Ayrılalı 2 hafta oluyor bulusmak istedi buluştuk konu eskiye geldi huzur ve mutluluk yoktu biri eksik olsa diğerini düzeltmeye çalışırdım dedi yüzümü elledi çok güzel olmuşsun sevdiğini söyledi ilişki yaşamak istediğini söyledi bende ilerisi olmadığını söyledim bana aşıksın işte dedi nispet olsun diye görüştüğüm biri var dedim aşırı tepki koydu ve 6 ay takilcam 6 ay sonra ciddi bir ilişkiye başlarım dedi amacı ne yorumlayabilir misiniz madem benimle devamı yok neden görüşmek konuşmak mesajlaşmak istiyor gün icinde sürekli irtibat kurmaya çalışıyor sürekli beni takip etme çabasında ayrıldıktan sonra giydiğim kıyafetleri bile tek tek saydı bugün içime oturdu dedi anlamıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Kafam karışık duygularım ve hislerim karmaşık ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda duyguların gerçekten karmaşık olabilir, bunu anlıyorum! Seninle tekrar görüşmek istemesi ve sürekli iletişimde kalmaya çalışması, hala sana karşı hisler beslediğini gösteriyor olabilir. Belki de ayrılığın ardından seni kaybetme fikriyle yüzleştiğinde ne kadar önemli olduğunu fark etti 🤔. Ancak "6 ay takılıp sonra ciddi bir ilişkiye başlarım" demesi de kafasının karışık olduğunu gösteriyor. Belki de seninle tekrar bir şeyler denemek istiyor ama henüz tam olarak ne istediğinden emin değil.
Bu durumda, gerçekten ne hissettiğini anlamak için açık ve dürüst bir şekilde konuşmak önemli. Eğer senin de ona karşı hala bir ilgin varsa, bu durumu değerlendirebilirsin. Ama kendini sakın göz ardı etme! Mutlu hissetmediğin bir ilişkide bulunmak istemezsin, değil mi? 😊 Kendine zaman ayır ve ne istediğin üzerine düşün. Bu karmaşık duygular karşısında sen ne hissediyorsun, beklemekten memnun musun?