Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben kesinlikle eğlenceli bir insanım. Ama evine de çok bağlıyım. Herkes beni eğlenceli kişiliğimle tanır. E eşim de benden pek memnun olduğuna göre bayaa bi meziyetleri olan bir kişiyim herhalde. Yani hem evlenilecek, hem de eğlenilecek olan o muhteşem kişilik benim. ( Biraz da narsist miyim ne? 😊)
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik insaniyim ama kıymet bilene. Eşim ikinci evliliğim ilk eşim sıkıntılı bir tipti ayrılınca anladı bazı şeyleri neyseki ondan uzun yıllar sonra da olsa değer bilene denk geldim. Sevgimi ilgimi her zaman belli ederim karşındakini de mutlu etmek için herşeyi yaparım.
16 Yorumla- 1 yıl
Bu eşiniz nasıl mutlu musunuz
Cevap sahibi1 yıl@meraklıbirpandaa evet çok şükür 4 yıl sevgililikten sonra evlendik 1.5 yıldır evliyiz.
- 1 yıl
Evlilik hakkında size danışmak istediklerim var müsait olduğunuzda müsade ederseniz
- 1 yıl
Boşandıktan kaç sene sonra tekrar evlendin
Cevap sahibi1 yıl@Yinebenskkks 8 sene
- 1 yıl
Soru sorabilir miyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok içten çok derin sevilecek kadınım ben ikiside değilim 🤣🌸💐🌷🍓 Ama gerçek sevginin gerçek aşkın sonu bol sevgili bol aşklı daimi bağla bir evlilik olur tabii kii 🌺🌺🌺🌺💖🌸🌷🌸💐🍓
10 Yorumla
1 yılEvliyken illa kavga olacak tabi eğleneceğin günlerde olacak hayırlısıyla inşallah iyi birini bulursam evlenmeyi düşünüyorum yani sorunun cevabı evlenilecek biriyim
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu çok tartışılan bir mesele, değil mi? "Evlenilecek" ve "eğlenilecek" gibi etiketler koymak gerçekten haksızlık olabiliyor. İlişkilerde herkes kendine uygun olanı arıyor ve bu yüzden biraz daha açık fikirli olmak gerekiyor. Kişisel olarak, aşk ve flört sürecinde her iki tarafın da mutlu olduğu sağlıklı bir iletişim kurulduğunda, etiketlerin çok da önemli olmadığını düşünüyorum. Herkesin farklı bir hikayesi var ve önemli olan o hikayenin içindeki mutluluğu bulabilmek 🥰
Sen bu konuda ne düşünüyorsun? İlişkilerde etiketlerden kaçınmak mı daha iyi, yoksa bu tür tanımlar ilişkilere yön mü veriyor?💕20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılİkisi de değilim tek tabanca yaşayıp gidenlerdenim
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenilecek tabi ki de
10 Yorumla Bende flört yok, hayatıma alırsam tam merkezine koyarım, niyetim ciddi olur o kişi benim kadınım olur. Saygı duyana saygı duyarım.
21 Yorumla
1 yılOnu karşı cinsime sormam gerek:)
Ama evlilik sorumlulukları bilincinde olduğuma inanıyorum.
22 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel
- 1 yıl
☺️🌸
İkisi de değilim cevabı sayılıyor mu? belki biraz zorlarsam evlenilecek insan modeli olabilirim :D
13 Yorumla- 1 yıl
Orta seçenek ellenilecek
- 1 yıl
O hiç olmaz ne yaptın ya :D evlenilecek diyorum
- 1 yıl
Aferin kız
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç birisi ölmüş ama ağlayanı yok olanlardanım kaybedenler kulübünün daimi üyesi kim napsın beni
11 Yorumla
1 yılEğlenirken çok mutlu eden, evlenirken gözü kapalı güvenilebilecek türde bir erkeğim.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılKadınları evlenilecek eglenilecek diye ayırmak bence de çok yanlış
11 Yorumla
1 yılBoth of diyebiliyo muyuz? Siz ulusal hazineyi maalesef düşman ettiniz ama kendinize.
12 Yorumla- 1 yıl
Yani hem iyi bi aile babası, hem iyi bi.. dert ortağı gibi bişeyim.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılValla erkek kankim ben kız olsam seninle evlenirdim diyor. Öylesine demiyor ama.
11 Yorumla
1 yılİkisi bir arada da olabilir hiçbiri de olmayabilir.
11 Yorumla
1 yılEğlenirken evlenebilirim. 🤣 Eğlenceli bi yuvayım ben. 😏
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evlenecek ve evlenilecek düşüncede biri olmaya özen gösteren biriyim bana göre
13 Yorumla
1 yılBen ikisi de değilim. Eğlenmeyi sevmem; çünkü o ilişkiler bana göre değil en fazla 2 haftaya biter.
