Sevdiğim kızın Sevgilisi varmış?

Arkadaşlar hoşlandığım kızla ben 1 sene önce bir otobüs durağında tanışmıştım ve 1 ay öncesine kadar dahada bu kızı görmedim. Fakülteye geçince 1 ay boyunca derslerde beraberdik , yolda gidip gelirken beraberdik birbirimizden başka konuştuğumuz kimse yoktu. Bu süreçte ne bir erkekle konuştuğunu nede mesajlaştığını görmedim ta ki bugüne kadar. Bugün kıza açılmak istemiştim ve yolda giderken kıza bir arama geldi ve çocukla konuşurken sanane ya falan diye çocuğa çıkışıyordu. Bende sordum ne oldu falan diye işte erkek arkadaşımla tartıştık 1 haftadır konuşmuyoruz her yerden engellemiştim ama snapchattan aramış falan dedi ve bende o an kızın sevgilisi oldunu öğrendim ama en çok koyan şey sevgilisi olması değildi marmarayla eve dönerken yan yana oturuyorduk bugün sohbet ederken gözleriyle benim dudaklarıma bakıyordu ben bunu fark ettim an gözlerini gözlerime çevirdi ve bende aynı aynı şekil onun dudaklarına bakıp sonra onun gözlerine baktım haliyle marmarayda olduğumuz için bu durumda sadece birbirimize gülebildik ama bunun bir anlamı niyeyse içimde kalmamıştı çünkü kızın sevgilisi vardı ( 3 senedir sevgililermiş ) Sizlere rica ediyorum düşüncelerinizi paylaşın

Sevdiğim kızın Sevgilisi varmış?