Beğenilmek istiyorum galiba. Ablam, herkes tarafından beğenilen teklif edilen biri yemek yapmayı bildiği için ve benden daha çok sıcak olduğundan dolayı mı bilmiyorum ama herkes tarafından hatta annemin arkadaşları tarafından çok beğeniliyor. Bu durum beni üzüyor mu desem bilemiyorum çünkü kimse tarafından sevilmedim, günah günah diyerek herkesten uzaklaştım, biliyor musunuz sevdiğim çocukla günah olduğu için konuşmadım bile ama herkes tarafından beğenilmek istiyorum ya da hiç nasibim olmadığı için
Güncellemeler
1 yıl
Ablamın ayran gibi gönlü var. Bir kişiyle değil 2-3 kişiyle konuşuyor benden nasibi daha açık skksmsmsm o sırada kafamda geçen günah günah
Çok ince düşünüyorsun bu şekil hayatın zor. İletişim kur konuş buluş ama sınırını kendin koy
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
bu sevgili konularında çok isteksizim. Sevdiğim vardı 3 gün konuşup ayrıldım sevdim mi çok sevdim ama ben herkes tarafından beğenilmek istiyorum. Yemek pek bilgim yok ama ahlaklı dinine bağlı biriyim. Dışarıdan sert görünüyorum ama içime girince başka perdeler açılıyor
O zaman görücü usulü evlenirsin. Beğenilme konusunu çok takıntı haline getirme bence sen kendini bildiğin sürece kendine yakışanı yaptığın sürece dışardan kim beğenmiş kim beğenmemiş çokta önemli değil.
Ablam benim gibi düşünmüyor ama daha mutlu, herkes tarafından beğeniliyor bugün annemin arkadaşının oğlu ablamı beğendiğini söylemiş, kadında anneme demiş. Annemde çok mutlu hemen ablamı aradı. Ablamda bana söyledi, lan dedim baksana
Ablamında hayatında biri var 2 senedir konuşuyor çocuk seviyor ama ablam o kişi hariç herkesle konuşuyor, mutlu, herkes tarafından beğeniliyor, seviliyor
Zaten öyle olur kim üç kağıtçı ise o seviliyor masumlar sevilmez. Hatta sen biriyle konuşsan bir sürü laf ederler ama ablana etmezler ben bilirim bunları
İşte bu yüzden özgür hissetmiyorsn kendini. Ailenin dediği şeyler ve toplum ne der algısı empoze etmiş seni aslında sevilmekten çok bu algıya sinir oluyorsun. Bu kalıplar yüzünden bu halde olduğunu düşünüyorsun
Seni beğeniyormuş sana yazacakmış, çocuğun annesi demiş ki yazma sakın, ablamın hesabını kocasına göstermiş ablamı çok beğenmişler anneme kadın demiş ki çok beğeniyorum kaynanalık bile yapmam
Bak kardeşim seni anlıyorum bende senin gibiydim çok şükür ki aştım kendine güven, özsaygın olsun pırlanta gibi birisin bu şekilde düşünmeyi bırak, yolun daha basindasın bu kadar yüklenme kendine
Ahlakından dininden hiçbir şekilde taviz verme doğru bildiğin ne varsa onu yap ama bunu yaparken kabuğuna da çekilme insanlar ile konuş konuştukça bu durumu aşarsın
Yok bence başkasının sevgisini kazanmak istiyorsun herkes tarafından sevilen biri olmak için bunun için kendini sevmekten baslaki başkasına ihtiyacın olmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsanlarla ahlaki boyutu asmadan konuşabilirsin bil istedim
erkeklerle konuşuyorum ama ağızlarına lafı tıkıyorum, tersliyorum
Bu kafayla evde kalirsim. Ondan ziyade insanlarla iliskilerin ikili iliskilerin olmaz yalniz basina takilitsin
Sirf bu yüzden hergün çamaşır suyu içiyorum yoruldum
yalana bak
niyeeyyy
şu an bir damla içsen bile ölüydün
Bana kendimi daha temiz hissettiriyor 😔
Saçmalıyorsun
Biliyorum daha çok içmeliyim yoruldum
Şöyle kız olacak beğenip seveceğimiz sakin ciddi ilişki mis mis
Çok ince düşünüyorsun bu şekil hayatın zor. İletişim kur konuş buluş ama sınırını kendin koy
bu sevgili konularında çok isteksizim. Sevdiğim vardı 3 gün konuşup ayrıldım sevdim mi çok sevdim ama ben herkes tarafından beğenilmek istiyorum. Yemek pek bilgim yok ama ahlaklı dinine bağlı biriyim. Dışarıdan sert görünüyorum ama içime girince başka perdeler açılıyor
O zaman görücü usulü evlenirsin. Beğenilme konusunu çok takıntı haline getirme bence sen kendini bildiğin sürece kendine yakışanı yaptığın sürece dışardan kim beğenmiş kim beğenmemiş çokta önemli değil.