Evlenilecek insan değilim ve nefret ederim; Ben kariyerden meslekten yanayım evlilik, kıskançlık bana ağır gelir.
Açıkça aksi biriyim sjdjdnd20 YorumlaHer ikisi de.. 😏😏
14 YorumlaBenden iyi koca olur 😃
11 Yorumla
1 yılKarşındaki erkek kasıntı bir tip değilse hem eğlenilecek hem evlenilecek biriyim. Yazıya katılıyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Karşımdaki *
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBazıları evlenilecek adamsın der, bazıları eglenilecek der. Herkes aynı şeyi düşünmüyor hakkımda. Ha bana soracak olursan, ikisinin dengesi diyelim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılİsteğim evlenmek ,
Eğlenmek mi o bana göre değil.
Geçici şeylerle mutlu olamam.
Kendimi biliyorum.10 Yorumla
1 yılBen ikisi bir aradayim bana nasıl gelirsen öyle devam eder
10 Yorumla
1 yılEvlenince eğlenemeyeceksek neden evleniyoruz kii
10 Yorumla
1 yılBen kesinlikle evlenileceğim ama ben evlenmem.:)))
10 Yorumla
1 yılKadın ne ise odur. Kustum kıza da kadına da. Onların olsun hayat.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHerkes bana tam bir aile babasısın derler ama evlenilecek bir tip olsam gerek...
10 Yorumla
1 yılEvlenilecek biriyim ama yok işte
Nerde serseri var onları buluyor bizim kızlar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenilecek biriyim evdeyken dışarıda eglenilecek biriyim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhiç sevigilim olmadığına ve kocam da olmadığına göre ben ne evlenilecek , ne eğlenilecek biriymişim.
20 Yorumla
1 yılBi kız bana şöyle demişti
"Tam evlenmek istediğim adamsın ama ben şu an evlenmek istemiyorum"
Gözümün önüne kızın attığı mesaj geldi bi anda hâlâ yanlızım demek ki evlenilecek biriyim
254 Yorumla- 1 yıl
Knk bence sen olayı yanlış anlamışsın mdjtowjdodjkwnsksjsjdjjs
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Sjjsksjs keşke yanlış anlasaydım kız bırakıp gitti
- 1 yıl
@TheEmreBey Bence naz yapıyo yaaa dmfjnsksnsjsnjssj
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Keşke naz yapsaydı bu gün halk dilinde "keko" olarak adlanıracağımız bir tipte birisiyle fotoğraflarını gördüm
- 1 yıl
Uuu bu berbat. Neden kibar, beyefendi, kültürlü insanlar varken bunlara bakıyorlar ki (cevabını biliyorum şey yapıyorum anlamaya çalışıyormuşum gibi çaktırma )
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile modum düşüktü yoruma kahkaha attım 😂😂
- 1 yıl
@TheEmreBey Gülmene sevindim (kendinden emin dmjdjdk) caninı hiçbir şey için sıkma bir tek ölüme çare yok biliyorsunki (modun düşük ondan dedim )
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Keşke ölseydim de görmedeydim ( kendinden emin)
- 1 yıl
@TheEmreBey Adamın dibisin benimle evlenmelisin (tedirgin) Allah korusun knk olumsuz şeyler söyleme gerçekleşiyor çünkü :^)
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Olumlu şeyler söyledim hiç biri gerçekleşmedi onu ne yapıcaz (kuşku)
- 1 yıl
@TheEmreBey sadece söylemekle olmuyor onu içten hissetmelisin (küçümseyici bakış )
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Bişi dicemde profil gizli değil linçlenicem ( korku)
- 1 yıl
@TheEmreBey engellersin ya da hesabı silersin (çözüm odaklı) neden lincleniyoz onu anlamadım?
