2 kez gördüm birisinde cafede gördüm diğeri antrenmanda yani şort giymişti ama antrenman yaparken yakından belliydi baya yani kısacık şort zaten çekmiş yukarı.
Hangi kafeye geliyorsa kapisinin önünde yatak Jsjssjsj Sasirdim Şu an hic beklemiyordum demek kizlar bu yuzden seviyor barisi bende neden keremden icardiden daha cok seviyorlar diyordum sevgilisi yoktu dimi bunun
Yok. Çok eril yani suratı gözüktüğünden daha güzel tek problem saçları gözlerim mavi benim baya parlak olanlardan formayı imzalatırken çalışmanızı böldüm kusura bakmayın dedim maşallah de gözlerin maşallahı var öyle derler demişti çok cana yakın hzjsjsjxj icardi daha duvarlı yaklaştı ona göre
Utandım çok utandım hatta kaçar gibi gittim zaten çok komikti hsjshsj ama kafede görünce merhaba dedim o da dedi tanıdı zaten bi arkadaşını bekliyordu hatta arkadaşı gelene kadar birlikte oturduk bi 7 8 dk kısacık sohbetin sardı teşekkürler umarım karşılaşırız maçlarda demişti gittim sonra. Bu kadarcık ama şey o iletişimi ve fiziğiyle çok yakışıklı geliyor göze
Allah seni kahretmesin kiz eline gelen firsati tepmissin insan cilve yapar cocuga Cocuk senden daha cilveli davranmis Sacinida keske biri dese degistirse cok daha iyi olucak
Aslinda tam öyle değil ama genel anlatmadim yakın arkadaşım bile inanmadı sallama dedi o yüzden sadece fotoğraf çekildim dedim sallıyor gibi olmasın diye... yalancı görünmek istemedim
En İyi Cevaplar