Günah günah diye diye körlemişler seni
Aslında ailem pek günahı önemsemez
kendim ve kendim
Neden kendine bunu yapıyorsun.
evleneceğim kişinin temiz geçmişi olmasını istiyorum
O zaman doğru yoldasın. Sorun ne
beğenilmiyorum galiba
Ya da akrabalar tanıdıklar üzerinde mesafeli kendimi beğendiremiyorum
Ablam benim gibi düşünmüyor ama daha mutlu, herkes tarafından beğeniliyor bugün annemin arkadaşının oğlu ablamı beğendiğini söylemiş, kadında anneme demiş. Annemde çok mutlu hemen ablamı aradı. Ablamda bana söyledi, lan dedim baksana
Beğenilmek değilde mizacın sert olabilir bğenseler bile adım aramazlar
Atamazşar *
Atamazlar bir türlü yazamadım
Ablamında hayatında biri var 2 senedir konuşuyor çocuk seviyor ama ablam o kişi hariç herkesle konuşuyor, mutlu, herkes tarafından beğeniliyor, seviliyor
Evet mizacım sert bundan nefret ediyorum ama sadece görünüş olarak onun dışında sıcak
Zaten öyle olur kim üç kağıtçı ise o seviliyor masumlar sevilmez. Hatta sen biriyle konuşsan bir sürü laf ederler ama ablana etmezler ben bilirim bunları
Ahahah ben birisini seviyordum annem ablam çok engel oldu zaten 3 gün konuşup daha istemedim konuşmayı bu olay 19 yaşımda oldu
Sert olmak iyidir boş ver herkes kolay kolay yaklaşamaz sana ne güzel işte
Ablam ortaokuldan beri sevgilisi olan biri
Evet iyi ama
Üç kağıtçı insanlar sevilip ben niye sevilmiyorum diyorum her şey sert mizaç değil bence
Bak dediğim gibi olmuş. Şu an kaç yaşındasın ablam kaç yaşında
Ben 21 e giricem ablam 22
Ve yaklaşık iki sene sevdim o kişiyi ailem hep baskı alay konusuydu o kişiyi sevdiğimden dolayı
Her şey değil ama etkisi var. Enerjiyle alakalı ablan daha çok böyle sinsi gibi ama netsin o yüzden
Yaşın daha 21 seven çıkar elbet üzülme
Günah ayıp kavramları ben de çok etkili
Kendimi ablamla kıyaslıyorum, evet 21 ama çevreden ablamı beğenen çok oluyor. Lan bi kere de beni beğenen olsa diyorum ama yok
İşte bu yüzden özgür hissetmiyorsn kendini. Ailenin dediği şeyler ve toplum ne der algısı empoze etmiş seni aslında sevilmekten çok bu algıya sinir oluyorsun. Bu kalıplar yüzünden bu halde olduğunu düşünüyorsun
Belki kader sana daha iyisini saklıyor bilemezsin sabret bakalım
Ve bnce sen çok güzelsin
ailem benim gibi düşünmüyor sadece bana gelince bu düşünceler aktifleşiyor
Kader çabuk beni bulabilir mi
Çünkü çok yoruldum sevmek ve sevilmek istiyorum beğenilmek ne dersen de
Nasıl düşünüyor ailen
kendimi beğenirim ama 6/10
Dua ederim senin için bulur inşallah 😊
zamanım varmış aşk konusunda, beni Allah iyi kişilerle karşılaştıracakmış vs vs
teşekkür ederim
benim birini sevebileceğimi hayal edemiyorlar
Ben görmeden beğendim seni özellikle karakterini mesela sevinmelisin bnce 🙂
Ne yorgunluğu daha yaşın 21
Hiç kimse karaktere bakmıyor işte
Yorgun değilim ama annem eğer ablamı arayıp demeseydi yorgun ve kendimi kötü hissetmeyecektim
Ablana izin verşhorlar ama neden sana yok. Çocuk ruhlu msn neden seveceğin inanmıyorlar
Sert mizacımı ne yapabilirim
çocuk ruhlu değilim, zamanı varmış
Annen ne dedi ablanı arayıp?