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Hissederek dua ettim gittiğinde geri gelsin diye bu akşam fotoğrafını gördüm dini tamamen hayatımdan çıkardım (linç yükleniyor)
- 1 yıl
@TheEmreBey kızla barıstığında başına kotü şeylerin gelmeyeceğini , acı çekmeyecegini nereden biliyorsun kız senin kaderindeki kişi değil demek ki onunla yasayacağini yasamaşsın zaten insanlar hayatimiza kalici olarak gelmiyo bize ders vermek için onlardan bir şeyler ogrenmemiz için (hayat dersi ve olgunlaşma ) geliyorlar. Ona bakilırsa en ufak bir hata yüzunden herkes din değiştirip dinsiz olsun biraz farklı pencerelerden bakmanı tavsiye ederim :,)
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Herkesin düşüncesi farklı bu konuda kimisi Allah beni ondan korudu der kimisi bana dua edin size karşılığını vereyim sözü ile çelişti der kimisi başka bişey ( kendinden emin)
- 1 yıl
Allahın balçiktan yarattığı bir kul için mi dini inkar ediyorsun sencede bu saçma değili mi bence çok saçma
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Ben dini inkar etmiyorum Allah yokta demiyorum Allahla ilgilenmiyorum
- 1 yıl
Iyi şeyler yasadiğınızda Allah akliniza gelmez en ufak üzuntude Allahı inkar edersiniz. Neyseeee
- 1 yıl
ilgilenseydin bu durumda olmazdin zaten bilinçli değilsin özentilikten başka bir şey yapmıyorsun daha bu aciya katlanamıyorsun kabir azabına nasil dayanacaksiniz çok merak ediyorum (aman banane )
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile İyi şeyler yaşarkende kız için dua ediyordum Allah'ım beni bu kızla asla sınama onu koru merhamet et diye
Özentilik konusunda özendiğim kimse yok Sadece yolumu ayırdım olduğunu biliyorum ama umrumda değil ben ona gelip eli boş döndüm artık istemiyorum o kadar - 1 yıl
@TheEmreBey Kız zaten seni terk etmiş demek ki sevilmemişsin yanlış kişi için dua etmişsin şu an kızginsın olabilir zaman her şeyi çözer çok şey yapma anladın sen jsksks
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Az önce evlilik teklifi ediyordun tedirgin şekilde teklifin geçerli mi senin için dua etmeye başlayayım ( Kafası karışmış)
- 1 yıl
@TheEmreBey Sen dua etme ben ederim rica ediyorum dmfjjdkdkdjdk (konuyu değiştirmeceler, naneleri yemek )
- 1 yıl
27 yaşlarinda anca evlenirim ben ya daha yolum uzun mdjdjd
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile hahahahahaha belki sende duam kabul olurdu ( sınırları zorlamacalar)
- 1 yıl
@TheErdemBey şşştt fıstık Naz yapmayı hiç sevmem ananlara haber et seni istemeye geliyoz (Uçuruma doğru koşmak )
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile nasıl heycan yaptıysan Adımı bile yanlış yazmışsın dkdkdkddö
Anladım ben sende istiyorsun (maymun sevinmek mutlu olmak fkdkdkdcllc )
- 1 yıl
Açiklayabilirim smdnskndksbdjsjs erdem kim ya pfppfpfpfpfpdp
- 1 yıl
Özel falan kalmadı herkes mesajları görecek rezillik endkwmwosnkwjwksjjsjsjsjfjkwnsownskwjwj
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Niyet ettiğimiz yarı yolda bırakıyor ( gelinliği seçmeye başla)
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Özele geçelim ( heycanlı )
- 1 yıl
@TheEmreBey Evlenmek istemiyorum ben (Aşık oldum imdat )😡😡
- 1 yıl
@TheEmreBey Millet yanlış anlıycak şimdi ndjdbrjwkosbsjs (Endişelenmek )
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Aşkına karşılık vereyim işte gel ( bağlanmak istemek)
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile KS den ban yemezsek iyi ( tereddüt yaşamak)
- 1 yıl
@TheEmreBey ben banlayacam artık aaaa dinden bile konuştuk emdkdjs sana sırlarimi bile anlatacaktim
- 1 yıl
Ben sana mesaj atamıyom seviyem yetmiyomuş kim kurdu bu uygulamayı yetkili kişi pls
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Dur bide ben deneyeyim ( çaresizlik)
- 1 yıl
@TheEmreBey 🫣 mdjfjdkskskksks
- 1 yıl
Asıl çaresizliği şimdi yaşıyoruz Xp yetmiyo ( endişe)
Adminler Xp booslayın pls - 1 yıl
@Salakmısnıcemile Instagram kullanıcı adını geçici olarak burdaki kullanıcı adım yap sonra değitirirsin ( çözüm üretme)
- 1 yıl
@TheEmreBey zortingen olduk ben biraz milletten dilenip geliyom dmdjkdjdjdjdjdkdjdj
- 1 yıl
@TheEmreBey sosyal medyamı dondurdum 4 ay önce (mağdur rolü)
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile 3xpr olmana çok var sahte bi intsa açayım sana onu vereyim ordan devam ederiz (son noktaya kadar çabalamak)
- 1 yıl
Telegramın var mı adını yaz mesaj atayım
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile @emre_gumus_16
- 1 yıl
Tamamdır
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Yanlış kişiyemi attın mesajın gelmedi 😂😂 (panik)
- 1 yıl
Jdjdjdjeheudhdjjdjr Instagram ismin mi bu wmfjksndosjjd
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Telegram kullanıcı adı attım onu istedin diye instagramdanda ekle 😂😂😂
- 1 yıl
Birine mesaj attım ama hadi hayirlisiii
- 1 yıl
@Salakmısnıcemile Hahahaah iş yolunda ilerlerse konu sahibini nikah şahidi seçicez 😂😂
- 1 yıl
Nsudjsosnaojsiwjsiwj mantiklı
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBen eglenmeyi seviyorum Ama karsıma doğru kişi çıkarsa evliliğe hayır demezdim kişiye baglı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBen eğlenilecek tipte bir erkeğim evlenecek potansiyelim yok
10 Yorumla Hem eğlenceli hem iyi yürekli hem de güzel biriyim. Beni alan erkek mutlu olur aga net
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğlenilecek olanlar gibi olamamadan kaynaklanıyor.
