Güncellemeler
1 yıl
Yorum lütfen
Uzun ilişki bitince kadın bir hafta için de sevgili yapıyor ve onunla bir ay gibi takıldıktan sonra ınstagram dan başka erkeğe de yürüyor.
Uzun ilişkide bu kadın çok sevdiğini sürekli dile getirip sevgi gösterisi yapan biriydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seni ne ilgilendirir bu?
Bitmiş, gitmiş ilişki. Hala lafını, dedikodusunu ediyorsun.
Seni bırakmakla en doğrusunu yapmış..
Neden bitti ilişki
Uzun ilişkiden sonra diğerinin kısa sürmesi karşına çıkan insanla alakalı
Yok devam ediyor ama başkasına da yürüyor aynı zamanda
Aldatmak olmuyor mu bu
Uzun iliskisi bendim
Beni bıraktı bir hafta geçmeden başkasıyla görüşmeye başladı sevgili oldular
Ve ayni zamanda başka birine yürüyor ınstagram dan
Bu kadın nasıl biri sence hangi kafayla yapıyor bunları
Ve çevresinde çok iyi düzgün bir kadın olarak bilinir
Diğeriyle ilişki olduğunu ve başka birine yürüdüğünü nasıl bu kadar emin olabiliyorsn
Ayrıca en azından kendimden yola çıkacak olursam uzun ilişkiyi bitiren taraf olsan dahi bazen bitirmek kolay olmuyor
Bitsin diyen tarafta acı çekiyor ve baş etmek çabuk atlatmak için çaba harcıyor
Bu biriyle konuşmak flörtte olur
Yeni ilişki de olur
Tamamen ilişkilerden uzak durmakta olur her insanın baş etmek için harcadığı çaba farklıdır
Normal mi karsiliyorsun bu kişinin yaptığını
Eminim bilmiyo ama şifresi vardı bende sosyal medya
Doğru veya yanlış olarak yorumlamiyorum sonuçta o kişi değilim ama severek ayrildiysaniz saçmalıyor olabilir diyorum
Çok emek var uzun değil çok uzun ilişki en yakın arkadaş aile dost sırdaş karikoca gibiydik herşeyi yapıyor çok iyi vakit geçiriyorduk bir anda değişti ve gitti
Beni unutması ya da benim kadar guvenebilecegi biri olması imkansız gittiginde müstehcen videolari vardı bende biliyor bunuda sildim hepsini tabi ama güveniyor yani silmeyip intikam amaçlı kullanma ihtimalimin olmadığına emin o derece güven var
İnsanlar durduk yere değişmezler biraz zaman ver kendinede onada belki ayrı kalmanız belkide birlesmeniz doğrudur bunu. Biraz zamanla daha iyi anlarsınız
Araya başkalarını alana zaman verilmez
Durduk yere değişmez derken her ilişkide sorunlar olur yüz kişiyle görüşse hepsiyle sorun yaşayacak
Böyle yapılması doğru bir davranış mı
Bir ay gibi kısa sürede ilişki yaptı şok oldum birdaha güven duymam o kişiye bu ayrı bir konu fakat merak ettiğim bukadar basit mi nasıl bir kafa yapısı bu
Bunu ona sormak lazım
Değmez ona tek kelime daha etmeye
Takma o zaman senden öncesi ve sonrası seni alakadar etmez
Burada kadın bakış açısıyla kadınlardan bir fikir almak istedim hepsi bu
Okadar ruhsuz gamsız değilim yıllarımı verdim takma demek kolay
Kendi icinde çelişiyorsun
Ruhsuzsn demedm kendine eziyet etme dedim
Kendi icimde celistigimi nereden cikartiyorsun
Bir konuda fikir almak için soru sordum
Seni ilgilendirmez takma diyorsun
Bende diyorum ki 5 yıl gibi süren bir ilişki bukadar kolay mı
Umarım aynısını yaşarsın o halde
Bende sana seni ilgilendirmez takma derim
Bana bu kadar kin duyacağın ne söyledim
Umrumda değil dedin bende takma o zaman dedim
Beddua edecek kadar sinirlenmiş olman sağlıklı değil
Hemde hiç tanımadığın birine karşı
Umarım en kısa zamanda normale dönersin
Normalden kastım bu süreci atlatman
Onuda başka bir yere çekme
Sana ne diye kin duyaym arkadaşım işine bak hadi.
Senin kapasitenin dışında bir soru bu yazma artık
Sen kimsinki sana kin duycam nekadar komiksin sen ya kendini nekadarda çok önemsiyorsun
Bu söylediğimi beddua olarak algılaman etik bir davranış olmadığını idrak edebildiğini gösteriyor. Benim sorudaki amacım bir kadın bunu hangi kafayla yapar bukadar net. Ama sen gelmişsin kadın savunuculuğu yapıyorsun resmen. Bana seninde benzer tavırlar sergilediğin imajı verdin. Lütfen daha yorum yapma algı kapasiten gelişmemiş senin
Aynen knka şu an kadının neden senden kaçarak uzaklaşıp başka birilerine yazdığını anlıyorum
Yine iyi dayanmış hakkını yeme yani
Ilişki bitince hemen başkalarına koşan yara bandı arar. Gittiği kişiyi kullanır. Seninde o karakterde olduğun bariz ortada. Boşuna demiyorum koyup gececeksin sizin gibilerine. Koydum koyacağım kadar da eminim sanada koymuşlar ki kuyruk acin var geldin soruma kıvraniyorsun