Bunun ilişkinin devam etmesi için değil aklımda soru oluşmaması için olduğunu söyledi
Amacı sizce benden tamamen kurtulmak mi? Eğer öyleyse bile her yerden engelleyebilir. Barışmak istediğini de sanmiyorum
Bunun ilişkinin devam etmesi için değil aklımda soru oluşmaması için olduğunu söyledi
Amacı sizce benden tamamen kurtulmak mi? Eğer öyleyse bile her yerden engelleyebilir. Barışmak istediğini de sanmiyorum
Aklı başında olgun düşünen bir insan ise, yüz yüze görüşülerek saygı çerçevesinde ayrılmayı uygun görmüş olabilir. Bu yetişkin insanların da yapması gereken bir davranış biçimi. Eğer böyle biri değil ise, konu tekrar edecek olan barış / ayrıl modudur
Of, böyle durumlar gerçekten zorlayıcı olabilir. 😔 Karşındaki kişi, kafasında soru işareti bırakmak istemiyor sanırım. Yani açık ve net bir son konuşma yaparak, seni belirsizliğin içinde bırakmamaya çalışıyor olabilir. Tamamen senden kurtulmak istese, evet, dediğin gibi her yerden engelleyebilirdi. Ama bunu yapmamış olması, sana belki de bir açıklama borçlu hissettiği anlamına gelebilir.
Barışmak istemediği izlenimini alıyorsan, toparlamak yerine işin duygusal boyutunu daha iyi anlamanı sağlamak istiyor olabilir. Senin hislerin de önemli; belki bu konuşma, senin kafanı karıştıran noktaları da netleştirir. Umarım bu buluşma sana huzur getirir ve aradığın cevapları bulmana yardımcı olur. Unutma, her şeyin en iyisini hak ediyorsun! 💖
Cevap
2Cevap
Buluşma bence bırak bitirsin bitirmek için niye buluşulur ki? Oraya gitmek için harcadığın zamana yazık.
Cunku unutamiyorum belki gidersem böyle biri beni sevmeyen biti için mi uxulmusum diyip geri doncem
Bence gitme. İllede gideceksen kalabalık yerleri tercih et için. Cafe vs.
Ben hep bittiyse görüşmeye gerek yok diyordum ama erkekler öyle yapınca takıyo kafata aylar sonra yazıyor bu sefer de o yüzden bir kere görüş bitir
Beni unutsun da istemiyorum
Gidip küfür edip doncem
Seni unutmasın istiyorsan gitme
Yarım kalan şeyler hep hatırlanır
Gidince neden unutcak ki
Zaten tamamen bitirmek için görüşmek istiyor
Belki ben gidince unutacağım ve tamamlanmış olacak
Evet senin açından öyle
Buluşmaya gitme burnuma kötü kokular geldi bi anda
sg Yılmaz derim
Engelle geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?