Aşk ilişkilerimde bi türlü istediğim gibi bi erkeğe denk gelemiyorum, sizce bu kader mi?

İstediğim gibi bi adamla bi türlü karşılaşamadım. Denk gelenler hep benden aşağıda ve toksik insanlar. Lanetli miyim neyim sanki kime selam versem kendini bozuyor. Halbuki hep makul davranmaya çalışan ve samimiyetle seven bi insanım. Fakat bana hep çürük çarık adamlar denk geliyor. Bu kader mi sizce? Neden kendi frekansımda bi erkek bulamıyorum? Şu anda aktif olarak çalışmıyorum, sizce bunun da etkisi var mıdır? Yani kendimin daha iyi bi versiyonuna geçersem iyi bi adam bulma olasılığım da artar mı sizce? Kalbimi bi türlü ısındırmıyor. İyilerle denk gelemiyoruz, gelsek de bir şey oluyor ve yollar ayrı düşüyor. İyi bi ilişki kurabilmek insanı yenileyen ve iyileştiren bi durum. Hayatta birçok yaraya sahipken iyileşmeyi istemek hakkım değil mi? Kendi frekansıma uygun adamı nasıl bulabilirim sizce? Nasıl ayırt edebilirim?

Lütfen sadece aklı başında yorumlar yapın.
Aşk ilişkilerimde bi türlü istediğim gibi bi erkeğe denk gelemiyorum, sizce bu kader mi?