- Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılalakası yok bununla kıyase etme sevgını sevmeye bılır bununla senı sevmemesı alakalı bır konuda degıl sen o sekılde aklına sokarsan ıste cıkmaza gırersın ve ıstemeden yanlıslara sebep olabılırsın bazı erkekler gıbı mesela ben oynamaktan hoslanmaz ben hıc bır dugunde oynmadım herhalde kendı dugunumdede oynamam tabı orası ısın espırısı ama en azından dansa kalkarız artık pot kırmamak ıcın ısın espırı bır yana kendı moralını bozma emın ol belkıde surprız yapar o an sana ve hıc ummadıgın seyler olur pozıtıf ol ve ıyı dusunkı ıyı seyler olsun eger kı dugun gıbı bır durum soz konusu ıse sımdıden tebrık ederım ALLAH utandırmasın hayrlısı ıse olsun ınsallah
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorumun için zaten normal dans edecek ama oyun havasında oynamam diyor evlilik kesin değil
- +1 yıl
eh be kardesım o zaman dur bakalım daha sımdıden neden bu kadar kendını sıkıyorsun o zaman ALLAH her seyın hayrlısını versın ya bırak soz konusu oyun olsun sevdıgın yanında olduktan sonra sen onunla dunya evıne gırdıgın gun onun olurken bır omur gecırecegın mutlu olacagın gunlerı yasayacakken oyunuda bu kadar takma kafana bu kadar erken dusuncelere dalıp kendınıde bu sekılde olumsuz uzme hayırlısı bakalım...
Soran+1 yılhaklısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu çok normal aslında, birçok erkek düğünde oynamak istemez, çünkü düğünlerde oynamayı sevmeyen bir erkekle evleniyorsun :) bence bunu sana olan sevgisi ile kıyaslama..
bunun çeşitli sebepleride var kimi insan toplum içinde sıradışı davranışlar sergilemekten çekinir ve çekinlikle isteksizlik duyar, kimide mantıksız bulur bunu..
bence sana değer vermesi ve piste çıktığınızda sadece sana sarılıp dans etmesi bile yeterli..
ama bunuda istemiyorsa biraz sorun var demektir..
bunun bilinç altında yatan başka birşeyde olabilir bence üzülmek yerine anlayışla yaklaş..00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO günün çok özel bir gün olduğunu, oynamadığında çok üzüleceğini ve yanlız kalacağını ona belirtmelisin... Ve hala inat edip, sana rağmen hiç oynamam, ayıp , insanlar ne der, sen düşünürsün umurumda değil derse, Hemen onu terk et, zira ondan koca olmaz...
11 Yorumla
Soran+1 yılsanki savaşa mı gidiyorsun der
Adam sana seni sevmiyorum demiyor ki oynamak istemiyorum diyor. Belki oynamayı bilmiyor veya sevmiyor. Ama sen illa ki dersen oynayacak bir kaç shout ver votka bak nasıl oynuyor:)
61 Yorumla- +1 yıl
oynamayı çok iyi bilirim..
kasap, damat, halay, kafkas dansı ve çok iyi zeybek oynarım ama düğünlerden ve düğünümde oynamaktan nefret ederim...
bana bir şişe viski içirsen yinede oynamam..
hele şu takı merasimleri iğrençç damadın dayısından, gelinin amca oğlundan diye yapılan anonslarda hesaplarına havale yapıp salonu terkediyorum...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
ölüye giden aglar dugune gıden oynar bu işin rajonu bu.. gelın damat oynamaycakta kaynanalar kaynatalarmı oynayacak.. haa bazsı pıstden ınmez bazsı bır ıkı tur atar doner.. orası kısılıkle alakalı bır sey.. gercı agır abı oynasa dugununde ıkı hudayda ne sanılırki:S
10 Yorumla- Spor konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılOynamıyorsa sevmiyordur. :):
https://www.yuzhaber.com/up/manset-48-zy2299.jpg
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif10 Yorumla Spor konusunda 981 cevap paylaştı. evlenmeye karar vermiş ama oynamadıgı ıcın bence senı sevmıyor. zaten spor olsun dıye evlenıyor kesın.
