Hayatta en zor olan bir insank tanımak kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak
Sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir..
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?
Kendini çirkin bulurken seni güzel bulan birisiyle sevgili olmuşsun ne güzel işte, Şimdi sıradaki işlem kendine güzel olduğunu gerçekten ispatlamak, Görünüşündeki en iyi tarzı bulursun ve biraz krem kullanırsın bitti.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Seven insana en çirkin halinle bile güzel görünürsün, sen de kendini bu kadar zorbalama göz çevren mor diye kendini düşürdüğün durum normal değil ezik gibi göstermişsin kendini bu kadar beğenmeyerek
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben kötüyüm cidden dış görünüş olarak kendisi yakışıklı falan
Öncelikle, kendini bu şekilde hissettiğin için üzgünüm 😔. İnsanlar maalesef bazen başkalarını incitebilecek sözler söyleyebiliyor. Ama sevgilin seni makyajsız, doğal halinle seviyor ve bu çok güzel bir şey! Herkesin güzellik anlayışı farklı. Kendini sevmek ve kabul etmek zor olabilir ama unutma ki herkes benzersizdir 💖.
İç güzellik çok daha önemlidir ve anlaşılan senin de harika bir ruhun var. Sevgilin bunu görüyor ve seni olduğun gibi seviyor. Kendine haksızlık etme ve zamanla kendi güzelliklerini görmeye çalış. Belki de onları görmenin zamanı gelmiştir 🌟.
Moralin bozulmasın ayıp olmasın diye teselli ediyo seni her halinden belli ama sende çocuğa çirkinim diyip durma soğur senden uzaklaşmaya başlar
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Bilmiyorum kendisi esmer kaslı boylu poslu birde asker olacak zaten ne güzel kızlar çıkar karşısina sonraki zamanlarda kendimi kötü hissediyorum güzel kızlarla olmw fırsatı varken zamanını alıyorum
E şu an da manken gibi kızlar var hayatım. Kuruntu yapıp kendini eziklemeye devam edersen bir süre sonra sevgilinin sana karşı hisleri acıma duygusuna dönüşür. Kendi değerini bilmeyen birini kim ister ki
Ama böyle yaparak kendini onun gözünde küçük düşürürsün ve ileride de o bir zaman sonra senden soğumaya başlar. Eğer onu sevmiyorsan gerçekten ayrıl çünkü sana zarar veriyor ama yok seviyorum diyorsan da sen değişmek zorundasın
seni anlıyorum bende çok zorbalandım. Ben çok kilolu bir çocukluk geçirdim, şu an bile vermeye çalışıyorum. Hatta dün kuzenim bana bir fotoğraf gönderdi, bakanın birisi “100 kilo üstünde olanlardan vergi alalım” demiş. bana attı işte onu da bende yazdım ben kilo verdim ama diye… espri yapıyor o ama ben üzüldüm yani açıkçası tamam güldüm ama işte. O yüzden seni anlıyorum, insanlar yüzünden kendinde sürekli kusur bulduğunu da biliyorum ama bunu yapma. Gerçekten zor biliyorum. Ben bile aşamadım doğru düzgün ama bunu aşman lazım. Yoksa gerçekten seni seven birini kaybedersin