Güncellemeler
1 yıl
Ve erkekler benım gibileri sevse bıle belkı de kendısıne yanasanlara gıdecem her zaman sanırım
Benı seçmezdi. En fazla bu tarz şeyler olurdu işte. Ama uğraşan onun ıcın uğraşan kız o olduğu için o kaptı. Kotu veya iyi bırısı olması fark etmeksızın o kazandı. Sızce erkekler neden iyi kız sevmesıne rağmen böyle yapar. Belkı o kız kötü?
Benı seçmezdi. En fazla bu tarz şeyler olurdu işte. Ama uğraşan onun ıcın uğraşan kız o olduğu için o kaptı. Kotu veya iyi bırısı olması fark etmeksızın o kazandı. Sızce erkekler neden iyi kız sevmesıne rağmen böyle yapar. Belkı o kız kötü?
Güncellemeler
1 yıl
Ya da ben gorunmez bırı olmak yerine savaşçı olsaydım belkı benı seçerdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İnsanlar yıllar içinde değişir eminim o da değişmiştir boş ver orayı sen önündeki maçlara bak
O kız sınfın ortasında twerk atan biriydi ben ise kolunu kaldırsa utanan biriydim. O kız kazandı çünkü o ugrastı o erkek için çevresinde dört dönüyo lardı. Ben nasılsın dese merdivenden düşecek kadardım. Onlar ise çocukluktan berı sürekli onun çevresinde dört döndü anılar bırıktırdı
Küçükken boylelerse büyüyünce her seyı yapmıştır bunlar ya. Erkek de değişmiş mıdır bilmiyorum çevresi kötü olan kotulesır zaten
En acısı da bır zamanlar ılgısını çeken kız da ben gıbı sessız utangaç kızlar. Ama erkekler genelde pasif kaldıgı için onun ıcın uğraşan kız kaleyı içten fethedıyor. Ben ise kaldım mal gıbı
Sence bana mı büyük olaylar olarak geliyor iletişim kuramadığım bırının hem onla hiç konusmadım demesı hem lısede korıdorda napıyon demesı. Hem de ınstama bakması. Storyme yıllar sonra pat dıye bakması
Çünkü herkese nasılsam ona da oyleydım bır hayalet
Canım kendini niye bu kadar aşağıladın anlamadım sen anlattıkça ben sana imrendim doğrusu. Sense sırf kötü şekilde orasını burasını açıp kendi bedenini nesneleştiren birine imrenmişsin. Bu benim bedenim fit ve güzelim ama kıymetini bilene. Ama ben özelimi bedenimi her önüme gelene sergilersem kötü niyetli olanların tek düşüncesi bu kızın bedenini vücudunu nasıl elde ederim olur. Bırak utangaçlığınla hanımefendiliğinle ağırbaşlı ve elit hallerinle bilin. Bırak cinsel organı ile düşünenleri o etkilesin sana da kendini bilen sana sen olduğun için değer veren seni hak edebilmek için çırpınan kişiler kalsın
Helal sana ya maşallah inşallah hiç özünden ödün vermezsin popüler kültürün kölesi olmazsın. Özgün ol marjinal ol. Öyle bir hayat yaşarsın kiii ağızları açık seni izler öyle tatlım. Sen sıranın en arkasında ol herkese hakim herkesin gözetleyip niyetlerini tam anlamıyla anlayan tüm durumları lehine çeviren zeki kız ol. İnan öyleleri seni kalitenden dolayı kıskanır çatlar adeta. İstersen bana takip isteği at konuşalım sana ablalık yapayım. İnan ı yollardan geçmiş biriyim seni çok iyi anlıyorum ve yanlış karar vermeni istemiyorum
Olurrrrr konusalımm
Takıp ettim
Tamam bakıyorum şimdi
Adam seviyor demek ki seni.
Sessız sakın zararsız tatlış kendı kendıne oturan 0 ıletişimlı inek bırıydım.
Uzaktan seviyomus sanırım
Ama kımse görünmezler için uğraşmıyor işte. Benım de o kötü kızlar gibi cevval olmam lazımdı. şu an öyleyım ıyı kız olmak işe yaramadı çünkü
Kız sınıfın ortasında twerk yapan bırıydı be ise kolunu kaldırsa utanan biri.
O kız kazandı onu Çünkü o ugrastı.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!