olgun birisiyim
Seni beğeniyormuş sana yazacakmış, çocuğun annesi demiş ki yazma sakın, ablamın hesabını kocasına göstermiş ablamı çok beğenmişler anneme kadın demiş ki çok beğeniyorum kaynanalık bile yapmam
Benim için karakter çok önemli. Açık kapalı olmasına o kadar bakma ama açıktan kastım sadece başı açık olabilir geri kalanı üsluplu giyinmeli
Kadınla annem baya samimi yakın arkadaş
Anlıyorum seni fazla kafana takma
anlayamazsın ki
Saat geç oldu ben çıkıyorum uyumam lazım. İyi geceler sana üzülme karşına iyi biri çıkacaktır
İnşaAllah, umarım
Anlarım ben. Çünkü yaşayan başkasını da anlar
Nerde yaşıyorsun bu arada
teşekkür ederim, konuşmak iyi geldi
İstanbul
Rica ederim. Dertleşmek istersen mesaj atabilirsin
Anladım. İyi geceler tekrar 🙂
Yaşın kaç kardeşim
21
Bak kardeşim seni anlıyorum bende senin gibiydim çok şükür ki aştım kendine güven, özsaygın olsun pırlanta gibi birisin bu şekilde düşünmeyi bırak, yolun daha basindasın bu kadar yüklenme kendine
Ahlakından dininden hiçbir şekilde taviz verme doğru bildiğin ne varsa onu yap ama bunu yaparken kabuğuna da çekilme insanlar ile konuş konuştukça bu durumu aşarsın
kendine güvenle olduğunu düşünmüyorum, karşımdaki insanın temiz olmasını istediğimden dolayı diyebilirim
Yok bence başkasının sevgisini kazanmak istiyorsun herkes tarafından sevilen biri olmak için bunun için kendini sevmekten baslaki başkasına ihtiyacın olmasın
diyorum ya ablam çok beğeniliyor herkes onu beğeniyor ama kimse beni beğenmiyor
Seni beğenmeyen ölsün
Annem diyor ki zayıflasan çok güzel kızsın boyum yeterli smsmsm
Azcık kendine bak her erkek beğenir
1.75 boyum var 92 kiloyum ama zayıflıyorum
Bakımlı da ol erkekler çabuk etkilenir bakımlı eller ayaklar etkiler agdani yap pürüzsüz tende çok etkiler
yok artık kıllı bacakla çıkıyorum sjsjsnns
sürekli makyaj yapan biri değilim ama bakımlıyım
Azcikta güzel olan yerlerini gösterirsen etkilenmeyecek erkek olmaz mesela ayak bileklerin hossa onları gösterecek kıyafetler giy
Yok ben beğenilmek için götümü açsam olur mu? İstersen o olayım
Gotunu açma zaten ama güzel görünen yerlerini karşıya azda olsa farkettir. Evlenince acarsin gerisini de
Nerede oturuyorsun ben alayım seni