Ki takipte ediyor beni hala
Hala cevap vermedim ona yani ama cevapta vermezdi 1 ay kadar zaman geçmişti cevap verdi bana hemen 5 dakika içerisinde
Napiyosun dedim iyiyim sen dedi bende iyiyim dedim güzell dedi pek anlayamadım
Cevap
6Cevap
Ya umursamadı ya da konu açamadı ikisinden birisi
Daha önce konuştuk istediği yanıtı alamadi hatta ters cevap gelince yazmadi bana çok takipçisi var 2500 kadar son zamanlar çok çabuk hikayelerime bakardı eskiden öyle değildi aktif olmasına rağmen bakmazdı ama son zamanlar çok yanj bakiyo beb de aklıma takilacagjna yazayjm dedim
Bilemem ama senden hoslansaydı başta direkt bakardı
Hiç gorusmemistik ama görüştükten sonra çok bakmaya başladı
Görünüş olarak beğenmistir
Tamam deyip konusmayı kes konusmak isterse yazar geri
Daha önce konuştuk istediği yanıtı alamadi hatta ters cevap gelince yazmadi bana çok takipçisi var 2500 kadar son zamanlar çok çabuk hikayelerime bakardı eskiden öyle değildi aktif olmasına rağmen bakmazdı ama son zamanlar çok yanj bakiyo beb de aklıma takilacagjna yazayjm dedim
O yüzden pek anlamadım flört konusunda çok beceriksizim
Orta da konu yok ki konuşsun kısa kesmiş hemde
Ah ah konu açamayan erkek mi olurmuş?
İnsanın düşünceleri olur biraz
Rahat bırak diyemediği için bir şey söylememiş
Şeyinde değil gibi geldi bana bilemedim
Daha evvel de konuştuk istemediği bir yanıtı verdim ondan sonra zaten yazmamıştı ben de kafama takacağıma yazayım dedim
Umursamamış işte bak dediğim gibi sallamıyo demekki
Hic bilmiyorum
Eski sevgili mi
Okadar takipçisi olan biriyle kendini yipratmak dışında bir şey elde edemezsin
Ne gerek var buna
Hala cevap vermedim ona yani ama cevapta vermezdi 1 ay kadar zaman geçmişti cevap verdi bana hemen 5 dakika içerisinde
S.. ker istedigin buysa istediğini alman zor olmaz bir kadın olarak
Nasıl yani
Olabilir
Nasıl yani
ne güzel anlaşıoyrunuz işte daha ne ıstıyorsun
Yoğun dur
İstemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah bu mesajlaşma dünyası, bazen gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? 😅 Kısa ve öz cevaplar bazen ilgisizlik gibi gelebilir ama belki de karşı taraf o an meşguldür ya da nasıl devam edeceğini bilememiştir. Konuşmanın tıkanıp tıkanmadığını anlamak için biraz daha iletişim kurmayı deneyebilirsin. 😇 Ona ilgi alanları ya da hobileri hakkında sorular sorarak sohbeti derinleştirmeyi düşünebilirsin. Bu, konuşmak istediği bir konu ise muhtemelen daha uzun ve detaylı cevaplar verecektir. Unutma, bazen net olmak ve doğrudan sormak en iyisidir! 💬✨