Zekı ve yakısıklı bir erkek vardı , ben de acayip sessiz tek kelime etmeyen sadece oturan bırıydım?

Bu erkek bı ara laf arasında ben onla hiç konusmadım demıstı. Bana haberi geldi yani. Ama bu erkegın pesınde çocukluktan beri yakasında bır kız var onu elde ettı resmen aralarında ne var bilmiyorum ama bu çift okulda ünlü olmuştu. Kız o begendıgım erkeğe o kıxa bakma bu kıza bakma dıye baskı yapıyordu. Erkekler bu tarz şeylerden nefret eder sanıyordum hoşuna mı gidiyor acaba? İşte her neyse kız baskındı bıraz. Ben ise herkesin unuttuğu silik birisi. İlk defa benı goren oydu. Çok sasırdım hatta. Konuşmak istiyor mu demekti bu? Lisede de aynı okula dustuk. 4 5 yıl gectı onunla hıc konusmamıstım hala. Ve bırden napıyon demıstı korıdorda. Düşecektım merdivenden nerdeyse. Sonra benım ınstamda eklı degıldı ama bakmıs.. Ben bırqz acık fotoları atıyodum. Çok sessiz sakın kimsenin tek kelıme konuşmadığı biriydım ıyı sanıyofu herkes

Sanırım açık foto attıgım onun da kulafına grlmıs. Sadece meraktan mı baktı acaba. Neden sureklı böyle yaptı 3 kere resmen benle iletişime geçmiş. Hesabını gizlemeden ve benım ınstamda eklı olmadan pat dıye kendi hesabıyla storyime bakmıstı. Meraktan mı? Neden kımsenın konuşmadıgı biriyle 3 kere ıletısıme gectı? Ben sadece ortaokulda aynı sınıfta olduğu bırıydım. Kımseyle konusmazdım. Robot gibi geçti ömrüm. Ben bu erkeği kaçırdım mı acaba? Şuanda bıraz daha acıldım daha cevval oldum. Hatta çok şey yaşadım o iyi kızdan eser kalmadı. Belki de onun sevgilisinden bile daha beterim şu anda. daha baskın yani.

Kısacası bu çocuk benım hala ilgimi çekiyor. 3 kere bana böyle şeyler yapmasaydı belki aklımda bıle olmazdı ulaşılamaz gelırdı bana. Ama artık yıllardır beraber olduğu kız o... Benım de tek begendıgım erkek o... Gördüğüm en yakısıklı Ve zekı ve, ıyı karakterli aynı zamanda, erkek o. Ayıramam da kötü olur. Ama sızce cevval olmamak bana neler kaybettirdi? Sınıfts kımsenın tanımadıgı bırı olmak çok acı. İletişime geçen tek oydu. Ortaokulda. Görünmezdım. Of neler kaybettım kım bılır ya. En azından iletişim kursaydım...

Güncellemeler
1 yıl
Ve erkekler benım gibileri sevse bıle belkı de kendısıne yanasanlara gıdecem her zaman sanırım
Benı seçmezdi. En fazla bu tarz şeyler olurdu işte. Ama uğraşan onun ıcın uğraşan kız o olduğu için o kaptı. Kotu veya iyi bırısı olması fark etmeksızın o kazandı. Sızce erkekler neden iyi kız sevmesıne rağmen böyle yapar. Belkı o kız kötü?
Güncellemeler
1 yıl
Ya da ben gorunmez bırı olmak yerine savaşçı olsaydım belkı benı seçerdi
Zekı ve yakısıklı bir erkek vardı , ben de acayip sessiz tek kelime etmeyen sadece oturan bırıydım?