Sizi yok sayan yokluğuyla cezalandıran eş?

Merhaba.4 yıllık evliyiz eşimle doğru düzgün oturup bir şeyleri konuşamayız bile hep kaçar herşeyi halının altına süpürür gider uyur hiç bir şey olmamış gibi davranır ben kendi kavga ettiğimle tartıştığımla sinir krizlerim le kalırım ve gelip sarılmaz bile sakınlestırmez bu senelerdir böyle. Gönül almayı bile bilmez evlenmeden önce öyle miydi hayır. Cok muhteşem degıldı ama böylede değildi neyse beni RESMEN CEZALANDIRIYOR YOKLUĞUYLA GİDİYOR YALNIZ BIRAKIYOR HATTA AYNI EVİN İÇİNDE BİLE BEN YALNIZIM BEN VE OĞLUM VARIZ. İkimizde öğretmeniz o özelde çalışıyor bende evde özel ders veriyorum şu an oğlumla ılgılendıgım ıcın çalışmıyorum sanırım beni eziyor. İnanın kim görse sen bu adamı kendine yakıştırdın mı diyor bilmiyorum yakıştı veya yakışmadı ben onu sevmiştim 4 senedir evliliğimiz için ugrasmıstım kalkıp kahve yaparım içmeden gider maç izlemeye gidiyorum ben der varsa yoksa kendi ailesi çok uzattım ASIL SORUM SİZİ YOKSAYAN BİRİNE SÜREKLİ CEZALANDIRAN BİRİNE NASIL DAVRANIRSINIZ? NE YAPMALIYIM
Sizi yok sayan yokluğuyla cezalandıran eş?