32 Yorumla
Soran+1 yılevlenme kesin değil ki belki de kandırıyor
+1 yılne alakası var kızım hayret bişey..! oynamak meşrep gerektiren bir etkinliktir ve o meşrep mevcut olmayabilir. bendede yok bende oynamam beceremem. fobim var..! böyle aptal sapkın şeyler düşünüp erkekleri sinirlendirmeyin yahu sonra erkekler suçlu oluyo..!
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor tabi ki sevseydi ohoo romandan tut mezdekeye kadar oynaması lazimdi
22 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçtin değil mi :D
- +1 yıl
Aaa olur mu gayet ciddiyim adamı köçek mi yapican ister oynar ister oynamaz yani bunu sevgisiyle nasıl bagdastiriyorsun seninle evleniyor ama düğünde oynamayacağı için seni sevmiyor s. s. s
+1 yılBenimde etrafımda evlenen çiftlerin çoğu oynamayı bilmediği için aman ben istemem, oynamam diyodu.
Ya oynamayı sevmiyordur, ya da oynamayı bilmiyordur. Hemen beni sevmiyormu düşüncelerine kapılma00 YorumlaOynamak istemeyebilir bu çok normal ama gelin oynarda damat oynamazsa absurt durur bu yüzden ya sende oynamican ya daberaber oyniceniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılbana da öyle geliyor sanki tek başına oynarsam gelin çok mutlu damat mutsuz gibi olacak
- Spor konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları oynamayı bilmez, bilmediği için de oynarken rezil olacağını düşünür o yüzden bunun sevgiyle alakasını nasıl kurdunuz merak ettim doğrusu. :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında haklısınız ama ne bileyim yine de kötü bir şey değil mi mesela sizin evleneceğiniz kadın oynamam dese?
- +1 yıl
Evleneceğiniz adamın keyfine kalmaz merak etmeyin. Arkadaşları zorla kaldırırlar. Size şaka yapıyordur. :-)
Oynamayi sevmiyor ya da bilmiyor olabilir de insan kendi dugununde misafir gibi oturur mu be. Gelen misafirlere de mi saygisi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de böyle düşündüm
+1 yılbu ne kadar yersiz bir takıntı. allah adama yardım etsın ya :D
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım senin düğününde de damat oynamaz :)
- Spor konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenimki de oynamam diyo bide takım elbise giymek istemiyo bende başka bişey giy o zaman dedim olur böyle seyler bazıları pek sevmez boşver
00 Yorumla Mantıklı düşünmek gerekirse sizi sevmiyor olsa evlilik hayali kurabilir mi? Çok utangaçtır utangaçtan maksatım topluluk önüne çıkma korkusu gibi birşey.
( AfroTurks )00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kızım evleniyonuz hala bu soruyu niye soruyon anlamadım erkek dediğin genelde ağır olur normların dayatması değil de mizaçları genelde öyle çok bişey beklememek lazım :D mutluluklar bu arada :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha kesin değil evlilik ama öylesine konuşmuştuk evlenince diye
+1 yıloynayıp oynamamakla sevip sevmemenin ne bağlantısı var anlamadım :D
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama sevse bile kötü bir durum değil mi
- Spor konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılYahu arkadas ne alaka seni sevmiyo neyden ne cikariyosun ya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılee senin sevgilin oynamasa normal karşılar mıydın empati yaparak bak canım
+1 yılNe alakası var len bakma öyle dedigine bak nasıl oyntıyolar düğünde zorla :)
05 Yorumla
Soran+1 yılkim oynatacak ki :( tek mi oynayacağım üzülüyor insan
- +1 yıl
Kızım düğün sizin düğününüz saçmalama damat oynamaz mı la o sana gıcıklıgına diyodur bu konunun üstüne gitme fazla
Soran+1 yılyoo gıcıklığına falan demiyor çook ciddi bu konuda :(
- +1 yıl
Af edersin ama sen gerdeğede tek girersin o zaman?
