Aşk İlişkileri 38 yaşındaki erkekler hangi tarz kadınlardan hoşlanıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Casual kadınlardan hoşlanıyorlar mı acaba? Efendili feminin edepli? Güncellemeler1 yıl Aslan burçlu erkekler deli gibi sevgililerini severler mi 38 yaşındaki erkekler hangi tarz kadınlardan hoşlanıyor? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. olgun kadın severim ben. 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 1 yıl yani biraz daha kendini bilen hanımlardan hoşlanırız :) 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Dış görünüş önemli mi sizin yaş grubunuza Affedilmeyen 1 yıl bir çekim hissetmek önemliartık dış görünüşten daha farklı şeylere bakıyoruz amadış görünüşe takıntılı olanlarda vardır Soran 1 yıl Farklı şeyler nelerdir mesela Affedilmeyen 1 yıl ne istediğini bilmesi. neyi istemediğininet olması gerekiyor bir defa kararsız olmamalı vs vs
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. Aslan burcuyum sevme kısmında sevidiğini tam seviyor ama asıl konusu sekste bence aslan erkeğiin 0 0 Yorumla
kızıl_lady Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Benim poyrazımda 37 yaşında ama beni bıraktı çok seviyorum onu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Onlar için pek fark etmiyor 🤣 2 1 Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Nefes alsa yeter diyosun Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. HayırHayır 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hoslanilir ilgi ceker 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Onlar için nefes alman yeterli 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Casual nedir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Klas kadın Yorumla kafkass31 1 yıl Ben daha olmadım 38 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Minyon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
olgun kadın severim ben.
yani biraz daha kendini bilen hanımlardan hoşlanırız :)
Dış görünüş önemli mi sizin yaş grubunuza
bir çekim hissetmek önemli
artık dış görünüşten daha farklı şeylere bakıyoruz ama
dış görünüşe takıntılı olanlarda vardır
Farklı şeyler nelerdir mesela
ne istediğini bilmesi. neyi istemediğini
net olması gerekiyor bir defa kararsız olmamalı vs vs
Aslan burcuyum sevme kısmında sevidiğini tam seviyor ama asıl konusu sekste bence aslan erkeğiin
Ağır başlı oturaklı olgunlaşmıs ve bakımlı kadınlardan
Benim poyrazımda 37 yaşında ama beni bıraktı çok seviyorum onu
Onlar için pek fark etmiyor 🤣
Nefes alsa yeter diyosun
Hayır
Hayır
Hoslanilir ilgi ceker
Onlar için nefes alman yeterli
casual kadın ne amfkfkfk
Casual nedir
Klas kadın
Ben daha olmadım 38