Acık giyinmeyi, dikkat çekmeyi, erkeklerde sohbet etmeyi seven biriyim ama nişanlandım ve kocam olacak adam bunları bilmiyor benim asıl sorunum ben nasıl değişicem o beni sever mi böyle de fikirlerinize ihtiyacım var
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
evlenemez
Can çıkar huy çıkmaz demişler sen değişmezsin oda değişmez sadece kendini kocana vereceksin bu saatten sonra tüm odak noktası sen olmasını sağla
Bana aşırı düşkün zaten ama o hayalimdeki özellikte erkek profilinde değil doğrusu
Hmm nasıl birini düşlüyordun ki
Ama dediğiniz seyi yapmaya çalışıyorum. Artık buda olmadıysa psikolojik tedavi göreceğim çünkü bu dürtüleri durdurmam gerekiyor
Durdurma hayatını yaşa sen böylesin seni böyle kabul etmeli
Şerefsiz olacak yakışıklı olacak aslında istediğim birisi vardı o şu an baska kadınlarla oynama derdinde birde fakir. Ben kariyerimde iyi yerlere ancak nişanlımla gelebilirim herşeyin farkındayım da şu dürtüleri nasıl bastırıp düzgün biri olacağım bunları düşünüyorum çünkü Arzu ettiğim hiçbir sey bana iyi gelmedi nişanlım beni düzeltiyor mantık olarak her konuda bana yetiyor ama gel görün ki mutlu değilim ve şu yüzüğü de takmaya bir türlü alışamadım baskı gibi geliyor bana
Evet beğendiğim yüzüğü aldı güzel ve pahalı ama Şu an takmak işkence gibi kaç kere fark etti çıkardığımı ve aramız bozuldu bu yüzden
Yani alt tarafı bir yüzük bu kadar neyi ifade ediyor bilmiyorum
Arzu ettiğin şeyleri arzu ettiğin kişilerle yaşarsan sana iyi gelir mutlu olursun
Yüzük nişanlı veya evli olduğunu ifade eder canım
Ben zaten evleneceğim bununla ha takmışım ha takmamışım bence. 6 senedir gözlük kullanıyorum gözlük bile takmıyorum alışamıyorum çünkü. Yüzük de benim için bu kadar zor bir şey Şu an
Anladım canım umarım istediğin herşeye ulaşır mutlu huzurlu olursun
Evlenir ama bu alışkanlıklar varsa ve stabil ilişkiler sıkıyorsa gözden geçirmek gerek.
Uzun ilişkim bu yüzden olmuyor beceremiyorum hemen sıkılıp aldatıyorum ya da aldatılıp kullanılıyorum
Evliliği bir süre daha ötelemelisin.
Yanlışlıkla nişan yaptık artık geç oldu bence
Evlenmez veya evlenemez dedikleri herkes evleniyor valla.
Yarın bir gün tanıyacak ve büyük hayal kırıklığına uğrayacak o kadar eminim ki..
Çapkın dediğine göre zengin. Zengin kızın talibi çok olur
Hayır değişemeyeceksin ve evliyken de bunlara devam edeceksin. Bunu sen de biliyorsun ve bu seni korkutan da bu.
Ama değişmek istiyorum.. saklıyorum Şu an içimdekileri. Başka bir insan olmak istiyorum ama arzularım farklı yönde zaten nişanlım da isteyeceğim tip değildi mantığıma uyuyor sadece ve benden güçlü oluşu hosuma gidiyor. Yarın bir gün zayıf düşerse sanırım ilk benden darbe yiyecek kendimi biliyorum;((
Değişmek istemenin sebebi bu mantıklı evliliği kaybetme riskin mı peki?
Galiba evet
O zaman hiç birbirimizi kandırmayalım, sen değişmek istemiyorsun. Sana sunacağı şartları kaybetmek istemiyorsun sadece. Değişmek yerine tüm bunları aynı anda nasıl elde edebilirsin buna odaklansan daha mutlu olursun gibi sanki. Ne dersin?