Soran+1 yılyoo o konuda tek girmeme izin vermez :D
Allahını seven üzerime toprak atsın. Düğünde oynama isteğiyle seni sevemesinin ne alakası var güzel arkadaşım
02 Yorumla
Soran+1 yılİçinden gelmiyor oynamak demek ki evlendiğine pişman ki oynamak istemiyor
+1 yılRaki icip roman havasi oynamazsam yemisim oyle dugunuu 😒
20 YorumlaSpor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen tek oynarsan var ya, damat kızı istemiyo derler.
Eyvah Eyvah :)01 Yorumla
Soran+1 yılöyle derler ya ne diyecekler başka
Bazi insanlr oynamayi sevmezki berbat bisey ya bnde hc sevmm onun aevgyle alakasi yok
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğim zaman yemekli düğün yapıcam sonra dağıtmak isteyenler için bir gece klübü kapatırım arada kaynarım :) bende sevmem oynamayı ne o öyle
20 Yorumlabu kadar basit düşünme sevgiyle ne alakasi var utanıyor olabilir oynamayi bilmiyor olabilir biraz empati kur
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılKolayı var canım akşam nasılsa eline düşecek tehdit et :)
12 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D ayrılır o an
Cevap sahibi+1 yılOlmaz bişey
hele mantıga bak dans etmeyle sevmemnin ne alakası var çözemedim ama bence o seni kızdırıyor :D
00 Yorumla
+1 yılBemde kalkıp göbek atmam dabs ederim. Zaten düğüne de karşı bir insanım nikah nikahtan sonra yemek bu kadar :D
00 YorumlaNe alakası var Allah aşkına, nasıl bir bağ kuruyorsunuz böyle :S Bende oynamayı hiç sevmem hep kara kara düşünürüm nasıl olacak o gün diye :)
00 YorumlaZorunda değil ama sonuçta kendi düğününüz sevmesede formalite icabı 2 dk. oynayabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaniii kesinlikle
Ya niye oynasın? Otursun paşa paşa yerinde , biz oynarız
04 Yorumla
Soran+1 yılsiz kim haha :D
Soran+1 yıltek başına mı oynayayım ben
Soran+1 yılMantıklı :D
Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oyle sey mi olur. Ayrilmak istiyecek yakinda benden soylemesi :)
00 Yorumla
+1 yıldamat oynamadn olur mu. o zaman duğun yapmasın. nıkah yapın.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet o da onu istiyor zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bende oynamayı bilmiyoryum ama seviyorum ögrenmek isterdim ha bide kocamda oynasın dügünümüzde isterdim
00 Yorumla
+1 yıl:D senle evleniyor ama dans etmediği için sevmediğinden mi şüphe ediyorsun
00 YorumlaOynamayi bilmiyordur belki, oynayip da rezil mi etcen adami
00 Yorumla
+1 yılBelki oynamayı bilmiyordur.
Oynayıp rezil olmaktansa, hiç oynamasın daha iyi bence03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama millet ne der damat yasta herhalde evlendiği için
- +1 yıl
Yoo ağır abi derler.
