda.
Karşımdaki reşit olmasa da olur (SUÇ)
Kendi yaş aralığındakiyle olmak kafi
İsteyen çocuğu yaşındakiyle de olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu durum tamamen kişinin yaklaşımı ile alakalı. Eğer olay cinsellik değil tamamen duyguların ön plana çıktığı bir ilişkiyse yaş farkının önemi sadece dönemsel uyuşmazlıklar işin bir sıkıntı haline dönüşebilir. Yoksa dedemle babaannem evlendiklerinde aralarında 19 yaş fark varmış ve dedem öldükten sonra babaannem çok ağlamıştır arkasından.
Günümüzde kimse insanlara değer vermediği için yaş farkı bir sorun haline dönüşüyor. Yaşı büyük olan erkek genç olan kadını cinsellik için kullanıyor. Bu da haliyle tepki topluyor.
Ben hayatım boyunca kendi yaşıtım insanla çok az birlikte oldum çünkü yaş ilerledikçe nedense insanlar alternatif fikre ve öğrenmeye kapalı oluyorlar. Zaten egosu yüksek birisiyse 30’lu yaşlarına geldiğinde “ben hayatı çözdüm” edalarında dolanıyor ve inanılmaz itici oluyor. Şimdilerde ise 20’li yaşlarının başındaki insanlar da aynı edayla geziyor. O yüzden ilişkileri bıraktım, uğraşmıyorum kimseyle.
Eğer yaşı büyük olan kişi gerçek bir karaktere sahipse ve karşısındaki insanın hayatını olumsuz etkilemeyeceğini düşünüyorsa ve bunun için çabalıyorsa yaş farkının önemi kalmıyor. Burada özellikle belli bir yaştan sonra reşit üstü yaşlardan, son ergenliğin bittiği 22-23 yaşından bahsediyorum. Ayrıca şöyle bir gerçek daha var ki 30 yaşından sonra da kimse yaş farkını sorgulamıyor. Yani 50 yaşında bi’ erkek 30 yaşında bi’ kadınla birlikte olsa kimse yadırgamaz.
Cevap
25Cevap
Olgun kadınla olurum ben sadece. benden büyük olmalı
Kendi yaş aralığında olması iyidir gadası
5 veya -5 yaş idealdir bana göre. Sırf sapkınlıklarla dolu bir zamanda yaşıyoruz diye onlarla aynı seviyede olmamız gerekmiyor.
Çocuğu yaşındakiyle olabilire oy veren erkekler ne yaşıyor🤔
Kendi yaş aralığımdaki ile olmak kafi. Kesinlikle 7 8 yaştan fazlasını sübyancılık olarak yorumluyorum ben.
buna etik ahlak deniyor lakin insanlar anlaşmalı yaş birer sayı fakat kalkıpta sübyancı gibi sapıklığın lüzmu yok.
Rüşt yaşı ülkelere göre değişiyor ama Avrupa’da ki en yüksek oran nedense bizde bunu da anlayamadım. Magazin Camiasında ki yaş farklarını konuşan yok tabi para gençleştiriyor çünkü 😀
Hayır Avrupa geneli çoğu ülkede rıza yaşı 18'dir. Bilgiyi nereden aldıysan yanlış.
Age of consent in Europe yazabilirsin Google’a Wikipedia’da yazıyor
Türkiye ile Malta en yüksek sadece
Çoktan baktım. En yükseği biz değiliz.
Zaten böyle iyi. Ergenlikte beden gelişiyor ama zeka gelişmemiş oluyor daha. Hatta bu daha sıkı denetlenmeli ve cinsel eğitimi becerebilmeliler artık.
^kendi yaş aralığı tabiki
Tabiki de ikinci şık diğerleri hiç ahlaki değil
-6/+5 ideal gibi
B şıkkı doğru. Hem etik, hem mantıklı hem normal.
Reşit olmayan biriyle sevgili olmak hatta onu bırak flörtleşmek bile çok ahlak dışı
Siklar cok tehlikeli
Evet amaç o.
Yakınmış ikimizinki. -6 ve +5
İnerim sana ne aga? İkimizin aralığında da bir sakınca yok ve herkesin zevki kendine. Sen kendi tercihinle ilgilen.
Diğer. 21 ve üzeri.
Şık üç demek bu. Ekstrem tercih neyse onu seçiyorsun.
Ben de şık 3 sübyancılığı çağrıştırdı daha çok. Reşit olması da yetmez reşit olduktan sonra da üzerine 3 yıllık bir hayat tecrübesi eklensin diyorum. Dediğin gibi şık 3 geniş yorumlandığında bunu kapsar ancak doğru anlaşıldığımdan emin olmak istedim :)
Son ergenlik de bitmeli ama çocuğum yaşında olsa da olur diyorsun yani. Anladım 👍🏻
Belli bir yaş farki olmalı bence
18 yaş altı olmasın yeter büyükte olur fark etmez
Davul bile dengi dengine derler
Olgun olması daha iyi olur. 🙄
Aynı yaşta olması kafiii
Ben büyük istiyom banane
para kımdeyse kadınlar one bakıyor yas farkı kalktı artık
Parası olmayanların sloganı.
2...
Yaşıtlarındır normali
hepsi yanlis
Ortadaki