Güncellemeler
1 yıl
ya yanıtlar bir garip gelen özel mesajlar daha garip arkadaşlar kadınlar yorum yapsın diye yazdım erkekler saçma sapan yola soktu konuyu korku endişe ve heyecanım onu seviyorum doğru kişi evet özelde ki saçma sapan yazan kişiler bundan eminim fakat zaman çok uzun sanırım bu stres yapıyor kadınlar yazsın lütfen çok uzun zamanmı ya? bumu beni düşünçeye sokan ders verirken bile öğrenciye sağır gibi olma sebebim vs?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evlilikte korkacagin bir sey yok yapabilecegine eminm ve evet steris sıkıntıları basta oluyor hersey zamanla oturcaktir
Gel konusalim bakalim gectigimiz yollari paylasalim :)
nasıl yani
Acikca soyledim iste
anlamadım
Tamam vazgectim konusalim dedim anlatayim dedimde neyini anlamadin cozemedim
bu yaşa kadar kimseyle olmadıgın içindir korkunu ne kadar hızlı yenersen sakin olursan senin için o kadar iyi olur
Yalan ozel mesaj yazamaz kimse sana dm kapali cunku askolsun
takip geliyor kabul edince yazıyorlar zaten nesi yalan ? ss filan alıp atmak gerek inandırmak için galiba
Ozel demissiniz bende selam vermek istedim yazamadim yani
çok normal takip etmeyen yazamıyor
Takip edeyim o zaman sizde takip ederseniz sevinirim
Ney korkusu o anlasamamak mı?
sanırım nasıl olacak nasıl geçer tatlı süreci düğün o bu bilmiyorum ya çok dolu kafam çoğu şeyle geri tarihe almak iyi olacak bu kadar düşünmek yerine sanırım
Evleneceğin kişiden emin isen korkma güzel olur ama bunu kulağına küpe yap ne olursa olsun yeri geldiğinde alttan almayı bil gururuna yenik düşme
alttan filan almam düz biriyim ve yalan sevmem bende her şey pat pat gururmu hayır değil düz ve yalansızım ben
Geçirmişler olsun o zaman
Korkanın çocuğu olmaz teyze
teyze diyene bak ya :D yolda görse yürücek dayı olmuşsun dayı
ne alaka ya :D
Yürücek falan diyince aklıma bu geldi asdddjdk
saçma ama komik :)
Şimdiden heyecan iyi değil
kalbm pıt pıt ediyor ben napim ki :) her olayı doruklarda yaşayan birisiyim spor yapma ders verme vs vs bu konuda ise heyecan korku ve bir çok şey fazlasıyla kafamı meşgul ediyor bu aralar hatta şey var ya hocam diye 2-3 defa seslenmelerin de bile dürtmeden kendime gelemediğim konular oldu saat geçiyor öğrenci bekliyor ben düşünçeye dalmış oluyorum fazladan ilgilenmem gerekiyor hareket ve çalışması için belki geri bir tarihe alabiliriz düşünmekten ölücem yoksa
Hayırlı işi uzatmak iyi değildir imkanın varsa öne çek
Stres olma hızlı olma
Anlatilmaz yasanir ki
Evlilik çok zor bir şey. Sevmeden yürümez
Korkacak bir şey yok, neden korkuyorsun
Birbirinizi iyice tanımaya çalışın
Tabi ki vr