Soran+1 yılhmmm olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle komşumuz bir abim vardı. evlendiği gün içki içirdiler biraz bütün akşam yerine oturmadı çok komik oynadı ama yerinde durmadı :D
00 Yorumlane alaka beceremiyor demekki mymun gibi gözüküp seni kaçırmak istemiyodur
00 Yorumla
+1 yılBenimki senide oynatmam kendimde oynamam sohbetli olucak diyor:)
00 Yorumla
+1 yılBen de oynamayı sevmem ama bu karimi sevmeyecegim anlamına gelmez
00 Yorumla
+1 yılvalla bende oynanayamam nasıl olacaksa bende bilmiyorum :D
00 Yorumla
+1 yılbenim abimde öyle diyodu ama hiç oturmadı :) beni sevmiyo mu falan demişsin ne alakası var ya :)
00 Yorumla
+1 yılSevgiyle ne alakasi var bende oynamam hic adetim degil
00 Yorumla
+1 yılne alaka be seni sevmemekle? sende oynama sorun ortadan kalksın
02 Yorumla
Soran+1 yılben oynamayı çok severim
- +1 yıl
belki adam utanıyordur :D
- Spor konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılBende oynamam fakat dans ederiz sorun yok:) Adam istemiyor yani napcen:)
00 Yorumla Abin düğününde break dance yaptırdılar bana zorla :D
00 Yorumla
+1 yılHerkes anasının karnında oynamayı öğrenmedi ya alla alla. Boşver oyna sen de gaza getir azcık
00 Yorumla
+1 yılohoooooooo Allah yardımcın olsun o zaman insanın içinden gelicek demekki hevesli değilmiş evlenmeye
00 YorumlaAyrıl bence yahu ne alaka bende sevmiyom oynamayı bir orta yolu bulmaya çalışın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmemekle alakasi yok bence hoslanmadigi seyleri cokta gerekli degilse kafana takip sorun etme uzmeyin birbirinizi
00 Yorumla
+1 yılAaaaa çok ayıp kesin seni sevmiyor :-//
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı ben kendi düğünüm olsa bile hayatta oynamam kim ne derse desin :D
00 Yorumla
+1 yılBöyle soru soran bir kızı erkek olsam sevmezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin tuzun kuru tabi senin düğününde de oynamaz umarım da o zaman anlarsın
- +1 yıl
Kimi insan sevmez oynamayı kendi düğünü olsa bile. Benim kuzenim çok severek evlendi ama gelin olmasına rağmen oynamadı pek fazla çünkü sevmiyor oynamayı. Bana beddua edene kadar sevgiline anlayış göster. Ne şiş yansın ne kebap ;)
bende düğünümde oynamayı düşünmüyorum.
014 Yorumla
Soran+1 yılsevgilin var mı? nasıl tepki veriyor
Soran+1 yılO da oynamasın misafirler de zaten kendileri oynamaya geliyor değil mi
Soran+1 yılE bu da farklı bir görüş ama ben kalkıp tek başına oynayamam sonra arkamdan gelin çok mutlu olmuş kalkmış tek oynuyor koca buldu seviniyor dedirtmem
Soran+1 yılo da karı buldu sevinecek
Soran+1 yıl:D sen de öylesin
Soran+1 yılBurcun ne
Soran+1 yılBen de balık:)
+1 yılOlurmu ya kaçkere evlencek acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılona kalsa düğün bile olmasını istemiyor
Bende oynamam hatta ben evlenmemde ya
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha çok iyi :D
+1 yılyok bu oğlan seni sevmiyor. D
03 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D
- +1 yıl
karşılıklı oynamazsak evlenmiyorum de tavrını koy :D
Soran+1 yıldalga geçme :D
+1 yılBence sevmıyor sevse senin hatrın için dansöz olur
02 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşündüm ama millet değişik yorumlar yapmış
- +1 yıl
Senin kararın sonuçta
+1 yılSaçma sapan konuşma la. d
16 Yorumla
Soran+1 yılnie laa
- +1 yıl
Ne bilim swvmiyomu diyordun sevmese evlenirmi. d. d
Soran+1 yılBelki evlenmez kesin değil :)
- +1 yıl
Kendini o zmn kaptirma fazla (:
Soran+1 yılçok yardımcı olmadın
- +1 yıl
Uzlme diye demistm neyse istediğini yap /:
+1 yılOynamıyor diye illa sevmiyormudur? Te Allahım ya
20 Yorumla
+1 yılo kıçına kacacak yılanı düşünüyo ondandır.. :D
00 Yorumla
+1 yılhele bir o aşamaya glin ufaklıklar...
04 Yorumla
Soran+1 yılufak falan ne alaka
- +1 yıl
yaşınız?
Soran+1 yıl24 onunki 29
- +1 yıl
aboooo neyin kafası ulen bu halen sevgili pesindemi kosuyonuz. yasınızda essek kalmamıs sizin yaptığunuza bakın... :DDD
- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat