Neden kimseye ilgi duymuyorum?

Güzel biriyim ve ilgi çekiyorum, ama edindiğim arkadaşlıklar hoşlantıya başlayınca konuşma yapıyorum

yerini bil sana ilgim yok arkadaş canlısı davranıyorum ilişki arayan biri değilim diyorum sonra affalıyorlar

ya da cafede içecek ısmarlayıp numaramı almaya çalışıyorlar ısmaryalan sendin yerine bir şey beklemen aptalca diyorum

soğuk davranıyorum konuşmalar sınırını aştığında kimseye bir duygu beslemiyorum ve istemiyorum kendi halimde iyiyim

lokal bir cafe var devamlı gittiğim çalışanlar ve patronuyla iyi anlaşıyorum, patron çalışanlara benim için keşke k kız burada çalışsa güzelliği ile müşteri çeker demiş

bende geçen hafta sonu yardım ettim ve cidden daha çok erkek müşteri geldi ve hepsi benimle konuşmaya çalışıyordu gülümseyip bir kelime etmeden geçtim yanlarından göz temasını engelemeye çalışarak

ruhsuz gibiyim hiçbir şey beni mutlu etmiyor kendi halimde takılmak en sevdiğim şey

ya da biri benden hoşlanıyor, yüzüne açık açık söylüyorum seninle yatabilirim yakışıklısın ama sana aşık olacağımı falan bekleme ve şimdi yatak için isteğim yok diyebiliyorum

Neden kimseye ilgi duymuyorum?