10 YorumlaHer ikisi de. Sana bağlı
17 Yorumla
1 yılBana iki türlüsü de uyar
11 Yorumla
1 yılEğlenirken evlenenim jsd
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖnce evlendim olmadı eğlendim sonra yine evlendim
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSonuç güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıleğlenilecek biriydim evlendiler şaşırdım : )
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Belli ki ikisi de değilim…
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılevlenilecek kizim tabi ki
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılBenden ikiside olmaz be cano
12 Yorumla- 1 yıl
Bizden geçti
dertleesileceek
14 Yorumla
1 yılPastayı yiyecek olanım 😂
11 Yorumla
1 yılAbla haklı dağilak mağramiza evlilik diyom
12 Yorumla- 1 yıl
😸👍
Ona sormak lazım
113 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKadınlara bu şekilde bakmak tâbi ki yanlış...
12 Yorumla- 1 yıl
Öncelikle çok ayıp gerçekten ve kadınları bu şekilde aşağılamak özgüvenlerini düşürmek hiç yakışan bir şey değil. Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten bizim onları elimizden geldiğince iyi ve güzel yaşatmamız gerekirken böyle söylem ve düşünceler yanlışın yanlışı olurdu...
1 yılKullanın beni atın kızlar hak ettim ben bunu
11 Yorumla
1 yılEvlenilecek biriyim ama evlenmek istemiyorum düzeni bozmak istemiyorum mdmdmdmdl
20 Yorumla
1 yılEvlenilecek biriyim ama eğlenilecekler tercih ediliyor..
10 YorumlaEğlenilecek biriyim özellikle yatakta 4 saat deyince hiç durmam?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenilecek ama insanlar bazı insanlar evlilik ile eğlenceyi karıştırıyor
122 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKomik insanım
Cevap sahibi1 yılHuzur önemli huzur olursa her şey olur
Cevap sahibi1 yılTanımıştın muhabbet etmiştik önceden muhabbeti sen kestin gerek yok o yüzden 😊
Cevap sahibi1 yılMuhabbetimiz oldu
Cevap sahibi1 yılYok yazmam
Cevap sahibi1 yılYok vermem ip ucu
Cevap sahibi1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılboş ver
Cevap sahibi1 yılKaç ay oldu desende pek hatirlamam
Cevap sahibi1 yılNe diyeyim a mı diyeyim b mi
Cevap sahibi1 yılGerek yok
Gizli Üye(30-35)1 yılSoru benim sorusuysa pay istiyorum 😂
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYok kızmadım tüm sorularımı çalabilirsin 🌷🌷🌷😂
Rahat ol biliyorsun böyle şeyler takılmam ben, teşekkür ederim hatta🎈🌷
ne evlenmesi ya... kafa nereye ben oraya..
311 Yorumla- 1 yıl
senin ile eğlenmek ister idim
- 1 yıl
benim için sorun değil yakın isen bana sevişirim değil isen sanal da oluruz
- 1 yıl
tatlım bizde muhasebeciyiz evimiz arabamız var maaşımız da var
- 1 yıl
ben evlenmelik değil sevişmelik arıyorum 😂😂
- 1 yıl
doyumsuz bir kadınsın yani canım benim ben kimseyi ciddiye almam benim amacım her zaman sekstir yakın ise o kişi sevişirim değil ise görüntülü soyarım
- 1 yıl
geldiği yok ki gelse devam edeceğiz acayip şeylerden 🤣🤣
1 yılSağlık olsun apla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. 🏡 🧔🏻♂️ 👶🏻 diyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenilecek kişi olduğum söylenir genelde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılİkisi de değilim
10 Yorumla
1 yılEvlilik düşünmediğim için eğlenilecek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Takılmalık ilişki insanı değilim.
10 Yorumla
1 yılHani sen gitmiştin kız napin burada daha😆
12 Yorumla- 1 yıl
En iyisi
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım