Güncellemeler
1 yıl
ya yardım edin diyorum niye kimse cevap vermiyor... biri cinsellik konuşsa hayvan gibi atlarsınız tabi soruya bir bildiğiniz omu!!!
merhaba sevgilimle bir sebepten ötürü ara vermiştik iki haftadır konuşmuyoruz ve onu çok özlüyorum sürekli rüyamda görüyorum dışarda bir çift görüyorum aklıma geliyor bir şarkı veya romantik bir şey görüyorum aklıma geliyor ve bu böyle olmayacak gibi... benimle iletişim kurmasını nasıl sağlarım yardım edin lütfen...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
verilen arada geçen her an bitişe adım atmaktır...
bunun olmaması için ne yapmalıyım?
köpek etmenın bazı kuralları var lakın 1 onun ıcın deger mı 2 ayrıl barıs ılıskısının bır sonu olur mu önce bunları dusunmen lazım
evet kesinlikle onun için deyeceğine inanıyorum. ve ara vermeden önce birbirimizi ailelerimize tanıştırmayı düşünüyorduk o derece ciddiyiz. geçici bir şey değil
o kısı hakkında sorular sorup analız yapmam lazım
tamam olur istediğini sorabilirsin
burdan konuşuruz diye düşünmüştüm
ozel sorular degıl lakın burada herkesın gördugu yerde de olmaz dıye dusundum
neyse ıyı geceler cızım yapmam lazım.
mesaj atamıyorum takip ettim xperim düşük
bekleyin lütfen hemen halletsek nolurr
3xper olduğumda yazacağım.
Ara verme sebebinizi paylaşmak ister misiniz
evet isterim
şimdi ben üniversiteye hazılanıyorum ve bizim ilişkimiz başlayalı bir ay olmuştu öncesindede iki ay konuştuk başta sadece hoşlanıyordum çok düşünmüyordum ama ciddi anlamda aşık olduğumu farkettim ve mezun senem.. e böyle oluncada derslere hiç odaklanamadığımı farkettim. aslında beni çalışmaya teşvik ediyordu saygı duyuyordu onda bir sorun yok. sorun tamamıyla bende onu düşünmekten hiçbirşeye odaklanamadığımdan en azından sınava kadar fazla yakınlık kurmayalım haftada bir uzun uzun görüşüp telefondan iletişimi keselim dedim. oda bunun ona zarar vereceğini aklının bende kalacağını söyledi ikimiz içinde en iyisi sınava kadar bekleyelim dedi. bu yüzden ara verdik.
Sen de haklısın o da haklı ama bu ilişki devam etmez gibi duruyor
öyle demeyin üzülüyorum 🥺 seviyoruz birbirimizi
Maalesef net olmak istedim. Hayatta bazı sebepler ayrılmaya itebiliyor
tekrar bir araya gelirsek iletişimi hiç koparmayalım istiyorum hem bu onada uyar
izin vermeyeceğim buna
Başka bir kadınla birlikte olsa üzülür müsünüz
bunu yaparsa üzülmem kurtulmuşum derim
Geri döndürüp ilişkinizi güçlendirelim mi
nasıl yapacağız onu
Önce evlilik çift uyum analizi yapıp devamında adım adım ilerleyeceğiz
okey kabul analizi senmi yapacaksın
Evet
başlayalım o zaman🙂 burdan yapsak olmazmı
Dm gel
istek attım. mesaj atamıyorum
İg var mı
hayır kapalı şuanlık. snap var dm yazarsanız ordan söylerim
Aç oradan ig den devam edeceğiz
tamam ama ana hesabımdan olmaz maalesef fake verebilirim
Söyle
burak_ccne
Sen kur
ama ben ara vermek istemiştim mecburiyetten oda çok üzülmüştü şimdi tekrar iletişim kursam ne düşünür? bu kızın yaptığıyla söylediği bir değil demezmi
aslında şimdi düşündümde ara vermek isteyen oymuş
Ula yapın yapın sonra erkeklere suç atın varya çok fenasınız
Cilve yap ona
o üniversitede ben mezunum birbirimizi görmüyoruz keşke karşılaşsak bir yerde😭😭
Onun olduğu yerlere git
gururunu ayakların altına al diyorsun yani
Ara vermek isteyen sensin.
olay çok farklı kardesim. ben başta telefondan iletişimi keselim haftada bir görüşüp uzun uzun vakit geçirelim dedim oda bu bana zarar verir diyerekten bu süreç bitsin o zaman bir araya gelelim dedi.. yani bir bakıma oda istemiş oluyor.