Olur
Ya bak sek*s duygusuz biçimde canım isterse de yaparım benim bedenim zaten değersiz gibi geliyor ben zaten kendimi sevemiyorum o kadar kullanıldım ki sevgi nedir göremiyor bilemiyorum
Evliliğin simgesi buysa zor değil ama sadakat vefa bunlar bende biten seyler ama belki de o birçok seyini bana sakladı
Ben suana kadar 3 ayrı erkekle yattım birini aldatıp bununla nişanlandım gözü o kadar kör ki görmüyor benim değiştiğimi düzeldiğimi sanıyor
şu an ona acıyorsun farkındasin değil mi? Bu muhtemelen ayda yılda bir oluyor. Onun dışında ona mutsuzluk dışında bir şey vermeyeceksin. Bahsettiğim şeyler arasında cinsellik yoktu ama hadi onu da ekleyelim. şu an evli olduğunu varsay ve cinsel hayatınız alt üst oldu diyelim. Seni tatmin edemiyor. Başkasıyla sevişmeden ne kadar dayanabileceksin?
Korkuyorum biraz ve aklım zihnim o kadar dolu ki iş ciddiye bindikçe bu korkum çok fazla oluşuyor. Onu aldatacak potansiyeliminde farkındayım. Ben 6 yıldır birini severken baskasıyla ilkimi yasadım adam hayal kırıklığına uğramıştı beni hak etmiyor diye basladım ve bunun sonu bir türlü gelmiyor cidden durumumu biliyorum psikolojik bir şey ve ben bunları kendi akli dengemi yerinde bir sekilde yapmadığımın farkındayım. Hep acı çekmekten ruhsuzlastım
İçimde bir yerlerde acı çeken bir kız çocuğu var ben kendimi bile sevmiyorum ki. Karşımda ki kişi nasıl mutlu olucak benimle oda kafa karışıklığı.. kendi dünyasında yasıyor kurmuş hayallerini
Bırakırsa herhalde ileride evet bu düzenin bozulması dengemi bozar ben ondaki bu gücü kaybedersem zarar veririm kendime biliyorum ama onu hiç sevmedim galiba sadece yanımda durusu ciddiyeti gücü hosuma gidiyor onu sevmiyorum bundan asırı bir sekilde eminim ama neden bırakamıyorum neden acınacak durumlara düşüyorum
Daha iyi olur
Ve şunu da belirtmek istiyorum ki gerçekten ben çok iyi bir kızdım o kadar masum saftım ki gerçekten benim her şeyimi kullandılar benim iyi niyetimi saflığımı masum olusumu, bugün biri acı çekse herhangi biri bile olsa ben o hissi bilmiyorum ben kendimden başka kimseyi sevmiyorum hatta bazen oluyor kendimden bile nefret ediyorum. Ben daha önce hiç önemsemmedim insanların gözünde bir hiçtim sonra değer verdiklerinde ben onları onlar gibi baktım
Ve bugün bu kişiliğim yüzünden birden muhasebesi yapıyorum ama bu ona olan acımamdan değil. Çünkü ben onu ağlattığım da içimde ona karşı bir merhamet yok. Ben onun için birisini aldattım ben onun yatağına girmiştim Erdoğan'ı aldatabiliyorsam bundan ne hissim olabilir veya ne özelliği olabilir
Erdoğan ne ya klavye düzeltmiş. Ben onun için birisini aldatabiliyorsam*
Benim şu anda yaptığım bir marifet değil biliyorum ben sadece acı çektiğimi söylüyorum kimse duymuyor. İsterseniz yüzüğün fotoğrafına kadar atarım gerçekten yalan söylemiyorum bir çıkış yolu arıyorum intihar eşiğinde bir kıza yardım etti belki. Ama o kızı kurtaramıyor o bunun farkında değil
Eğilimleri değiştirmek çok zordur. Olgun ve tecrübeli bir adam ile konuşmak istersen detaylı konuşabiliriz.
Konuşup ne yapacağım?
Detaylar önemli bence, faydalı şeyler söyleyebileceğimi düşünüyorum.
Evlenir bacım merak etme
Biraz dikkat et bence
evlenip zehir edersin hayatınızı
Rahat durmazsın
Biliyorum bunu:(
Evlenmem evlenen net erkek değildir
İşte bilmiyorsa..
Öğrenirse fena patlarsin
Ben giyinise net bakarım ve yüzde 90'niniz davranış konusunda yaniltmiyor
şu an iyi saklıyorum ve etkimde
Çocuğa yazık belkide çocuğu kendisinin bile olmayacak inşallah patlarsin 🤣
Evlenir tabi yas kaç