Of içimde tutamıyorum bisi anlatcam?

Aylardır tanıdıgım bir arkadaşım var uzun zamandır sevgili olma çabasında en son deneyelim dedim kabul etim ve sadece 1 gün sonra akşam sevgilimle mesajlaşırken bana yükseldiği felan söyledi şaka olarak algiladim sonra beni arayıp farklı konulara girdi şunu bunu yapıyorum sana tarzında bu sefer ben kendine gel saçmalama felan diyince iyice abartıp garip garip sesler çıkarıp inl3mye başladı 🤦‍♀️ve sürekli sana surtyorm vb şeyleri söylemeye başladı yapma felan dedikçe iyice yükseldi adam ben tepki vermeyince kendini bana bırak hadi felan dedi istemiyorum dedikçe ısrarla istiyosun, istiyceksin dedi ondan sonra telefonu yüzüne kapatım kendine gelince konuşuruz dedim "seni istemem saçma mi " Dedi garip bir şekilde bi süre sonra beni aradı hiçbişi olmamış gibi iltifat felan eti normal konuştu çok garip yanı dundendir bunları düşünüyorum çünkü bu tarz şeyleri ondan beklemiyordum daha doğrusu bu şekil de yaklaşmasıni ve henüz çok yeniyiz bu yüzden mi o kadar yalvardı sevgili olalım diye kafayı yicem ona karşı nasıl yaklaşım yapcami bilmiyorum soğuk mu olayım eskisi gibimi anlamıyorum 🤦‍♀️aramı bozmak istemiyorum

Of içimde tutamıyorum bisi anlatcam?