Sosyal Medyada Surekli Kari kiz takip eden Erkek?

Gelecegine hayatina beni hapsetmis biri sensiz kalamiyorum diyordu. Hep seni cok seviyorum sensiz kalamiyorum nefes alamiyorum senden baskasina baksam bu gozler kor olsun sadece seninle evlenmek istiyorum daha neler.. Aramiz bozulduktan 3 hafta sonra Sosyal medyayi aktif kullanmaya baslamis.. Takip ettikleri de evlenmelik kiz degil hic.. Takiplesmiyoruz ama gore biliyoruz bir birimizi. Onun hesap 1-1di yani sadece beni takip ediyordu onu ben 2ci biri yoktu olamazdi.. Aramizda cok ciddi sorun yasadik kendisine soylemediyim laf kalmadi sen erkek degilsin falan agir laflar soyledim ve ayrildik.. Artik benim evlenmemden gecti falan demishti ayrilirken.. Instagram profiline bakiyorum 1 hafta icinde 200 kisiyi takip etmeye basladi 50e yakin takipcisi var ve 8 tane gonderi paylasmis. Yani Sosyal medyada aşırı aktif halde.. Oysa biz konusurken sadece 1-1 sadece ben vardim.. Ama Neden? Iki kelime mesaj atmak cok mu agir geliyo ona? Benden sonra ciddi ilishki yashamaz ama neden boyle aktif halde?

Sosyal Medyada Surekli Kari kiz takip eden Erkek?